- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- писнало ли ви е
12 klas sam i taq godina mi epsoledna
i da znaete tolkova mi e protivno ve4e da stoq v tiq 4asobve i iskam da svyr6va ve4e toq ad iskam da si zema maturite gotvq se u4a saznatelno hodq n auroci prosto iksam da svar6i tva daskaklo
da si zavyr6a i da po4na da u4a v nqkakav universitet i da po4na rabota i za tova malko taq godina i bqgam ponqkoga prosto ve4e mi pisna
iskam da rabotq i sama da se izdarjam
kajate mi vie iskate li da svyr6ite i nqkoi dali se 4ustva taka kato men![]()
dam az sam 12 klas i se 4uvstvam po podoben na4in - iskam da jiveq ve4e sam, no donqkade i ne iskam da zavar6vam, moje bi strah ot neizvestnotoПървоначално написано от lora_89
a i ne si misli 4e posle e po lesno
)
Мечтая да завърша всеки божи ден. Дори до Края може да си направя календарче и всеки ден да отмятам по един ден...
мечтая за свобода.. за нищо друго.. училището малко или много ограничава свободата..
Ти нещо проблем с мене ли, уе?Първоначално написано от chipi_kaoo
Или ти е смешно как успях в 2 изречения да използвам 3 пъти една и съща дума?
![]()
Съгласна съм с Отровна. Училището е затвор под прикритие. Всички се опитват да го изкарват полезно, но ние учениците знаем истината!![]()
Ми аз съм девети калс,ама не искам да завършвам(тва скоро няма да стане де![]()
).Не искам да завършвам,щото ще ми липсват приятелите.Абе в даскалото са едни от най-хубавите години на човека.
И на мен ми е нервно, даскалото понякога ми дотяга, защото сега повечето учители са нервни след стачката и всичко е много напрегнато, а като прибавим и че ходя на уроци и едвам смогвам да науча и напиша всичко, което ми трябва за кандидатстване и това, което ми трябва за даскало, става мазало. Не стига времето за нищо. Но иначе даскалото носи и забавни мигове, трябва да го оценим! Моят клас е на групички, но има няколко души, които много ми допадат и с които е много забавно и ще ми липсват, така че трябва да се радваме на последните си мигове в училище и да им се наситим максимално, никога няма да си върнем това време!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И аз съм 12ти клас, ама хич не ми се завършва. В тва даскало са ми се случвали най-забавните неща, срещнах се с най-интересните хора... правих най-тъпите ексцентрични изстъпления... абе все хубави работи, а като завършим ше трябва да се учи пак, да се работи... все неща дет не ми се правят
PROUD MEMBER OF THE PACK
Az sym 11ti klas,ama mislq po syshtiq nachin.Kolkoto po-blizko idva kraq tolkova po ne iskam da svyrshva.Първоначално написано от Терорист
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не, не искам да започвам живот, отделен от нашите. Смисъл искам да почна в университет, където да уча само интересни неща - да се оттървавам от тези математики и химии, но не искам да работя като сервитьорка или нещо такова - блах. Искам направо да си почна като завърша специалността си във ВУЗ - ама нейсе - едва ли така ще стане. Иначе съм свикнала с ритъма на даскалото - нервите, безспокойството, умората ... всичко.
Memento moriendum esse!
И за какво изрови стара тема,бе кифло ?Ох..Боже..
Но все пак:
-Не бързайте толкова да завършвате,защото след време ще искате да си
върнете тези години..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сега са ви най хубавите години! И аз си мислех,че трудностите свьршват с училището,но истината е,че тепьрва започват след него.Ще го осьзнаете,но ще мине време.![]()
Боже,какъв човек ми направи забележка..Първоначално написано от xxKiFlA
Пише ми на "МА" (супер селско и кифленско) и ми вика да внимавам как й пиша![]()
О.о..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кифлата ще изяде дървото.![]()