- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го върна??
Ами .. днес гаджето ме заряза смисъл видяхме се сутринта бяхме на кафе сичко ок беше мн весел отидохме на даскало ии по едно време получавам смс : "Виж просто не се получава.. незнам как но винаги ме караш да се чувствам зле и немога така" и аз такава седа и викам ко стана пък сега и чакам междучасието да го вида да го питам ко е станало отивам при тея от неговия клас и те викат ми той отиде на тренировки с 89 .. и аз викам отивам до стадиона ко да права и отивам и го гледам там тренира и го изчаках и аз му викам мило ко стана и той веднага що не си на училище хаха и аз еми заради теб кви са тея смс-и и той еми просто все ме караш да съм тъжен гледам те по коридорите с некфи момчета се се гушкаш ии не ми е приятно .. и аз пфф заради тфа ли бе и той еми не просто се държиш гадно и безразлично и по добре да се разделим няма смисъл да си причиняваме болка и аз му викам не е така обичам те това са няколко месеца неможеш сичко да преебеш и той еми мога така че сори това е..![]()
![]()
![]()
Незнам ко стана сега много го обичам а той ме заряза и ми вика даже по добре е да си останем само приятели .. и аз му викам е кво не ме ли обичаш и той не е в това проблема .. ти искаш да си с Никито (бившия) и аз му викам не е така и той да бе добре това е няма ко друго да ти кажа и вика ай отивам да се преобличам .. и си тръгна ..
![]()
![]()
Искам си го пак много го обичам..