.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

тест по време на цикъл

моля ви хора искам спешно да знам значи с приятеля ми правихме секс преди 1 седмица някъде на мен ми беше за пръв път и го правихме без презерватив та въпроса ми е дали може да се забременее от първия път? и ми беше закъсняло с 4 или 5 дни .... но ми дойде цикъла но все пак има ли възможност да съм бременна и дали може да се прави тест по време на мц ... плс heeeelp

ЖиВей Си жИвОтА ТакА кАкТо на тЕб тИ хАрЕсВа... хИч дА нЕ тИ пУкА кВо мИсЛят хОрАтА зА тЕб ....

Za vaprosa ti dali moje da si napravi6 test dokato si nerazpolojena-spored men e po-dobre da iz4aka6 da ti svar6i no 6tom ti e do6lo mislq 4e ne bi trqbvalo da e stanal gaf no nz uspeh!
    Bring me to life...

абе вие в ред ли сте тя е в мензис но е бременна ...... лелеле

ми не знам бе хора все пак ви казах че ми е било първи път знам ли ... не съм си правила тест пък са ми казвали че може да има и цветна бременност ... и + тва приятеля ми твърди че не се е изхвърлял ,но все пак аз съм на 16 и за това реших да пиша този форум , а не примерно да ми се подигравате ... плс ще чакам още отговори ддзн леко съм изплашена ... просто кажете нещо че да се успокоя

ЖиВей Си жИвОтА ТакА кАкТо на тЕб тИ хАрЕсВа... хИч дА нЕ тИ пУкА кВо мИсЛят хОрАтА зА тЕб ....

Цитирай Първоначално написано от stomah4eto
    не си ли чувал/а за цветна бременност?! да,вероятност да си бременна има!

Цитирай Първоначално написано от CaNdY_dEviL
    ми не знам бе хора все пак ви казах че ми е било първи път знам ли ... не съм си правила тест пък са ми казвали че може да има и цветна бременност ... и + тва приятеля ми твърди че не се е изхвърлял ,но все пак аз съм на 16 и за това реших да пиша този форум , а не примерно да ми се подигравате ... плс ще чакам още отговори ддзн леко съм изплашена ... просто кажете нещо че да се успокоя
    ok sorry ako te obidih no ne sum iskala! Ne se 6a6kai 6tom ti e purvi put(ne 4e nqma veroqtnost za bremennost) i 6tom ti e do6lo nqma ot kakvo da se pritesnqva6 puk i priqtelqt ti ti kazva 4e ne e svur6val v teb!!! Usmihni se i ne se korkai!!!

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    da 4uvala sum za cvetna bremennost но тя е много по-краткотрайна и оскъдна от истинското менструално течение ! И все пак вярвам че момичето знае какъв е мензисът и за да не може да различи 5 капки кръв от нормалното си течение! И пак си мисля че нямаш особен повод за притеснение !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Как не ви се появиха мазоли на езика от тая цветна бременност! Всяка трета тема има поне един такъв пост! Това състояние е изключение, а не правило!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Плевен
    spokoino,6tom ti e do6lo ne si naprqgai glavicata..ne si bremenna..di6ai..

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Как не ви се появиха мазоли на езика от тая цветна бременност! Всяка трета тема има поне един такъв пост! Това състояние е изключение, а не правило!
    Браво

оу благодаря ви мн наистина се успокоих и наистина менструацията си ми е нормална оХххХ нека си отдъхна благодаря ви страшно много

scandall
    Guest
    за цветна бременност майй не знаеш явно така че не бързай с отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си