.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Определено нямам намерение да се занимавам с магии,като казах"жертва" имах предвид какво човек който се занимава с това "жертва" ,заслужава ли си целта средствата ,не че исках да ми давате рецепти за магии и подобни глупости благодаря за отговорите все пак!Или хайде по-просто казано когато човек се занимава с такива работи ,не "продава" ли душата си на злото ?
    ako se zanimavash s taka nare4enata 4erna magiq mojesh mnogo da si navredish na samiq teb
    magiqta v koqto sa vlojeni lo6i misli/ne se izrazih to4no / e mnogo opasna osobeno za na4inae6ti...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Няма черна, няма бяла магия. Всичко е дело на Ангела на Светлината...

Повече от фен
    Това за което говориш наистина не е черна магия, а "necromancery" А относно съживените мумии и зомбита от филмите - говори се, че това си е чисто вуду, но незнам... Аз лично си вярвам. А некромансерството наистина си е леко опасна работа. Да боравиш със зли духове не е шега работа

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Ходете играйте Диабло чада мой...ще получите нужното знание, необходимо за вдигане на мъртвите на 34 левъл ! Успех и нека духът , на умрялата котка на съседката ми , да е с вас! НО СЕ ПАЗЕТЕ !!! Да се занимавате с такива неща е опасно!!! За по-сгурно пуснете и нод32! Доказана защита срещу черна магия!

булшитс...
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyWhisper
    булшитс...
    Май ти си тва. Само че в буквалния смисъл на думата

Град
    Копеле, недей така бе..нарани ми чувствата .
    Трябва да те похваля за интелигентното мнение.

Така, мисля че опроверга абсолютно всичко с по-горе написаното. Ся ще чакам някой Некромансър да се появи от някаде и да ме върне към живота, който може би при следващото ти мнение, ще изгуби напълно смисъл, и ще го загубя безвъзвратно. W/E

Когато призовеш нещо, ми звънни. Искам да си полафя със сатаната, който без съмнине ще се яви на първият пъпчив тийнейджър, който го извика.

Абе вие в ред ли сте? Я се стегнете малко, идете на църква...или ако толкова държите на тия духове, видения, магий или там квото правите, и не се получава, може би трябва да увеличите дозата...

Без лоше чувства. Това е моето мнение. Знам, че доста от вас ще изявят желание да ми теглят една, но първо си помислете за нещата които ви карат да вярвате в такива неща.

Бай дъ уей..
    edna umna fraza:"dokato ne moje6 da dokaje6 4e NE s16testvuva ne moje6 da go otre4e6"
    В този ред на мисли, още се надявам да срещна годзила...

Град
    i v tazi tema za poreden put vijdam 4e predstava vi za magiqta suvpada s tazi ot horror filmite i tem podobnite izmislici

Град
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    i v tazi tema za poreden put vijdam 4e predstava vi za magiqta suvpada s tazi ot horror filmite i tem podobnite izmislici
    Тц, предпочитам Хари Потър! Повече смисъл има.

Град
    Varna
    Ако вярваш ,че има ще има ,ако ли не няма да има Въпрос на гледна точка .... според мен няма ,но наистина няма нищо невъзможно на тоя свят ... затова се надявам да стана велик

Повече от фен
    А идеята за хорър филмите от къде идва тогава бре?
    Същото мога да кажа и за Хари Потър. Ако бяхте поне малко по-компетентни щяхте да знаете, че почти всичко в Хари Потър(освен имената на нещата разбира се) си има реални еквиваленти в уика, некромансията, чаоса, церемониалната магия, черната магия, сатанизма, алхимията etc.......
    Ето и едно малко форумче по въпроса с магията - http://www.sacred-magick.org/
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Чаос...

Град
    49 Layer
    Магията в 90% от случайте е зло нещо. Тя съществува, но хората си нямат и идея какво представлява. Не е такава като по филмите и като по игрите. Обикновено е на психическа основа, а като желаеш силно злото на някой, правиш черна магия. Така че всеки от нас може да прави черни магий, стига мислите му да са силни и да използва някоя част от 90% неосъзнатите функций на мозъка и съзнанието. Имаме огромен потенциал за магьосници, но той е в зимен сън

Град
    Цитирай Първоначално написано от darking
    А идеята за хорър филмите от къде идва тогава бре?
    Същото мога да кажа и за Хари Потър. Ако бяхте поне малко по-компетентни щяхте да знаете, че почти всичко в Хари Потър(освен имената на нещата разбира се) си има реални еквиваленти в уика, некромансията, чаоса, церемониалната магия, черната магия, сатанизма, алхимията etc.......
    Ето и едно малко форумче по въпроса с магията - http://www.sacred-magick.org/
    dostatu4no sum kompetentna

Град
    Някъде по широкия свят...
    Такам,знам само че никой не бива да призовава някакви гадове защото:
    1.Може да го обладят
    2.Ще гние в ада(не че вярвам в това,просто го слагам като опция)
    3.Няма как да го върне обратно
    4.Всички ще го мислят за луд.
    В общи линии това са причините ДА НЕ се занимавам с подобни простоии.А да и е много малко вероятно ако направиш нещо гадно после да не ти се върне.

Дано хората които се вживяват за вещери и последователи на Антон Лавей да се замислят ,над това,че само си губят времето в неща ,които най-малкото не могат да контролират.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Повече от фен
    Адът представлява само и единствено ниски честоти, нищо повече. Вярно, че там цари злото, но всъщност в по-близките до нас слоеве няма нищо опасно. Ако обаче задълбаеш много навътре може да срещнеш ОГРОМНИ неприятности. Поне така знам... А когато призоваваш демон ти му искаш разрешение. Едва ли най-злите и силни демони ще искат да се занимават със тебе. А ти трябва да си много ЖАЛЪК за да не можеш да се справиш със тия слаботии ако ти посегнат

Информация за черната магия не съм намирала, ако някой е попадал на интересни четива, нека да сподели, ако има и сайт- да даде линк...За сега ще взема да прочета темата.Не вярвам в тези работи, но ако някой ми изрови, че е научно доказано, може и да се вразумя...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    49 Layer
    Влезте в книжарницата в раздел "Окултизъм". Макар че изключително малко хора имат способности за подобни неща.

Град
    49 Layer
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Адът представлява само и единствено ниски честоти, нищо повече. Вярно, че там цари злото, но всъщност в по-близките до нас слоеве няма нищо опасно. Ако обаче задълбаеш много навътре може да срещнеш ОГРОМНИ неприятности. Поне така знам... А когато призоваваш демон ти му искаш разрешение. Едва ли най-злите и силни демони ще искат да се занимават със тебе. А ти трябва да си много ЖАЛЪК за да не можеш да се справиш със тия слаботии ако ти посегнат
    Адът е най-ниското от нивата на нематериалния свят, в който съществуват душите ни и в който няма физически закони. Този свят е паралелен на нашата вселена, и самите учени търсят "паралелния" свят, които е под други пропорций. В него няма време, няма начало и край. Тези души, които са в измеренията му, наречени ад, просто ще пребивават там с други подобни на тях, и ще страдат за извършените грехове. Да гориш в ада не значи да изпитваш физическа болка, там нямаш тяло, а просто душата ти ще се мъчи, както примерно съжелявате и се разкайвате след като сте извършили нещо лошо.

Повече от фен
    1. Много от нещата за ада в библията не са точни.
    2. Този нематериален свят се нарича "Астрал".
    3. Душите отиват дам по своя воля. То наситна ако си наистина толкова зъл няма да те пуснат във по-горните нива обаче ти така или иначе ще предпочетеш да отидеш там, където има зли същества като теб.
    4. Там баш си имаш тяло - астралното. Трите най-низши тела са физическото, етерното и астралното. Докато си жив можеш със специални техники да направиш Етерна проекция(излизаш от физическото си тяло и влизаш в етерното като можеш да си летиш из цялата наша вселена) и Астрална проекция(излизаш от физическото си тяло и влизаш в етерното като отиваш в астрала). Като умре физическото тяло обаче ти влизаш във етерното и то след няколко дни(забравих колко) умира. Някои хора обаче предпочитат да останат в етерното, защото имат недовършени дела и се превръщат във призраци. Тяхно деяние са и "Haunted Houses". Та ако човека си е свършил всички дела си влиза в астралното и отива при всички други умрели и живущи там същества(най-често в по-горните нива, наричани от библията - рай).

btw Говори се, че в астрала съществуват и така наречените "Elemental" светове, населявани от най-различни митични същества - дварфи, гноми, дракони, русалки, леприкони etc. Като напредна в Астралната проекция, защото за сега съм горе-долу до никъде, това ще ми е първата спирка

btw2 То целия ми пост си беше едно голямо BTW, но както и да е...

Чел ли си Библията или си гледал филмчета за църквата?

Ада е място, където си отделен от Бог за вечността. Това е равно на смърт. Няма вечни мъчения от Сатаната... и той е на същото дередже като тебе. Това е за Ада.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Чел ли си Библията или си гледал филмчета за църквата?

Ада е място, където си отделен от Бог за вечността. Това е равно на смърт. Няма вечни мъчения от Сатаната... и той е на същото дередже като тебе. Това е за Ада.
    Щом толкова искаш си чети тъпата библия

Що е тъпа?

Ми щото не е интересна ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Еми ок ако щеш.
    То си е до човека.
    Аре пътя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си