- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задничето..
Това е Яна от Господари на ефира ако не грешаПървоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
![]()
задници многоПървоначално написано от Pit Of SnakeS
абе бих казъл : "На мойто момиче му е най-сладко дупето !!!" Е това е ...
Не, Камелия е.Първоначално написано от spark_94
![]()
Ami toi nai-mnogo me interesuva razbira se. Obojavam da qm dupeta, a hranata ne trqbva da e samo vkusna vajno e i kak izglejda i kak q servirat![]()
Eating isn't cheating - Arnold
абе тооо.......задниците ме кефят много ясно![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
kato za pyrvo vpe4atlenie i ako e sexualno,zadnika igrae golqma rolq.Ina4e az predpo4itam malki no ne klio6tavi,oformeni,da mi izpylvat rycete,no ne pove4e i stegnati.
+1Първоначално написано от Sharkyy
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
А много ли ядеш?Първоначално написано от amatorium
![]()
+1Първоначално написано от amatorium
ОФТОПИК: абе аматориум, ти на колко си години, мноо мъдри неща говориш начи..![]()
Do you speak Salsa? .......
Нагледал съм се по тренировките на спортни задничета, стегнати и ги обожавам.
xtreme lifestyle
това "Какви видове задници има?" направо ме съсипа.Все едно ще си купуваш нещо и питаш.хахахха Иначе ест че ги интересува мъжленцата
Mnogo kakvo dali qm?Първоначално написано от LovePoisoned
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
интересува ме всичко!
аз съм пич така че и тя трябва да е на моето ниво!
prav si na tvoeto gadje zadnika e 6+ ..Първоначално написано от BaTe_Martoo
P.S. q obi4am hubavi dupeta (sun)
Аз пък съм момиче, но винаги гледам първо задника в едно момче :P трябва да е много стегнат! Иначе от мускули не се интересувам, но дупето да е стегнато!
наистина е КамелияПървоначално написано от be_true
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз съм момиче .. и първото което виждам в едно момче пред мен е дупето![]()
За това гледам да си хващам момчета с хубави дупета (ох на милотоо... =D> .. само да го видя
![]()
)
![]()