- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св.Валентин
Как бихте искали да си прекарате този Свети Валентин?Планирали ли сте нещо специално?Каква изненада бихте искали да ви направят?Какво сте подготвили вие на вашата половинка?Правите ли някакмви специални приготовления за празника?Абе въобще пишете всико което се сещате за празника и какво е той за вас!![]()
![]()
аз ще проспа целия ден и после на вечерта що ходя да са наливам ....за Трифон зарезан![]()
\Първоначално написано от jarod
/ каза го по най-добрия начин
Pada se 4etvartak taka 4e ako si ot tezi koito vse pak si nadigat zadnika bi trealo da hoi6 na daskalo taka 4e ideite propadat(ina4e ne sa lo6i) no znae6 li ako ne ti moje bi nqkoe momi4e 6e ti napravi iznenadaПървоначално написано от jarod
(ili mom4e zavisi koi predpo4ita)
![]()
![]()
аз не одя на училище....студент съмПървоначално написано от SaLzI4Ka
![]()
пък и няма момиче което да ми прави изненади![]()
Ama vie nqmate li izpiti qnuari mesec... moq maj ima na 15 ebahti i na 14 nea e tuka taka 4e .... i az nqam ko da praq6e praznuvam trifon zarezan
i posle 6e navaksvame....
Мда.. моя пък има изпит на 14-ти и ся го навивам да си дойде след изпита веднага.Много ще съм щастлива, но най-добре да си отпразнувам хубавия български празник - Трифон Зарезан !!!
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
em az 6te izlqza,ve4erta s gadjeto. pravim godinka, koeto 6te pravi denq po specqleniznenadkasam podgotvila ama me marzi da pi6a sq
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Отново самаа!Абе така ми е по-добре,ама все пак който иска да пише ЛС!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Говорихме с моя по тая тема и се разбрахме уж, че нищо няма да празнуваме, ден като всички останали... Но в последствие може да реша все пак да му подаря нещоЩе видим като наближи
Може пък този път Трифон Зарезан да празнуваме ... кой знае![]()
>>> House Music <<<
hah az sam mu kazala na moq 4e iskam rozovi beleznici za da go zakop4avamhahah i 6e go tormozq kat se varne
6te go otka4a
posle 6e iska i o6te i o6tee....
![]()
![]()
трифон зарезан е празника![]()
хаха познато и аз ше съм си самаПървоначално написано от magi_megi
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ко са отчайвата ва хора, я стига!!!!!Първоначално написано от PLuScHeTo
![]()
Пффф никви шланове за сегс нямам просто не съм имзислила нищи , не че не съм мислила... Искам да му вземе нщо сладко и напомнящо за роазника и за мен ама представа си нямам какво да еИ най - много от всичко просот искам да съм с него и да си го гушкам , защото това е най - авжното за мен ...
ще накупя много плюшени сърца, розови меченца, кученца, котенца и всякаква фауна, ще направя огромна клада и ще танцувам гол, с бутилка мерло около огъна
care to join me ?
![]()
само такаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
хахаПървоначално написано от Seizure of Power
ти си уникален
![]()
![]()
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
А така. И аз тва мисля да направя.Първоначално написано от trittico
Животът е адът описан в Библията!
Ми аз нищо не съм мислил. Дано измисля нещо по специално за моето мило![]()
Пък...може и да се празнува трифон зарезан не св. валентин![]()
6tom sme na tasi tema imam vapros da podara li ne6to na edna priatelka det ia hareswam ama tq ne me! a i na koia data e sw.Walentin
Първоначално написано от Zodiac
на 14 февруари е Св. Валентин, а за подарък не знам... избора е твой![]()
malko me e strah kak 6te reagira ne ia obi4am no ia hareswam prawite raslika nadqwam se a i tq ne me hareswa kato gaje ina4e sme prqteli a i sme na 12 godini ....
ми ддз може да се зарадва на някое малко подаръче от приятел![]()