- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е на 18, а аз на 14
Аз сЪм на 14 (тя на 18 ) и много ама много я обичам.....Незнам к'во да правя тва е проблема![]()
т.7
krem4et0
TGR DESIGN FOREVER
ами като за начало може да се върнеш тук при нас на земята...
Дебел ли ти е портфейла?![]()
К'во да ти кааа,хвани си някоя по-реална, на твоята възраст!
\\// MAN mersi za otg
![]()
TGR DESIGN FOREVER
Ами това няма бъдеще все пак 4 години си е разлика, ако ти беше на 18 тя на 14 можеше и да се получи, но сега няма как.Ще3 срещнеш друга спокойно, на твойта възраст.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Твърде малък си ...тя никога няма да ти обърне внимание ,е само като приятели да но иначе абсурт!
Ако харесва по-малки от нея,може и да имаш шанс,но честно казано,аз лично се съмнявам!Но от опит глава не боли![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Абе земи си кака да те отрака................![]()
![]()
![]()
![]()
abe ostavete go mom4eto ne vidqhte li 4e be6e napisal 4e mn q obi4a...mi sled kato q obi4a6 xodi si s neq ama rano ili kasno 6te te zareje...
![]()
/~\`fAsHioN sTyLe oNly[!] /~\`
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Шансът тя въобще да тръгне с хлапе на 14 е едно на милион.Първоначално написано от faShIoN_faNtAsYy
Пич, не искам да те разочаровам, но не мисля, че имаш шанс. В момента си на такава възраст, че си мислиш, че само какичките на по 18+ са сладки, готини и тъй нататък/ъъъ, може с теб да не е така, но познавам мн такива - просто не знаят кво искат още/. Поогледай се и ще Я видиш...
Първоначално написано от faShIoN_faNtAsYy
ами то е добре да не се отказва от момичето но човекът пита как да тръгне със нея !
Надеждата Умира последна
gore dolu e takaПървоначално написано от gorska
Любовта е най-важното на света
бате ти си оптимистнай-вероятно да си хванеш нещо на 13-14 ... или по малко
те младите ученички си падат по батковците ...
![]()
Стига го шашкали момчето !
Пич аз вече година и половина ходя с момиче 7 години по - голямо от мен. Годините абсолютно нищо не означават вярвай ми. Ако имаш нещо в главата и ако имаш мислене на по - голям всичко е възможно. Познавам един на 34 с ум като на 12 годишен, а аз на 22 смятам, че мисля като доста по - голям. Та мисълта ми е - давай смело, няма се шашкаш и да обръщаш внимание на хорското мнение и може тя да е любовта на живота ти. Давай смело \/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
prosto q zabravi
edin frend e 92 nabor i minalata god hode6e s edna ot sasedniq klas (88 nabor) imaha nqkade okolo 3 god i polovina razlika da kajem , ama pi4a baq otrakan i ne misli kat lape, i si izglejda dobre
taka 4e derzai no ne imai golemi nadejdi
При теб става въпрос за разлика между 22 и 29. Разликата между 14 и 18 е съвсем различно нещо. И имат значение годините. Просто вероятността да му обърне внимание клони към нула.Първоначално написано от Sevt
Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
mi kato se obi4ate kav e problema...
Bring me to life...
Сори ама само от заглавието на темата отговорът ми стана ясен: "Абсурд да ти обърне внимание" не ме питай защо, много добре знаеш.
Първоначално написано от slun4evo momi4e
Да, ама ако е няква овца на 16 с 26 годишен, десет години не е голяма разлика....![]()
S1dba.........![]()
TGR DESIGN FOREVER
=D>Първоначално написано от N0_feAR
zamisli se we 4ovek nqkoi momi4eta na neinata vazrast ve4e sa omajeni(rqdko no ima i takiva slu4ai).ako ti be6e na 18 a tq na 14 np.slez ot oblacite i se zamisli malko.![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P