- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е на 18, а аз на 14
Не че нещо ама почти нямаш шанс с по-голямо момиче, още повече с 4 години разлика....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
None comnent!~Еми избий си я от главата,не вярвам че ще ти обръне внимание...амаа пробвай се - ако стане аномалия може да се получи нещо..
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
po princip momi4etata haresvat po-golemite batkovci.. e ima i izklu4eniq oznavam takova momi4e haresva po malki ot neq , NO te sa 1:1 000 000 taka 4e zamisli se ..![]()
We won't let them change how we feel in our hearts
We're not gonna let them control us
We won't let them shove all the thoughts in our heads
And we'll never be like them !
Don`t give up!
Impossible is nothing!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Абсолютно с1гласенПървоначално написано от Sevt
Миналата година когато бях на 16-17 имах си игра с една на 21...такаче... в1зраста изобщо нищо не означава...Или ако е някоя по зряла като тази на която бях попаднал, няма да имате вр1зка...щото фанат да я с1дат за педофилия, иначе много си ме обичаше и аз нея... ама
![]()
не не, не става просто аз разбирам 17 годи6ен да трьгне с по -голяма от него та дори и сьс 7 години за6тото на тая вьзраст мом4етата спецялно знаят какво искат и кака да го постигнат оба4е на 14 сте о6те бебета !
принципно моми4етата на 1516 се зарибяВат с 1718 годи6ни то4но по сь6тата при4ина а пьк да не говорим за 18 годи6нА ! sorry пи4 ма тва ми е мнението![]()
![]()
ai kusmet ako vzemat puk da stanat ne6tata
![]()
![]()
![]()
pi4 ubivash me naprovo,ako stane nesto kazi i na nas 4e mislq tva za nau4na fantastika![]()
Първоначално написано от BaHxeL3uHr
Осъзнай се,миличък!Тя няма да тръгне с теб...
priqtel sorry ama mai nqmash shansove vij nqkoe drugo momiche
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Първоначално написано от BaHxeL3uHr
![]()
![]()
![]()
![]()
така си е
Lord Give Me A Sign
Аз мисля, че нямаш особен шанс. Голяма е за теб. Ако съдя по мене си, не бих тръгнала с 14-годишен, а съм на 17. Плюс това ти си на 14 толкова любови ще имаш още, такива, без които ще си мислиш, че не можеш, а истината е съвсем различна...от опит знам...с времето ти минава...
Въпреки че при всеки е индивидуално, може да си пада по по-малки. Един приятел ходеше с една 18-годишна, а той беше на 16, и знаеш ли какво стана? Тя го заряза, заради едно много просто момче(някъв мърляч) Още се чудя как можа да остави момче като него (висок, здрав, всички се обръщат след него, прилича на 20-годишен,невероятен характер и най-важното--беше готов на всичко за нея)Незнам, ако и ти изглеждаш и се държиш като по-голям, което е малко трудно за твойта възраст (не се обиждай) може и да стане.
Бе няма невъзможни неща.. Ако си по зрял умствено и не се държиш кат кретен, може и да те забележи..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Почти никакъв е шанса, разликата ви е доста голяма.Има момичета, които ходят с момчета на 18, а те са на 14, но проблема тук е, че момичетата на 18 явно си търсят по-големи.Аз самата не бих тръгнала с момче на 14.Вие сте толкова различни по мислене(най-вероятно), както като момче на 18 да ходи с момиче на 14.
verno e 4e godinite sa malko pove4ko ama 6tom q obi4a 6to da ne se probva!ni6to ne mu pre4i kato vidi 4e ni6to nqma da stane 6e mu doide akula v glvata!![]()
Абе стига сте обезкуражавали момчето.Мога да ви кажа,че не сте напълно прави.Защото ходих с момче на неговата възраст(аз съм на 18г.) и то почти година.Разделихме се не поради разлика във възрастта, а поради други причини,но както и да е...Та ако е пекан и разсъждава като по-голям шансът му да стане нещо с това момиче е много голям... а и вече от друга страна си зависи от самото момиче кво представлява...Така че пич не се отказвай..Успех!
Чи кое ти пречи? Освен че в нейните очи си още лапе, което незнае какво има в гащите... Не губи надеждаПървоначално написано от Qwan
![]()
![]()
imam edna priqtelka deto e na 22 i hodi s 18 oba4e sa zaedno ot 4 godini-toest kogato sa bili na va6te godini.ako iska6 da si s neq ne vijdam kakuv e problema.Първоначално написано от Qwan
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ем забрави я едва ли имате бъдеще.Нали не се обиждаи ма все пак е доста голяма разликата,ако беше 1 щеше да е по нормално но при тия обстоятелстжа тва е решението
оптимист![]()
не 4е нещо,ама такива теми като ги про4ета на смях ме избива.сори,пи4,ама ми е смешно.ти изобщо имаш ли идея колко е голяма тая разлика в тая възраст и...айде да не продължавам..тцтцтц
Не мога да ти кажа дали имаш шанс с нея.Тя е на 18,вече е голяма,а ти си още дете(не се обиждай,но е така).Днешните девойки си търсят батковци,рядко можеш да видиш 18 годишна кака с по-малък,особено на 14.Не искам да те отчайвам,но си е така.Все пак може да си опиташ късмета.
Po-dobre pusni totoПървоначално написано от sasha_90
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!