.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    Там, където е сърцето...
    Не че нещо ама почти нямаш шанс с по-голямо момиче, още повече с 4 години разлика....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

None comnent!~ Еми избий си я от главата,не вярвам че ще ти обръне внимание...амаа пробвай се - ако стане аномалия може да се получи нещо..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

po princip momi4etata haresvat po-golemite batkovci.. e ima i izklu4eniq oznavam takova momi4e haresva po malki ot neq , NO te sa 1:1 000 000 taka 4e zamisli se ..
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

абе подари и цветя и я заведи на кино

Град
    Blondeland
    Don`t give up!
    Impossible is nothing!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Стига го шашкали момчето !
    Пич аз вече година и половина ходя с момиче 7 години по - голямо от мен. Годините абсолютно нищо не означават вярвай ми. Ако имаш нещо в главата и ако имаш мислене на по - голям всичко е възможно. Познавам един на 34 с ум като на 12 годишен, а аз на 22 смятам, че мисля като доста по - голям. Та мисълта ми е - давай смело, няма се шашкаш и да обръщаш внимание на хорското мнение и може тя да е любовта на живота ти. Давай смело \/
    Абсолютно с1гласен Миналата година когато бях на 16-17 имах си игра с една на 21...такаче... в1зраста изобщо нищо не означава...Или ако е някоя по зряла като тази на която бях попаднал, няма да имате вр1зка...щото фанат да я с1дат за педофилия, иначе много си ме обичаше и аз нея... ама

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nema da ti se varje mnogo si malak Slez na zemqta i si hvani ne6to po mlado

Град
    на плажа =)
    Купи си Maserati

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Абе земи си кака да те отрака................
    +1
    И аз съм ходила с 2 год по-малък,ама акълът му беше доста над възрастовото му ниво и беше отракано лапе

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

не не, не става просто аз разбирам 17 годи6ен да трьгне с по -голяма от него та дори и сьс 7 години за6тото на тая вьзраст мом4етата спецялно знаят какво искат и кака да го постигнат оба4е на 14 сте о6те бебета !
    принципно моми4етата на 1516 се зарибяВат с 1718 годи6ни то4но по сь6тата при4ина а пьк да не говорим за 18 годи6нА ! sorry пи4 ма тва ми е мнението ai kusmet ako vzemat puk da stanat ne6tata

Град
    sofiq
    pi4 ubivash me naprovo,ako stane nesto kazi i na nas 4e mislq tva za nau4na fantastika

Цитирай Първоначално написано от BaHxeL3uHr
    ами като за начало може да се върнеш тук при нас на земята...
    Осъзнай се,миличък!Тя няма да тръгне с теб...

Град
    NqKyDe TaM
    priqtel sorry ama mai nqmash shansove vij nqkoe drugo momiche
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Цитирай Първоначално написано от BaHxeL3uHr
    ами като за начало може да се върнеш тук при нас на земята...
    така си е

Lord Give Me A Sign

Аз мисля, че нямаш особен шанс. Голяма е за теб. Ако съдя по мене си, не бих тръгнала с 14-годишен, а съм на 17. Плюс това ти си на 14 толкова любови ще имаш още, такива, без които ще си мислиш, че не можеш, а истината е съвсем различна...от опит знам...с времето ти минава...
    Въпреки че при всеки е индивидуално, може да си пада по по-малки. Един приятел ходеше с една 18-годишна, а той беше на 16, и знаеш ли какво стана? Тя го заряза, заради едно много просто момче(някъв мърляч) Още се чудя как можа да остави момче като него (висок, здрав, всички се обръщат след него, прилича на 20-годишен,невероятен характер и най-важното--беше готов на всичко за нея) Незнам, ако и ти изглеждаш и се държиш като по-голям, което е малко трудно за твойта възраст (не се обиждай) може и да стане.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Бе няма невъзможни неща.. Ако си по зрял умствено и не се държиш кат кретен, може и да те забележи..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Почти никакъв е шанса, разликата ви е доста голяма.Има момичета, които ходят с момчета на 18, а те са на 14, но проблема тук е, че момичетата на 18 явно си търсят по-големи.Аз самата не бих тръгнала с момче на 14.Вие сте толкова различни по мислене(най-вероятно), както като момче на 18 да ходи с момиче на 14.

verno e 4e godinite sa malko pove4ko ama 6tom q obi4a 6to da ne se probva!ni6to ne mu pre4i kato vidi 4e ni6to nqma da stane 6e mu doide akula v glvata!

Абе стига сте обезкуражавали момчето.Мога да ви кажа,че не сте напълно прави.Защото ходих с момче на неговата възраст(аз съм на 18г.) и то почти година.Разделихме се не поради разлика във възрастта, а поради други причини,но както и да е...Та ако е пекан и разсъждава като по-голям шансът му да стане нещо с това момиче е много голям... а и вече от друга страна си зависи от самото момиче кво представлява...Така че пич не се отказвай..Успех!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere

Re: Тя е на 18, а аз на 14

Цитирай Първоначално написано от Qwan
    Аз сЪм на 14 (тя на 18 ) и много ама много я обичам.....Незнам к'во да правя тва е проблема

т.7
    krem4et0
    Чи кое ти пречи? Освен че в нейните очи си още лапе, което незнае какво има в гащите... Не губи надежда

Re: Тя е на 18, а аз на 14

Цитирай Първоначално написано от Qwan
    Аз сЪм на 14 (тя на 18 ) и много ама много я обичам.....Незнам к'во да правя тва е проблема

т.7
    krem4et0
    imam edna priqtelka deto e na 22 i hodi s 18 oba4e sa zaedno ot 4 godini-toest kogato sa bili na va6te godini.ako iska6 da si s neq ne vijdam kakuv e problema.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Ем забрави я едва ли имате бъдеще.Нали не се обиждаи ма все пак е доста голяма разликата,ако беше 1 щеше да е по нормално но при тия обстоятелстжа тва е решението

Голям фен Аватара на sapphirr
    оптимист
    не 4е нещо,ама такива теми като ги про4ета на смях ме избива.сори,пи4,ама ми е смешно.ти изобщо имаш ли идея колко е голяма тая разлика в тая възраст и...айде да не продължавам..тцтцтц

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мога да ти кажа дали имаш шанс с нея.Тя е на 18,вече е голяма,а ти си още дете(не се обиждай,но е така).Днешните девойки си търсят батковци,рядко можеш да видиш 18 годишна кака с по-малък,особено на 14.Не искам да те отчайвам,но си е така.Все пак може да си опиташ късмета.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    ...Все пак може да си опиташ късмета.
    Po-dobre pusni toto
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си