- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пиърсинг и татуировки..
Namirate li piercing-a i tatuirovkite za sexy v protivopolojniq pol? Ako da kakvi i kude?
Eating isn't cheating - Arnold
pirsingite me privli4at mn tatosite ne tolkova Pirsing rLz![]()
![]()
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
мм .. да имах едно гадже с piercing на езикане бих отказала да срещна още някое такова.. пак и на мен лично ми допадат такива неща.. аз например имам на устната(наскоро си я направих \
/ )
Iskam da si pravq tattoo obache nemoga da se resha smisal iskam da e neshto kato nqkaf tribal na vrata mi obache pak posle nemoe se mahne i se ne se nadahvam dostatachno![]()
E pichovete purvo deistvat. Ako iskash neshto prosto go napravi. Az predi kato iskah tatus trqbvashe s bashta mi da ida, no nakraq se okaza, che i toi si napravi.
мм много обичам татуировки даже аз смятам да си направя. Последния път като видях на едно момче на гърба му и ми подейства доста възбуждащо
а иначе SMoKe_BoY давай направи си ам къде искаш и какво
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
piersing - ne,obache tatto-si![]()
za momche mi haresva na vynshnata chast na kraka nag glezena , na gyrba syshto ili na botilkata![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Към автора на темата - коригирай си заглавието, на БГ се пише пИърсинг, а не пърсинг.
mEn ako e piarsing mi haresva samo pod ustnata ina4e na dr mesta ne ! a tattosi malko nad dupeto mi deisvat adski vazbujda6to![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
аз във вторник си слагам на зърната и приятеля ми няма търпениеи да доста секси е мъж целия в татуировки за мен :P а за жена-вижте аватара ми и кажете сами
![]()
Ужасно грозно е това на аватара ти. Това не е татуировка, а все едно някой те е залял цялата с лайна. Ще ме прощаваш за израза, но наистина е грозно.
Красивата татуировка (особено за жена) е малка, фина и елегантна.
За пиърсинг се кефя на пъпа и на клитора, но второто вероятно е по-сложно и опасно.
Хах пък аз след около 2 седмици ще си слагам на езичето и много се кефяА иначе и на мен ми действат много възбуждащо момчета с татоси,също така и с пиърсинги,само че ако са на езика само
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Shte pokajesh posleПървоначално написано от stefity
![]()
На тебе винаги нали знаешПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
според мене тая на аватара ти има прекалено много ... акко имаше поне поПървоначално написано от Rise_Against
солидно количество или дори нито една щеше да е по добре![]()
Piersingi ne haresvam.Tatyirovki...hmmm moje bi na gurba no zavisi ot motiva i dali e napravena kakto triabva...![]()
A на мен може да покажеш само ако си сложиш на клитораПървоначално написано от stefity
![]()
Имам татуировка, както и пиърс на езика и пъпа. Забелязала съм, че на някои мъже това им въздейства, не знам какво толкова намират...![]()
Собственост на Canis_Dirus
I az neznam kakvo mi vuzdeistva ama vuzdeistva. Osobeno na hubavo momicheПървоначално написано от _Cuddly_
Nqkak podskazva, che momicheto shte e edno interesno prikluchenie
![]()
Първоначално написано от amatorium
хаха, може, може
няма лошо
Къде ти е татуировката бе цуци? Или за по-лесно направо може да покажеш =D>Първоначално написано от _Cuddly_
Първоначално написано от Crag Hack
Аз съм пускала вече снимки във форума, ама не си хванал авантата явно. хаха
и ми позволи да отбележа, че не съм "цуци"
ето ти я
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/366/91487_871.JPG
намира се там, където е апандиситът (хайде да видим сега кой си е учил уроците по биология...)
Edna fr ima na klitora , no go namiram za brutalnoIna4e na ezi4eto , na pup4eto , na mucunkata tova ve4e e sladko
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq