.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Чувствам се объркан, какво се предполага да направя..?

знам че това е нещо което аз трябва да реша а не вие, но все пак искам съвет. Объркан съм, замъглен..
    Преди година.. тя се подигра с мен.Скъсахме. Изпаднах в депресия.. => научих се да се обичам и се взех в ръце след няколко месеца. Година по-късно тя каза че още има чувства към мен, научих се да я обичам каквато е. После станаха проблеми и от 2те страни, но тя уби чувствата (или поне по-силните). Опитах се да се дръпна, тя ми каза че иска да е с мен, че понякога е странна но да бъда с нея защото ме обича. Чувствам че се задушавам. Искам в нов град-нови хора, и работа.. Странното е че като скъсаме, видя ли я с друг ще ме боли много. Не е мания за притежание както ще кажете. Искам да бъде както едно време, да бъде луда работа, да излизам през 2 часа от дома и да ходя до тях с мотора (на 15 км от дома живее през лятото). Искам пак да се чувствам така всякаш момента е безценен когато съм с нея, да чувствам че мога да направя всичко с което се захвана. Искам да го почувствам с нея но най-веротно това няма да стане. Поговорете ще кажете.. според нея никога няма да имаме "нормална връзка". Когато и казах дали е по-добре да скъсаме тогава, тя каза "не бе просто казвам какво мисля".
    Искам да съм щастлив с нея и тя с мен. Защо винаги ще има няква бъркотия дето ти преебава всичко..

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Така е, колкото и гадно да звучи
    Винаги има такива моменти във връзката, не се отчайвай и продължавай напред СЪС или БЕЗ твоето момиче
    >>> House Music <<<

das

трудно ще е без нея. Не искам пак да продължавам соло..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Щях да намекна нещо за вените, но се отказах, защото ми изглеждаш лабилен.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Re: das

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    трудно ще е без нея. Не искам пак да продължавам соло..
    Премисли на ново всичко и направи съпоставка между това какво е животът ти с нея и какво е животът ти без нея.
    По-горе спомена, че нямаш предишните чувства и сега казваш, че не искаш да караш соло... Защо изобщо си с нея?
    >>> House Music <<<

Повече от фен
    За съжаления живота е гаден.Имали сте много хубави спомени заедно, но сега те са зад гърба ви.Трябва да продължите напред дори и поотделно. Може пък някъде да се крие точното момиче за теб, огледай се и ще я видиш. Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Само едно се чудя и ума не ми го побира... Малко ли й е сложен живота, че си го усложнява допълнително? Като си те обича, да бъде с теб и тва е... Как така вашата връзка никога няма да е нормална? Кво не му е нормалното на двама души да се обичат и да си бъдят заедно?!? За кво трябва да я прави ненормална? Пфф... По-добре се опитай да я забравиш... Човек, който не знае какво иска само нещастие ще ти донесе (макар че тя вече ти е донесла де )... Просто нищо не прави, гледай напред и тва е...
    The reasons of love... <3

Супер фен
    ai ai sveta ne e svyr6il

Мега фен Аватара на koalka
    Не може вечно да се измъчвате заради това, което става.Трябва или да намерите решение, или да се откажете.Седнете и поговорете, обмисли и виж какви чувства имаш към нея, дали може да си с нея.От написаното разбрах, че тя го иска.Какво ви пречи?Ще видите как е, а пък ако не стане...разделяте се.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не може вечно да се измъчвате заради това, което става.Трябва или да намерите решение, или да се откажете.Седнете и поговорете, обмисли и виж какви чувства имаш към нея, дали може да си с нея.От написаното разбрах, че тя го иска.Какво ви пречи?Ще видите как е, а пък ако не стане...разделяте се.
    Точно така. А и не може всичко да е перфектно.. Тъкмо ти е много яко и все ще се намери нещо да направи манджа с грозде, свиквай, това е..

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си