- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- слушате ли музика докато го правите ?
слушате ли музика докато го правите и ако да - каква ?
Neee jenite ne sa kato horata !
Мммм... подписа ти е много умен![]()
![]()
e are stiga eto sa 6e go smenaПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()
Hhahaha kfo mu e na podpisa ye , rlzz![]()
![]()
Ta po temata sq , slu6am ma ne 6tot iskam ami 6toto gadjeto mi e se otpuska po-dobre s muzika
Btw slu6ame techno i house , v po-bavni ritmi
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Mdam. ponqkoga na muzika drug put ne. Sega sigurno shte iskash da znaesh i na kakva muzika![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Иначе по темата.. не щото ме разсейва![]()
![]()
Благодаря тиии.......Първоначално написано от Electronic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi pro4eti vuprosaПървоначално написано от amatorium
![]()
Samo kogato sme v kolata.Y nas ne mi pre4i da sme na tiho ma v kolata mi e niakak nekomfortno...Sly6ame razni diskove koito az sum pravila s pesni4ki koito ni haresvat i na dvamata.Poslednia be6e s razni r&b pesni deto me karat da se 4ystvam sexy![]()
Sorry pich. Az sum prochel zaglavieto na temata. Ami na dosta razlichna muzika zavisi ot nastroenieto ot momicheto. Ironiqta e che ne slusham osobeno cherno no za sex e mnogo podhodqshta muzika. Inache na disko e qko. Probval sum i na punk, tehno i chalga. Abe nai-vajnoto spored men e muzikata da q suobrazish s momicheto. Za men nqma znachenie. Moqta muzika povreme na sex sa zvucite, koito mackata izdavaПървоначално написано от Electronic
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ми случва се от време на времеНо в повечето случаи слушаме музика вече след като приключим с "работата"
![]()
>>> House Music <<<
Заглушавам всичко с охканията си![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Обичаината тема .... Секи ден по 1Да слушаме техно
![]()
![]()
![]()
Fitness Forever
В ритъм ли се движите??Първоначално написано от TIMEX
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да , най-много ми харесва хип хоп обаче съм го правил на почти всякаква музика , имам хубави впечтления от Marylin Manson и някое друго ретро парче нз ..
ми напоследък слушаме,но мене ме разсейва и немога да усетя толкова добре удоволствие,обичам на тишина.Каквато песен е наред в диска,без значение.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
колко легла съм строшил на фона на Marilyn Manson![]()
Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА
slushame , obache e po-dobre na tishina , che da ne se razseivame![]()
![]()
![]()
![]()
Enigma
пробваите на песента : Madonna - just a fy my love![]()
![]()
da sly6ame-trans ili nqkvo tehno sus vokal...![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не, и двамата ни разсейва
даааааааам, слушам много и раЗлична музка, най-добрия ми спомен е от Chill Out Guitar Dreams , просто върховно изживяване, повдига духа и слива телата... нямам търпение да го направя отново на тоя фон![]()
ufF...da 1 put si pusnahme na azis-napipai goama na men ne mi haresa izob6to i zatova stanah,sprqh go,legnah pak i sama si go vkarah i toi me gleda kat zastrelqn
![]()
![]()