- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Събудих се в тялото на...
Какво ще стане ако утре сутринта се събудиш в тялото на противоположния пол? На кой му се е случвало, ако има такъв, да разказваКОе ще е първото нещо което ще направиш?
бих правил секс до насита с некое мом4е и до такава степен 4е да полу4а оргазимПървоначално написано от лимонче
П
хаха
![]()
бих правил секс до насита с некое мом4е и до такава степен 4е да полу4а не един а два оргазмаПървоначално написано от лимонче
П
хаха
:П
Ще се снимамИ ще тръгна да свалям и базикам женски ( щото ще знам какво искат и какво не има харесва)
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
аман от латентни педали и лесбийки!
или сте или не ви стига вътъка.....
6e si biq cql den 4ikii dokato moga estestveno.a na ve4erta 6te svalq nqkoq macka (primenro momi4e koeto mi e priqtelka i 6e znam 4e go jelae)i 6e q 4ykam mn divo 6toto cql den sum sa praznil i 6a nii qko.v interes na istinata ako se subydq mom4e/muj 6te pravq samo ne6ta na tema seks.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
6e si biq cql den 4ikii dokato moga estestveno.a na ve4erta 6te svalq nqkoq macka (primenro momi4e koeto mi e priqtelka i 6e znam 4e go jelae)i 6e q 4ykam mn divo 6toto cql den sum sa praznil i 6a nii qko.v interes na istinata ako se subydq mom4e/muj 6te pravq samo ne6ta na tema seks.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
само неща, които биха ми предизикали оргазми![]()
Let The BEAT Control Your Body
Боже, ти наистина ли не схващаш ирониятаПървоначално написано от Jessica^
![]()
Пуснах темата в друг форум, вижте какъв феноменален коментар получих"....ммммм.....ще си драпам макарите....до обяд....после кафе-мафе.....свалки...мацки....посл е фитнес...с френдовете....после...релакс. ...после бар...водки мотки......купон.....на сутринта.....о джиизъс.....две....едната черна...другата...руса....не е сън.....ураааааааа.....истина е.....))))))))) ....после звъня на Емо....ай нещо кафе....да ти разправям...а той изревава...НЕ МОГА КОПЕЛЕЕЕЕЕ....ДОЙДЕ МИ
)))))))))))))))))))))))))))"
(Емо също е участник в обсъждането)![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от лимонче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
6e iz4ukam nqkoq tupa priqtelka 4e da umre ot ebane; 6e se nasita na jivota kat muj; 6e sa zabivam s dr pol (nadqvam se da ne povurna v nqkoi ot slu4aite)
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Оо ако се събудя мъж , директно отивам в някоя мъжка съблекалня !!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ставам.. радвам се на живота, че не ми се налага да се скубя сутринта с четкатаза коса, че имам 5 блузи в гардероба и са ми повече от достатъчни. Тегля една четка на зъбита и отивам да свалям мацки![]()
ах ти мръсницооооПървоначално написано от Jeuelle
мн те уважавам
страхотни идеи имаш
![]()