Ами .. днес гаджето ме заряза смисъл видяхме се сутринта бяхме на кафе сичко ок беше мн весел отидохме на даскало ии по едно време получавам смс : "Виж просто не се получава.. незнам как но винаги ме караш да се чувствам зле и немога така" и аз такава седа и викам ко стана пък сега и чакам междучасието да го вида да го питам ко е станало отивам при тея от неговия клас и те викат ми той отиде на тренировки с 89 .. и аз викам отивам до стадиона ко да права и отивам и го гледам там тренира и го изчаках и аз му викам мило ко стана и той веднага що не си на училище хаха и аз еми заради теб кви са тея смс-и и той еми просто все ме караш да съм тъжен гледам те по коридорите с некфи момчета се се гушкаш ии не ми е приятно .. и аз пфф заради тфа ли бе и той еми не просто се държиш гадно и безразлично и по добре да се разделим няма смисъл да си причиняваме болка и аз му викам не е така обичам те това са няколко месеца неможеш сичко да преебеш и той еми мога така че сори това е.. Незнам ко стана сега много го обичам а той ме заряза и ми вика даже по добре е да си останем само приятели .. и аз му викам е кво не ме ли обичаш и той не е в това проблема .. ти искаш да си с Никито (бившия) и аз му викам не е така и той да бе добре това е няма ко друго да ти кажа и вика ай отивам да се преобличам .. и си тръгна .. Искам си го пак много го обичам..