- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- да ви кажа... благодаря!
Все още я засичам по улиците. Напоследък май се е задържала с един младеж и не ги сменя толкова честоПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
Заради мен ли бе?!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
хаха, не си бил ти виновен, а просто не трябваше така да се псуваме тъй.. може биПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
П.С.
не съм се изразила правилно по-горе.. сори![]()
Собственост на Canis_Dirus
Защото си малка и не разбирашПървоначално написано от Boot
![]()
_Cuddly_, гледай си работата! Нямам нищо общо с твоя банан! Даже не знам за какво става дума.(всъщност наистина е така)
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
оф, бях ти разправяла
whatever, не е важно и ме мързи пак да обяснявам..![]()
Да, тук е приятно... съжалявам, че вече не мога да влизам особено често, но пък като гледам и не изпускам коооой знае какво. Наистина преди беше по-весело, още когато пребивавах със старите си никове...
А що се отнася до приятелите... да срещнах 1-2ма супер готини хора и сме в постоянна връзка.
А що се отнася до това дали е тъжно, че се запознаваме и споделяме онлайн - ами, тъжно е за тези, които го правят САМО тук. Аз съм убеден, че повечето от нас си имат личен живот извън компютрите, имат си приятели, излизат (когато имат време)... обаче има и такива, за които този форум (например) е най-интересното социално занимание в живота им - това вече е тъжно.
Kъдли, явно верно си се разчувствалаНяма лошо - иска ми се и аз да пробвам.
И ти си част от този форум и си допринесла за това, което е, тъй че благодарностите отиват и към теб.![]()
Хайде, хора, давайте все така и да не замира форумът!![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Много сладко изказване !!! Евалата мацка !!! И аз искам да споделя, че от малко време влизам тук, но хората са доста приятни, поне някои ... Може да споделиш много неща с тях и да си приказваш за всичко ... Можеш да си намериш и приятели и дружки и всичко ... евала на форумчето ... страхотно е !![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
На мен пък форумът вече ми стана тъп. Станаха ми тъпи всички форуми. Идвам когато няма какво да правя.
За жалост и при мен е така... Няма ден, в който да съм на компютъра и да не вляза, но вече усещам, как това се случва все по-рядко...Първоначално написано от Мо6no
![]()
=D> , Къдли!
С всеки изминал ден ти се възхищавам все повече и повече![]()
Много мило от твоя страна!
What you give is what you get!
Чак пък... темата не е кой знае какво и не я направих, за да има полемики, а защото наистина ми стана едно мило и хубаво. Все гледате да се изакате на хубавото 'начи!Първоначално написано от _Becko_
![]()
тва е щото стана ченге и хората ги е страх да те напсуватПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Не мислиш ли че са се изнесли извън форума, а не че отсъстват?Първоначално написано от exploitedteen
Йееей,супер...наистина е много хубава темичка (:
Всъщност аз чак приятелства май не съм завързвала във форума...обаче има хора,които са ми показали...хм...доста
Повече съм опознала себе си тука отколкото някой друг...
И наистина има един човек,който адски много ми е показал и казал...и ми е бил от голямо значение...почти без изобщо да сме си писали...и без изобщо да се познаваме :P
Издай гоПървоначално написано от Madness
![]()
Гащите си залагам,че е Уискас.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Познах ли?![]()
Първоначално написано от Lestat357
Чак сега видях поста ти.. не знам защо, но чак сега.
Всеки, с когото съм общувала повече.
Съжалявам.
Много хубава тема _Cuddly_ !!!
Евалата!
Това със Скайповете е много хубаво .. само че не всеки ще се съгласи да си даде скайпа!
Аз обаче напоследък научих доста за теб и с удоволствие бих си разменил Скайпa!
Поздрави .. you touched me deep inside my heart!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Права си!Аз също се радвам,4е съм 4аст от форума,макар да не ме знаят кой знае колко много хора...Запознах се с невероятни и много истински приятели,с които ще се радвам някой ден пътищата ни да се пресекат и да сме приятели и на живо
За тези,които не разбират или си мислят,4е в този форум си губят времето,ще кажа,4е тук можеш да срещнеш много по-истински и много по-сърде4ни хора и то от цяла България,даже от 4ужбина...Това,което _Cuddly_ каза ми стопли сърцето,макар и да не я познавам...
![]()
Приятелството е безценен дар,който се пази с душата и сърцето.Когато го откриеш,разбираш колко е ценно!Истинските приятели са малко,но топлотата и подкрепата,която ти дават са много пове4е,от това,което могат да ти дадат останалите всъщност непознати хора...