- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Q: Няма с кого??? :(((
Аве хора мерси за съветитеАма проблема е там, че досега не съм имал гадже и тва ме притеснява вееееее!
Ша са гръмна вече ви казвам! Не че съм некой грозник, ама става така че наблягам на образованиаето и ме мислят за некъв зубар хора! А АЗ НЕ СЪМ
Просто до ся не съм имал гадже и това многооо ме претеснява, а това че няма да праа никога секс защото никога няма да имам гадже е страшно тъпо веее
![]()
![]()
Кажете как да променя мисленето на хората за мен! Щото кат ме види някво момиче и ме мисли за тапак
КАК ДА СИ ХВАНА ГАДЖЕ!????
![]()
е какво значение има ,че други са го правили..всеки си е самостоятелен в тоя живот..за къде си се разбързал..ще се праснеш и ти ..не се притеснявай
И аз на 15 не съм имала гадже, а сега на 22 имам сериозна и хубава връзка, обичана съм, обичам, правим хубав секс........Първоначално написано от EDI16
vremenata sa bili razli4niПървоначално написано от krem4et0
.. 20 vek, v samiqt krai. v momenta sme 21, nari4an "vek na sexa".. -_-..
Стига си се съобразявал с общественото мнение, да не ти пука. Сега нека си те мислят за тъпак, ти си наблягай над учението.Първоначално написано от EDI16
След 5 години когато ще има истинско значение кой мъж какво представлява ти вероятно ще си с хубава работа или даже може би ще си в чужбина в престижен университет.
А тези твои съученици дето сега са много отворени все още ще висят по цял ден в кафетата и интернет клубовете.
И жените няма да им обръщат никакво внимание на тях, защото жените мразят безделници, а харесват целенасочени мъже, които успяват в живота.
Така че в момента ти казах - бий си чекии за сваляне на напрежението и изобщо да не ти пука кой какво мисли.
край, минал ти е срока на годност!!!![]()
Ебахти незадоволените лапета... Аз кво да рева ли че съм почти на 16 и не съм правила а?
Освен тва като искаш да си намериш момиче, ИЗЛЕЗ НАВЪН за Бога!
Ти кво ся ще чакаш някое момиче да дойде при тебе, да си каже имаето и айде в леглото а?
Когато съм била на 15- и половина, дойде 21 век...........за 6 месеца не мисля, че света чак толкова се е променил, нали?Първоначално написано от eu.hyricane
То не точно в началото на века,еми сега последните 2-3 години,малките почната да се еб@т като разпрани.Първоначално написано от krem4et0
Ходят с батковци 10+ години по-голями от тях,дето им пръскат халката и ги къткат всеки ден за секс.
Някой им е втълпил в главата,че е срамно да не са правили секс до 14/15 години и,че е по-гъзарско да се фукат с "батковците"!
Ми аз съм на 16 и аз съм девствен не се тревожи ще ти дойде времето
погледни от добрата страна на нещата,поне си нямаш проблеми с момичета![]()
ма споко ще ти дойде времето!
![]()
И кво като си девствен да не е края на света? Айде ся...Това е нещо като гъзария при днешните фешънчета.
омг и аз съм на 15 (девствен но не съм умрял и нямам такова намерение, поне заради секс) има един от моя клас дет се хвали че минал тая-оная ама е пълен боклук...чак се чудя как го харесват момичетата (сиг щот е як) но те само курвите го заглеждаттърсят едното ебане ...
не търси и ти това пич хората даже го спомена сега трябва да учиш повече...
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
ЛаЛ!На 15 и си девствен?Спокс бе човек,ще стане когато най-малко очакваш и ше му дойде времето.Ти не се коси,гледай си даскалото и живота и ше видиш как ше стане![]()
Мерси за всички които се отзовахаМного ви благодаря! Ем ша си гледкам образовонието да съм на 6-ци пък кат дойде дойде!
Ша чакаме
БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ!!!!
![]()
Абе .. аз само не разбрах , ти искаш да правиш секс , защото наистина ти се чука или просто да те мислят за готин ? Аз имам приятели , които са си направили сефтето малко преди да навършат 15 аз самия го направих няколко месеца преди 15стия си рожден ден и до тогава и вече 2 години след това постоянно ми се чука незнам може би съм повреден нещо , но е факт. НО пък и много познати са на по 18-19 години и още не са го направили а изобщо не са грозни или задръстени или нещо такова . Един приятел сега е 12ти клас избраха го за най-готиното момче в даскалото много пички му се свалят яко , но е девствен понеже в момента го вълнуват кандидат-студентските изпити и спорта с който се занимава . И искам да споделя едно мое впечатление - колкото повече правя секс толкова повече ми се прави ?!
Ами претеснява ме, това че до ся съм си нямал приателка и не съм го правил и ако продължавам така никога няма да го праа!!! Ама нищо ся съм вече ентусиазиран!!!Първоначално написано от funk_nation
Иии.. МЕРСИ ЗА СЪВЕТИТЕ \
/
az si haresah edna 8 godi6na, mislq da i razkasam duparcataПървоначално написано от aciko
![]()
Dude, свали си "American Beaty" и го гледай