Цитирай Първоначално написано от lsd43
От векове се носят легенди за могъщи магове способни на всякакви чудесасъживяване на мъртви,проклятия, призоваване на демони и мъртъвци и още много други,но дали това е реалност и ко е на каква жертва изисква тази мощ?
Ще споделя малко информация относно маговете и "чудесасъживяването на мъртвите" - Тази практика всъщност се нарича некромантия и се счита за невинна, дори за занимателна и интересно забавление в приятелски кръг, но всъщност това е начин на гадаене, който се асоциира с черната магия. Некромантията е изкуство на призоваване на мъртвите с цел гледане в миналото или в бъдещето. Това се получава, защтото практикуващите след като са навлезли в свещените селения, времевите граници за духовете се разминават, тези хора могат да бъдат ценен източник за бъдещето.
Някои магьосници използват мъртвите за магически или други цели: за заклинания, за разкриване слабостите на определен човек, за откриване на скрити пари или съкровища и т.н. Най-крайната форма на некромантията е събуждането на мъртвите, за да бъдат използвани като оръжие срещу живите. Общо взето некромантията е метод за гадаене... Некромантия се осъществява чрез разни адски заклинания и дяволски инвокации, чрез грозни жертвопринушения и дарове => некромантията е церимониално изкуство.

Ще отговоря и на въпроса ти "дали това е реалност и каква жертва се изисква" - Според мен е реалност, защото мисля, че знам това-онова и силно вярвам в такива работи, но относно жертвопринушенията немога да ти помогна с нищо, защтото се интересувам в друга насока. Трябва да кажа, че тези ритуали, магиите и т.н. не са по силите на всеки.
За да си способен на подобни неща трябва да :
-Да знаеш всички знаци, които се изискват и също така са много важни! ( десетки са)
-Трябва да знаеш какви заклинания да правиш...
-Трябва имаш необходимите материали за да извършиш определен ритуал... (всички се изработват собственоръчно *)
-Трябва да знаеш за последствията.Според вещиците, когато направиш магия на някого тя се връща с тройна мощ обратно към теб...
-Трябва да разучиш дали човека, на когото искаш да повлияеш с нещо дали има някакви защити.

Съвет: Преди да се опитваш да правиш, каквото и да е разучи следните термини - Алхимия, Кабала, Сабатът, Водун и може малко от астрология да се поинтересуваш, а относно некромантията, обясних на картко какво представлява

Justme__ "magiqta su6testvuva no ne se deli na bqla i 4erna a na tova kakvi misli vlagash v neq a otnosno za sujevqvaniqta i teq ne6ta ne sa vuzmojni" - Всъщност се дели... не си достатъчно информирана, поинтересувай се

Надявам се да бях полезен и достатъчно компетентен по темата...