- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лепнал ли съм си нещо?
С гаджето ми правим секс активно вече 2 месеца и малко, но преди няколко дни тя искаше да пробваме без презервативи го направихме, но нещо ми стана на моя приятел.Сърби ме, появиха се някакви червени петънца тук таме по главичката и леко пари когато уринирам.Тя каза, че си е направила тестове и е била чиста, но оттогава е минало доста време и тя е била с няколко момчета освен мен и направо не знам.Дайте някакво съветче
.На 16 години съм ако има значение.
![]()
Това може да са гъбички..Определено не е Спин щото симптомите не се появяват за толкова кратко време.Отиди на кожен лекар или на УрологАиде Успех
![]()
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
Hmm, tova za koeto govorish mi se struva, che samo za nqkolko dni trudno shte usetish sindromite. Ti si precenqvash. Ot druga strana tq koga e uspqla v ramkite na "nqkolkoto" dni da si napravi izsledvanie? V tazi istoriq ima nqkakuv anahronizum. Ako surbeja i pareneto produljat poveche ot nqkolko dni nai-dobre e da idesh na doktor. A i kato cqlo e jelatelno da idesh. Vse pak dobre e da pravish profilaktichni pregledi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
abe lud ko pitash tuka nas iz4ezvai vednaga na lekar ne stoi tai
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
+1Първоначално написано от wEar4o
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
дамПървоначално написано от Sisqta
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Shit...Мноо се дразня на шматки дето се дават за нищото ей така...В наши дни трудно мое си намери човек нормално,хубаво,забавно момиче е така...Тва беше само встъпление и избиване на комплекс...Ина4е по темата:Авеееее пич най-шибано е да чакаш и да го гледаш оня в гащите как се мъчи.Отивай на уролог да го види.И ако те е срам не тряа щото същия ден тоя човек е видял сигурно още 10 пишки.от които 5 на дядовци...Като ти го види ше се зарадва...Айде със здраве
гъбички, но все пак отиди на уролог да ти предпише някаква пастичка
епа лепнал сисамо да не е някой сифилиз, че те тогава
![]()
Имах предвид, че тя си е правила тестове преди около година може и по-малко не знам точно и оттогава е била с няколко момчета, но явно са гъбички ще изтичам утре да ме погледне някой уролог, мерси хора.Първоначално написано от amatorium
![]()
do tuk sam saglasna s pove4eto meneiq za gabi4kite no iskam da dobavq ne6to.. za6to ne i spodeli6 ako tq im agabi4ki bi trqbvalo da znae ili pone da ima simptomi podobni na tvoite (sarbej, parene i silno bqlo te4enie (pri jenite)) qko e taka 6te enujno i dvamata ednovrememno da s elekuvate za6toto i da se izlekuva6 se ga ti a tq ne ,6te si go predavate dalgo vreme napred,Spodeli s neq kvo ti e i otivaite na lekar Uspeh
Qsno. Oki pich haide uspeh dano da ne e neshto seriozno. Pishi posle d kajesh kakvo e biloПървоначално написано от Swingswing
![]()
+1Първоначално написано от ka71nka
само заради препоръката на Човек, който уважавам - поемам случая.
можете да затворите темата, за да не се пълни с невежество.
pls Автора нека ми пише на ЛС.
благодаря
Na toq pich moje da se doverish!Първоначално написано от batkodoki
batkodoki nadqvam se posle da go spodelish.
Намерих време и отидох миналата седмица при един уролог и поне съм спокоен де... оказа се някаква инфекция на пикочния мехур, която била нормално нещо за полово активни хора на моята възраст
.Предписа ми едно мехлемче и вече да чукам на дърво няма нищо.
![]()
E pone si edin ot malkoto, koito pishat i kakvo e stanalo s problema. Radvam se che vsichko e OK. Haide sus zdraveПървоначално написано от Swingswing
![]()
Ми аз лично мисля, че приятелката ти та е заразила с гъбички! Поне така мисля, но няма да е лошо да отидеш при уролог!
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Toi choveka veche si kaza. Ako iskate taq tema kakto i onazi s kapachkata ot dezodorant mojete da gi zatvorite veche.![]()
Правиш ли разлика между синдром и симптом? А по темата отивай на лекарПървоначално написано от amatorium
![]()
е..лекар..и кажи на приятелката ти да си обърне повече внимание на личната си хигиена..
Така. . .нека ти дам малко експертно мнение (аз съм лектор по темата Превенция на ХИВ/СПИН) но да те предупредя,че не съм лекар,а изказвам личното си мнение. Така. . . За СПИН-със сигурност не е (ако имаш съмнения питай къде в твоя град има кабинет на КАБКИС-изследваш се там анонимно и безплатно) защото инкубационният период на болестта е по-дълъг, за Сифилис,според мен също не може да става дума,така че възможно е да са някакви гъбички или някаква инфекция.
За това аз лично ти препоръчвам да отидеш на лекар,не толкова,защото може да си болен от нещо сериозно,от колкото поне да престане този дискомфорт , парене и т.н. Лекаря му е майката-няма как. . . . .
HahaПървоначално написано от aLakaZam
Moq greshka v burzaneto. Da pravq. A po temata - mislq, che tq beshe prikluchena. Momcheto kaza, che e hodilo i e razbralo kakvo e. Stiga ste bulvali akuli. Pone chetete mneniqta.
Хора, вече бях на лекар. Оказа се инфекция на пикочния мехур и вече ми мина и няма проблеми.
Абе да се оправя, тази двуличница не заслужава да се спъна в нея... ще ми ходи тя с двама наведнъжПървоначално написано от lithium4e
![]()
...