.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

По-рано с цикъл

Искам да попитам дали има някакъв начин цикъла ми да дойде ден-два по-рано> Мн е наложително... моля виПОМОГНЕТЕ ми!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Излизаш в 0 часа на пълнолуние и виеш заедно с кучетата 3 пъти, след това отправяш молитва към Майката Земя и накрая се пръскаш с дъждовна вода
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

ами мацко..можи особено ако имаш цикъл от скоро.така,че само можеш да се молиш да ти дойде когато трябва. \/
    lIfE iS aS kNoW iТ

na men mi e idval dori 5 dena po-rano, a puk sum si jiva i zdrava taka, 4e smqtam, 4e e vuzmojno xD

awe xora momi4eto iska da i doide po rano .. da go predizvika samaa a ne 4e ne i e redoven .. ili pone az taka razbrax .. iska go 1 sedmica po-rano .. sigurno ... si e zamislila .. s nqkoi batko .. v nqkoq stai4ka .. v subota .. v nqkoq diskote4ka .. i .. do togava trqbva da e svur6ilo ...

Град
    shumen
    abe tq pita kak da stane shemata be... ne dali e normalno
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София най-голямото село в БГ
    em moje da ti doide po rano.. no ne kato kajesh "iskam da mi doide", ili shtraknesh s prysti

Re: По-рано с цикъл

Цитирай Първоначално написано от the_doll
    Искам да попитам дали има някакъв начин цикъла ми да дойде ден-два по-рано> Мн е наложително... моля виПОМОГНЕТЕ ми!!!
    ami za po rano nz ama za po kusno znam s vitamin c i pomaga az izpih edno 6ablon4e za 3 dena i i mi zakasnq s cqla sedmica ama po dobre ne si burkai rejima na cikula ne e mn zdravoslovno.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си