- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Черна Магия,какво мислите за нея,дали е мит или реалност?
Ще споделя малко информация относно маговете и "чудесасъживяването на мъртвите" - Тази практика всъщност се нарича некромантия и се счита за невинна, дори за занимателна и интересно забавление в приятелски кръг, но всъщност това е начин на гадаене, който се асоциира с черната магия. Некромантията е изкуство на призоваване на мъртвите с цел гледане в миналото или в бъдещето. Това се получава, защтото практикуващите след като са навлезли в свещените селения, времевите граници за духовете се разминават, тези хора могат да бъдат ценен източник за бъдещето.Първоначално написано от lsd43
Някои магьосници използват мъртвите за магически или други цели: за заклинания, за разкриване слабостите на определен човек, за откриване на скрити пари или съкровища и т.н. Най-крайната форма на некромантията е събуждането на мъртвите, за да бъдат използвани като оръжие срещу живите. Общо взето некромантията е метод за гадаене... Некромантия се осъществява чрез разни адски заклинания и дяволски инвокации, чрез грозни жертвопринушения и дарове => некромантията е церимониално изкуство.
Ще отговоря и на въпроса ти "дали това е реалност и каква жертва се изисква" - Според мен е реалност, защото мисля, че знам това-онова и силно вярвам в такива работи, но относно жертвопринушенията немога да ти помогна с нищо, защтото се интересувам в друга насока. Трябва да кажа, че тези ритуали, магиите и т.н. не са по силите на всеки.
За да си способен на подобни неща трябва да :
-Да знаеш всички знаци, които се изискват и също така са много важни! ( десетки са)
-Трябва да знаеш какви заклинания да правиш...
-Трябва имаш необходимите материали за да извършиш определен ритуал... (всички се изработват собственоръчно *)
-Трябва да знаеш за последствията.Според вещиците, когато направиш магия на някого тя се връща с тройна мощ обратно към теб...
-Трябва да разучиш дали човека, на когото искаш да повлияеш с нещо дали има някакви защити.
Съвет: Преди да се опитваш да правиш, каквото и да е разучи следните термини - Алхимия, Кабала, Сабатът, Водун и може малко от астрология да се поинтересуваш, а относно некромантията, обясних на картко какво представлява
Justme__ "magiqta su6testvuva no ne se deli na bqla i 4erna a na tova kakvi misli vlagash v neq a otnosno za sujevqvaniqta i teq ne6ta ne sa vuzmojni" - Всъщност се дели... не си достатъчно информирана, поинтересувай се
Надявам се да бях полезен и достатъчно компетентен по темата...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...