- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пфу...
Значи... аз духах на гаджето ми около 1 час (повече от 2 часа му беше "станал"), но не можа да се изпразни... Аз го правя за чви път.... Трябва да отбележа, че много пихме и пушихме трева.. Та въпроса ми е поне малко станало ли му е приятно, въпреки че не е свършил?
е не братче...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Каса ! КАсирам !
Първоначално написано от Say It Right
+1... нз как помниш какво сте правили ... извратени хораПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
абсолютно съгласенПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
бил е възбуден 2 часа..сигурно е било ужасно и никога няма да иска отново.. тъп въпрос.. естествено,че му е било хубаво..
Estestveno, che mu e stanalo hubavo. Taz treva obache s alkohol.![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
незнам какво да ти кажа,сигурно поне малко му е станало добре,ама в такова състояние нз дали ще го помни и дали ще го е забелязал мн
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Като си пиян и свършваш по трудно,така,че не се притеснявай със сигурност му е било хубаво,но просто,състоянието в,което е бил не му е позволявало да свърши![]()
Аз един пат мн пиян го праих 3 часа беееееееее ....... !!!!!! ама мн мн мат с сякви лайна .......................... напрао след 2 часа вече имах чуството че ми тежат ташацитее и искам да сваршиииии !!!!!!!!!
Другия път са ебете трезвени и няма да имаш повод да питаш из форумите.
Ako e znael kade se namira moje i da mu e bilo kef![]()
според мене нищо чудно утре да похлопа на вратата с шише водка и 2 масура в ръце![]()
Хахаха абе не че не му е било хубаво ама ако беше без тревата и алкохола щеше да му е хииииляди пъти по-хубаво и сега нямаше да пускаш тази тема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Спокз, екстра му е било![]()
+1Първоначално написано от aciko
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!