- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св.Валентин
ами някоя плюшена играчка![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
гаден празник... аз ше празнувам трифон зарезан![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Принципно съм против празника. Не ме кефи, да не говорим, 4е е налудни4аво в някакъв то4но определен ден да се 4увстваш длъжен да излезеш с гаджето, да си разменяте лигави подаръци, да се държите за ръ4и4ка и да се гледате влюбено. Това, ако се оби4ате, можете да си го правите винаги.
![]()
Робинята на Quench
именно.......аз затова на този ден предпочитам да полея Трифон ЗарезанПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
qq se stqgaaiteee i da ne ste sami pak mo se praznuva az ne sma ama pak 6te si praznuvam trifon zarezanПървоначално написано от PLuScHeTo
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
аз мисля да подаря на приятелката си деснислава крем за ръце за6то ве4е ме боли ръката от толко лъскане,даже ми се изтри линията на живота![]()
Първоначално написано от B3B0K
ами... то като не празнувам Св.Валентин не значи, че няма вероятност да празнувам Тр.Зарезан :P![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
nie nqma da sme samo dvamata a s nai-dobrite ni priqteli koito sa6to sa dvoika no po skoro 6te praznuvame trifon zarezan6te go ima momenta na usamotenie za nas v koito 6te ima podaraci no ve4erta nqma da sme sami
![]()
evalQ to4no takaПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ами аз тъй като обичам всички...Малко съм психясала
![]()
Та аз ще направя картички и ще подарявам на всеки срещнат!!! Правих го миналата година и беше жестоко просто...Хората как ме гледаха само!!!![]()
![]()
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Ние сме три приятелки, които си нямат гаджета ии мислим да купим по някое сърчице за всички важни хора /и ще се пие и яде/.
П.П.И в даскало ще развиваме любовни интриги както винаги.![]()
hm... az na sveti valentin sum na rojden den na bratov4etka mi taka 4e 6te se vidq s priqtelq mi samo za 4as dva nai mnogo i smqtam da mu podarq butilka vino i bonbonki (ako ne gi izqm predi da mu gi dam)![]()
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Първоначално написано от lovetanya
Искам и азз картичкаКажи от кой град си,можем да си бъкнеме една среща да си изпрося картичка
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
emi za jalost sum sami4uk i predpolojimo e 4e ne sum planiral ni6to![]()