.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Събудих се в тялото на...

Какво ще стане ако утре сутринта се събудиш в тялото на противоположния пол? На кой му се е случвало, ако има такъв, да разказва КОе ще е първото нещо което ще направиш?

Re: Събудих се в тялото на...

Цитирай Първоначално написано от лимонче
    Какво ще стане ако утре сутринта се събудиш в тялото на противоположния пол? На кой му се е случвало, ако има такъв, да разказва КОе ще е първото нещо което ще направиш?
    бих правил секс до насита с некое мом4е и до такава степен 4е да полу4а оргазимП хаха

Re: Събудих се в тялото на...

бих правил секс до насита с некое мом4е и до такава степен 4е да полу4а не един а два оргазмаП хаха

Ще се снимам И ще тръгна да свалям и базикам женски ( щото ще знам какво искат и какво не има харесва)
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Супер фен Аватара на fake
    шси ударя една чекия първо със сигурност.
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    аман от латентни педали и лесбийки!

или сте или не ви стига вътъка.....

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Tuk li nameri da q slojish temata..?

6e si biq cql den 4ikii dokato moga estestveno.a na ve4erta 6te svalq nqkoq macka (primenro momi4e koeto mi e priqtelka i 6e znam 4e go jelae)i 6e q 4ykam mn divo 6toto cql den sum sa praznil i 6a nii qko.v interes na istinata ako se subydq mom4e/muj 6te pravq samo ne6ta na tema seks.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

6e si biq cql den 4ikii dokato moga estestveno.a na ve4erta 6te svalq nqkoq macka (primenro momi4e koeto mi e priqtelka i 6e znam 4e go jelae)i 6e q 4ykam mn divo 6toto cql den sum sa praznil i 6a nii qko.v interes na istinata ako se subydq mom4e/muj 6te pravq samo ne6ta na tema seks.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    само неща, които биха ми предизикали оргазми
    Let The BEAT Control Your Body

"На кой му се е случвало?"
    Боже, ти наистина ли вярваш, че може да се случи?

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    "На кой му се е случвало?"
    Боже, ти наистина ли вярваш, че може да се случи?
    Боже, ти наистина ли не схващаш иронията

хахаха ами явно
    еми добре ако се събудя в тялото на момче ще спа с момиче, за да видя какво е усещането

Пуснах темата в друг форум, вижте какъв феноменален коментар получих"....ммммм.....ще си драпам макарите....до обяд....после кафе-мафе.....свалки...мацки....посл е фитнес...с френдовете....после...релакс. ...после бар...водки мотки......купон.....на сутринта.....о джиизъс.....две....едната черна...другата...руса....не е сън.....ураааааааа.....истина е..... ))))))))) ....после звъня на Емо....ай нещо кафе....да ти разправям...а той изревава...НЕ МОГА КОПЕЛЕЕЕЕЕ....ДОЙДЕ МИ )))))))))))))))))))))))))))"
    (Емо също е участник в обсъждането)

Пуснах темата в друг форум, вижте какъв феноменален коментар получих"....ммммм.....ще си драпам макарите....до обяд....после кафе-мафе.....свалки...мацки....посл е фитнес...с френдовете....после...релакс. ...после бар...водки мотки......купон.....на сутринта.....о джиизъс.....две....едната черна...другата...руса....не е сън.....ураааааааа.....истина е..... ))))))))) ....после звъня на Емо....ай нещо кафе....да ти разправям...а той изревава...НЕ МОГА КОПЕЛЕЕЕЕЕ....ДОЙДЕ МИ )))))))))))))))))))))))))))"
    (Емо също е участник в обсъждането)
    ...

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16

6e iz4ukam nqkoq tupa priqtelka 4e da umre ot ebane; 6e se nasita na jivota kat muj; 6e sa zabivam s dr pol (nadqvam se da ne povurna v nqkoi ot slu4aite)

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Град
    Blondeland
    Оо ако се събудя мъж , директно отивам в някоя мъжка съблекалня !!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

ставам.. радвам се на живота, че не ми се налага да се скубя сутринта с четкатаза коса, че имам 5 блузи в гардероба и са ми повече от достатъчни. Тегля една четка на зъбита и отивам да свалям мацки

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Оо ако се събудя мъж , директно отивам в някоя мъжка съблекалня !!!
    ах ти мръсницоооо мн те уважавам страхотни идеи имаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си