Хм..не знам от къде да започна..Значи,един мой бивш се казва Иво.. (тъпо начало,ама нещо съм в депресия не мога да мисля )Та този мой бивш е едно много хмм,абе прекрасно момче е.според моите разбирания.Много свястно,изобщо беше готов за мен на всичко.Разликата ни е 2 години - не мисля,че е много,като имам предвид,че не съм от най-зрелите,но нормално за възрастта ми,даже в повече (пак се оплетох като пиле в кълчища )..Та ние с него ходихме 1 седмица,обаче не се разбирахме много - и двамата сме опърничави и се дърпахме постоянно,та скъсахме по моя инициатива [сега ест мн съжалявам,защото той е много добър човек ] .В следващите 2-3 месеца той опитваше да ме убеди да се съберем,от части защото не можеше да ме забрави явно,от части,защото намираше нещо в мен,но аз отбивах опитите му.Тогава се разрази една сапунка,едни драми,дълга история,но с една дума - боза! Та въпроса ми не ми е как да си го върна.Не,нищо подобно.Прекалено импулсивна съм и смао ще го нараня.По-скоро въпроса ми е как да го забравя,ама не точно.Смисъъл..абе и аз нз! Искам просто мнението ви - как бихте постъпили на мое място ии може би съвет.Искам да го забравя и знам,че става с времето,но прекалено много време мина и нищо не става.Аз си имам теория,че за да забравиш човек по-бързо трябва той да те разочарова и може би да гледаш снимки,на които не изглежда добре,та да си казваш "О,боже,мой!Как съм могла да ходя с такова нещо!" Е,да,ама той нито ме е разочаровал до такава степен,нито е грозен и вече не знам.. =D> Таа на кратко,като свърша с безмисленото дрънакне ми кажете мнението си.Предварително мерси на тези,които прочетоха еписод 1245 от серийния английски филм "Дързост и красота". =D>