- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мръсотииииии
ммм търсих ама не намерих точно такава тема...![]()
та... искам примерни изречения дето може да говориш на гаджето ... нещо коет да го възбуди да му го говориш или на смси или в скайп или по телефона...:P
Аа, иска ми се и аз да следя тази тема, затова си я отбелязвам
Между другото, забелязвам, че авторката на темата е тръгнала с приятеля си ден преди аз да се събера с моя.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Обичам те !!! Искам да те гушна и да направя с теб всичко, което ще те накара да пъшкаш![]()
![]()
![]()
яко бездарно ... сри
![]()
И аз искам да видя отговорите![]()
+1
Първоначално написано от Say It Right
прочети някой секс разказ
![]()
мило...ще те скъсам.......
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1 добавям :Първоначално написано от neshtastno^vliubena
мило ще те скъсам като те видя не ми пука къде сме ще те разкоп4ея![]()
рязко ще скасам дрежките които ми пре4ат..![]()
мило сваляй гащите искам те!![]()
не мога да те 4акам или вкарваи или ти ска4ам без страх а с мн страст
искам да се слеим в едно!
искам да ме помниш ве4но след моите страстни докосвания , милувки и мрасотийсваляй и да те по4вам..
не говори мн не в виждаш ли скасай ме... докато можеш!![]()
малко се отплеснах от темата но некои не6та стаатхаха
![]()
Ами трябва единствено малко фантазия, истинско желание да му кажеш нещо такова (а не само, защото така хората правят) и да нямаш задръжи и да можеш да му кажеш всичко - пробвай с баналните, но действащи - "Искам да ме чукаш (можеш да споменеш и определена поза за да е по-описателно )", или нещо - "Ако беше при мен с такова удоволствеи бих си поиграла с теб " - обаче следващият път като го видиш го правиш наистина, а не да излезе, че всичко е на думи. Или иска да те усещам в мен, да усещам голото ти тяло, ей такива неща... А по някой път не са нужни думи - просто действай!
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
"Искам те целия в сметана....да оближа всяка част от теб."
"Искам да разходя езика си по най-съкровенните ти кътчета"
"Искам да те побърквам,да те хапя,да те галя,да те целувам,да не спирам...."
Примерно....![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
+1Първоначално написано от Queen_Victorya
Искам се любим на лунна светлина и после да гледаме заедно звездитеИскам цяла нощ да си лош...
:P
Kaжете "мило" и ще убиете магията на мръсотиите
Под мръсотии ако щещ разбирай и псуване (но в рамките на нромалното разбиа се)
Ще ти пръсна .... от ...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
На к1де отива свет1т просто....
До вчера питаха как да си хванат гаджета, неска питат какви мрасотии да говорат на гаджетата си да ги в1збудят...
Ааа сигурно след време ще питате как се прави секс?
![]()
Бахмааа не се сетихте за няй-баналното![]()
Отиваш близо до него,олигави си единия пръст,избърши се в него и му кажи `Кфо шъ кайш да свалим тези мокри дрехи ?`![]()
![]()
;]
а после как се прави аборт и като за десерт как се гледа бебеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
So free
Първоначално написано от SiNiStEr
![]()
![]()
axaxa mnogo me kefi mnenieto ti
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
МоляПървоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
И мене ме кефи това,но ако някой ми го направи....![]()
;]