- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-рано с цикъл
Искам да попитам дали има някакъв начин цикъла ми да дойде ден-два по-рано> Мн е наложително... моля виПОМОГНЕТЕ ми!!!
Излизаш в 0 часа на пълнолуние и виеш заедно с кучетата 3 пъти, след това отправяш молитва към Майката Земя и накрая се пръскаш с дъждовна вода![]()
Първоначално написано от Say It Right
ами мацко..можи особено ако имаш цикъл от скоро.така,че само можеш да се молиш да ти дойде когато трябва. \/
lIfE iS aS kNoW iТ
na men mi e idval dori 5 dena po-rano, a puk sum si jiva i zdrava taka, 4e smqtam, 4e e vuzmojno xD
awe xora momi4eto iska da i doide po rano .. da go predizvika samaaa ne 4e ne i e redoven .. ili pone az taka razbrax .. iska go 1 sedmica po-rano .. sigurno ... si e zamislila ..
s nqkoi batko .. v nqkoq stai4ka .. v subota .. v nqkoq diskote4ka ..
i .. do togava trqbva da e svur6ilo ...
![]()
abe tq pita kak da stane shemata be... ne dali e normalno![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
em moje da ti doide po rano.. no ne kato kajesh "iskam da mi doide", ili shtraknesh s prysti![]()
![]()
ami za po rano nz ama za po kusno znam s vitamin c i pomaga az izpih edno 6ablon4e za 3 dena i i mi zakasnq s cqla sedmica ama po dobre ne si burkai rejima na cikula ne e mn zdravoslovno.Първоначално написано от the_doll
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!