- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- too sexy
iiiiZi eaSy ) polu idioti {}
In love with myself..
"полуидиоти" - пише се слятоПървоначално написано от kotarak777
![]()
до скоро
Собственост на Canis_Dirus
taq kolko e jalka kadli oshe ne me e videla i polude po men i mi pishe nekvo inteligentno edno drugo da mi naprai vpecatlenie ;-{
In love with myself..
Да бе баце ква интелигенция се мъчи да ти вкарва.Еми брато и ние сме тъй само ни се лепят жениците не мое се отървем от тех,само некви курвенцаПървоначално написано от kotarak777
![]()
На такива животинчета няма оправия ...... няма да поумнеят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 мразим хора, които се хвалят
2 мразим неграмотници=прости
3 мразим момчето да разчита на кинтите на тати
"парцаланите" са създадени за такива, като тебе.Все пак за всеки трябва да има по нещо и някого.Примири се.Сериозните мацки на се впечатляват от преимуществата, които излагаш(освен хубостта)Мн момчета мечтаят за мястото ти. Пусни снимчица, като си толкова готин-може пък от там нещо да куца. Ще те посъветвам лично.
Чакам Котенце
МЯУ
1 мразим хора, които се хвалят
2 мразим неграмотници=прости
3 мразим момчето да разчита на кинтите на тати
"парцаланите" са създадени за такива, като тебе.Все пак за всеки трябва да има по нещо и някого.Примири се.Сериозните мацки на се впечатляват от преимуществата, които излагаш(освен хубостта)Мн момчета мечтаят за мястото ти. Пусни снимчица, като си толкова готин-може пък от там нещо да куца. Ще те посъветвам лично.
Чакам Котенце
МЯУ
+100Първоначално написано от _Cuddly_
KBo ga kaja gр. на момчето ?!![]()
lilit ako iskas pic skype nemam namerenie tyka pred vsicki da se pokazwame i bes towa po malko li bilbordi me ima ;-{ no ako si nekoq metalka nemi dawai nema da ti pratim che pa az gi mrazim nai mnogo takiwa otrepki metali emo-ta i etc i kato nz-ete dali sam si iskarwam nekwi pari ili harchim samo na nashte nese iskazwaite na izust i nepodgotweni
In love with myself..
a i neznam kak da q postna nekoq snimka tyka ?
In love with myself..
Първоначално написано от kotarak777
еее ееееее еееееееееееенали си гулемия хубавец що не даваш снимка тука сички да ти се нарадвамее ... да ни фане яд че в наще градове нема пичове кат тебее дее ... да ти видиме колата за която ще мечтаемеее ... пф аре недей да се излагаш де дай сички да се нарадваме
![]()
![]()
![]()
mn si zle pi4 ot koi grad si we mai ne6to selqnin mqza6?na koi mu puka kva kola kara6 i kolko si hubav kat si prost
![]()
e sho da sym prost be men4e neme poznawas i vsicki nesho se opitwate da mi praite nekvi izrecheniq da me hranite a az imam problem prosto nz oswen 4e sam gotin i har4a i iska nesho da me posawetwate sho povecheto kifli gi e sram da me zagoworaqt kato si mislqt che she gi odrezhem e da probwat de ;-{
In love with myself..
E pa mnou si proS
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
sladyL4e...q kaji sega...am 4esny - koq smqta6 4e bi te haresala ?!koi haresvat mom4etata s koli hubavi,mn0y hvale6ti se (dori i s vqrni ne6ta da se hvalqt) i ne im puka 4e sa negramotni (ako se obijda6 - NAPRAVI NE6TY PO VAPROSA!!!)...ta koi momi4eta ???da...da...??ne se sramuvai...haaidee...???mdaaaa \/ =D> =D> to4no takaaaa - ku*vencata !!!a dokolkoty razbiram...na teb ot takiva ti e omraznaly...sa ako mi kae6 "vie barzate da mi napraite harakteristika" 6e te razbiq ...KAK da ti dademe savet bez da te poznavame,s tolky malko info...mn0y qsny 4e moeme samy da gadaeme !pomisli si hubavo kakvo momi4e iska6...i posle i dali to bi te haresalo ...ako -ne napravi ne6ty po vaprosa,a ne sedi da se "oplakva6" po razni forumi !!!az v nikakuv slu4ai ne bix tragnala s takuv - sedi pred kompa,oplakvohvali se i opliuva tezi koity my pomagat,vmesty ili da se vslu6a ili da si iztrie temata,6tom ne se vliae ot savetite! e sorry ama ugodiq nema!! ta,pi4 ne me int kolko pari ima6 i dali si krasiv - 6e mi govori tyka po selski,a nie 6e polu4avame orgazum ot snimkata mu
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaamaaaxaaa
![]()
kotarak777 малко си самовлюбен не мислиш ли?!?!?
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
+1Първоначално написано от lithium4e
Само като ти гледам постовете и почва да ми се гади от интелекта, който струи от тях ... Бас ловя че си някое селянче дет си няма друга работа в момента и е решило да ни забавлява с тъпотата си ...
Айде мойто момче със здраве .... (нямам търпение да я заключат тая тема)
So free
ти си бати злето пич...влачи курви други няма да те земат .. ама явно си те кефи затова ..![]()
radva6 ma beПървоначално написано от Crag Hack
dnes si mnogo pronicatelen
+1
Неподходящ размер на снимка в подпис!
sam0 zavizdat tea selqni m@n ;-{
In love with myself..
Ама на какво точно да завиждат бе човек нито са те видели нито нищо, само говориш тъпотии![]()
![]()
Разбрахме те хубав си, имаш кола браво, ъкъл, пари, известен си навсякаде те има по биобордите и каде ли не още - Ама за нито едно от сичко не ми се вярва живей си живота и ни остави нас простосмъртните намира ооо ВСЕВИШНИ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()