Историята ми е доста объркана.Сама не знам,как попаднах в тази ситуация Ходя с едно момче от дълго време,но все късаме(по мое желание) после пак се събираме.Лека полека,осъзнавам колко много го обичам,но явно не искам да му го призная.А той по всякакъв начин,ми е доказвал своята любов.Преди 2 дни ми се обади и почти не ми даде възможност да говоря.Каза ми толкова красиви неща,че за миг света изчезна.След това ме помоли да му кажа и аз нещо и аз изтърсих нещо от сорта-миииии няма какво.Божееее колко съм тъпааа!До сега не ми се е обаждал.Може би има някакъв проблем,знам ли...Пращах му смс-и,но нищо.Не ми отговаря.Има и друга причина-пиша си с един негов приател.А той ми е просто приател,нищо повече.И преди 2 дни когато си гожорехме той каза-Много пъти съм се питал,за какво точно си пишете...и аз-за нищо.Днес поисках скайпа на този приател,просто за да го имам а и е общ познат,ако нещо се случи,той би ми казал.И май в това е грешката ми.Незнам как гаджето ми ще го разтълкува Не знам защо не ми пише.Може би трябва да му се извиня по някакъв начин.Незнам просто Дайте идеи защото вече се побърквам...