Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
След такава сърцераздирателна изповед, отговора който очакваш (както сам каза) може би е: "Уаааау обикаляш светааа! Жестокооо! (или cool, както се изразявате Вие англичаните) Разбира се, че трябава да седиш далече от тази ужасна България! Обикаляй света, или се останови в Англия!"
Знам, че се отдалечавам от основната тема, но просто ме ядоса изказването
Цитирай Първоначално написано от SouL_TaKeR
А пък за сегашната "България" Въобще не ми пука ...
Като не ти пука за нея-твоя си работа! На мен пък не ми пука за твоите лични проблеми! Тук в България си имаме достатъчно такива!
Срам ме е от българи като теб! Всъщност за това не си виновен ти, а родителите ти, но това няма значение!
Сигурно действително не ти е лесно, но на никого не му е! Свиквай!

На мен не ми харесва България не просто защото така съм решил...

Декември миналата година аз и моята майка се "прибираме" в България и ни спират на паспорт ченгетата...Дадоха ни столче а пък ние отказахме да седнем - Майка ми помоли за пепелник - но и беше отказано - а на пода ясно личаха оранжево-жълтеникави петънца...
Та-както и да е ...Това не им е голямата беля ...

Седим ние 20 минути без да ни казват защо точно ние стойм изправени пред столчетата изтоштени и във същото време ядосани...

После няква мърла идва и казва на майка ми бихте ли вязали в ареста(Майка ми е адвокат и много работи за ЕС и много добре знае че без причина немогат да ни накарат да влезнем - плюс това е със малкия си син...)Съответно майка ми попита "Защо?".Беше и отговорено със "Ми така..." !!!Чакаме още пет-десет минути и идва някъв мърлио дето почва да говори така на маика ми че само ако беше казал някоя обидна дума щях да му скоча на бой (нали немогат да ме вкарат в затвора ) Същата която ни помоли да влезнем в ареста му издрънка нещто на ушенце - Сигурно са си Другарчета ...

"Ти за каква се мислиш МА , тука си ми дошла сцени ли да праиш МА , да не съм чул и дума повече,разбра ли МА!?!?"

При което майка ми отговаря-

"Добре, отсега на татък нито те чувам , нито те виждам..."

ХАХАХАХАХА - и тоя моля ви се отреагира все едно кучето му е донесло фризбито - и въобще не се досеща че тя ще го игнорира просто и че е толкова тъп селянин че не заслужава внимание...

Донесоха някакво листче след вече 30-40 минути което и го връчиха на майка ми и казаха утре в 9:00 да си в Пловдив.

ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ - на листчето даже не пишеше на коя дата е издаден този документ...

НАЙ-НАКРАЯ НИ ПУСНАХА!!! УРАААА

Тя още на летището ми каза че ще ги съди...

Отиде майка ми в Пловдив - и там колегите й й казаха че тя има абсолютното право да ги съди...

Почна тя битка...

Получи листче на което пишеше че един вид трябва да се извиня защото съм казал "Ако обидят мойта майка , ще ги смачкам"-Айде кажете кой е прав - аз че защитавам мойта майка - или тези които я обиждат... - Още една селска проява на ченгетата...

Януари 2008 - пак на летището пред изходите(за отвеждане към самолета) Идват дмана мъж и жена (явно началници) и почват да говорят някакви несвирзани неща...Завързаха разговор и ме помолиха да седна настрана след което майка ми ми каза "Те мислят че лъжа и не мислиха че ще продължа да ги преследвам виновника".

След което успешно излетяхме и се прибрахме в Украйна където никой не те спира и не те праща на майка си в... рано сутринта...

След тази случка и доста други въобще не мисля да стъпя в БГ...