.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: МАЗНИНИ

Hybrid View

МАЗНИНИ

ПРОБЛЕМА Е СЛЕДНИЯТ:
    от около 6 месеца започнах с тренировки вкъщи
    тялото ми се стегна г/д , но подкожните мазнини , които и до сега не можах да ги сваля ( не са кои знае колко , но има и се усеща )имам предвид 4е са в коремната област
    не пазя диета , храня се нормално , не ям шоколади и мазни храни , но работата не става някак и плюс тва внимавам, за6тото сме зима.
    имам съо4ини4ки , които ядат по 2 вафли и от малките шоколад4ете Ел Зет наведнуж и са във форма и се чудя как при мен не се получава , вероятно до организъм. Аз ако изям тва и
    Плюс това и искам да се оформя до лятото , а не да въввя като кашкавал, за6тото никак не ми е приятно.
    Много искам да се стопя , а и ми харева да сум стегната, това ме кара да се 4увстам наи-добре.
    п.с 4етох разни др. теми и статии , но ефект нулев, аз ли не мога нз

Защо не почнеш да ходиш на фитнес?В залата по принцип има инструктор който ще ти обясни какви упражнения да правиш за да се справиш с проблема си.Ние тук не можем да ти кажем.
    Иначе има и много сайтове посветени на фитнеса разгледай ги ако до сега не си.Във форумите им също можеш да зададеш въпросите си определено там ще намериш по-компетентни отговори от тези които ще получиш тук!

Град
    На северния полюс
    Ами ако не си от голям град не виждам как "инструкторът" ще ти помогне, защото взимат първия хванат на улицата да стои там и да пази уредите само.Казвам го от личен опит.

Ако си много навита да отслабнеш, бих ти препоръчала да погледнеш http://spidersport.com/ и форума към него.Има доста полезна информация определено.И по-точно погледни Нисковъглехидратната диета, но името да не те заблуждава.Това е начин на хранене, а не уморително гладуване.

Пише също и за упражнения.Успех.

Горе долу си направи менюто така:

сутрин - яйца +масло или сирене със някакъв зеленчук
    междинна закуска -ако обичаш кисело мляко или пък ядки и пак зеленчук
    обяд месо със салата - ако е свинско или телешко -120 гр, ако е пиле или риба -150 гр.
    следобедна закуска - пак нещо подобно на първите две
    вечеря - салата и пиле или риба.

Но все пак е до твоите години,кг и пр. Във сайта има да си сметнеш колко килокалории на ден да поемаш,за да сваляш кг. Сметни си ги и после виж какво може да се яде и какво не и както казах горе-долу такова си направи менюто.Но ти каза също, че и не си чак толкова зле с кг., за това може и да си похапваш нещо от време на време по-така.

za fitnes imam merak, no u4a v drug grad i se nalaga da patuvam + tova nqmam mn vreme da se zanimavam s izvun u4ebna deinost , zatova nablqgam da pravq vsi4ko v doma6ni usloviq
    blagodarq za comentarite i 6te razgledam saita , za6toto muskulaturata se uveli4ava a az sqku6 se naduvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си