.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: too sexy

Град
    barcelona

too sexy

ami kvo da vi kaza mnogo sam gotin dori prekaleno mai taka izliza ;-{ tea nadutite putki lesno gi har4im i sa twuyrde lesni i nesa mi interesni a pa nekvi eftini parcali nesa mi na nivoto i voobshte e taka nemozem da si namerim nekva kachestwena i stilna zhena ;-{ tea pa kade mi xaresat primerno im goworim nesho te e taka stoqt i nemogat da povqrwat mislqt si che im slagam ta6ak prosto ;-{
    In love with myself..

Град
    Пловдив
    Мммм.... по написаното от тебе разбирам че си некаф самовлюбен познавам много такива момчета..., които не ги зимам на сериозно.. дори не ми се нравят щото си мислят че са много секси както ти си си писал темата ... но неможеш да имаш всяко момиче преживей го!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Котаранчо, ако освен хубостта притежаваше и мъничко акъл, цена няма да имаш!

Съвет: поработи усилено върху себе си.
    Собственост на Canis_Dirus

Emi az s1m perfektna .....ama s1m zaeta...(v kr1ga na 6egata) Ami da mai naistina ako pritejava6 i v1tra6na krasota nqma da ima6 raven...

Цитирай Първоначално написано от faxy
    Emi az s1m perfektna .....ama s1m zaeta...(v kr1ga na 6egata) Ami da mai naistina ako pritejava6 i v1tra6na krasota nqma da ima6 raven...

Всъщност аз говорех за акъл, защото като го гледам колко е грамотен, свят ми се завива просто.

Разбирам проблема ти котаранчо - не те влекат жените. Даже и ника ти е доста гальовен, всичко е ясно. Няма се пуашиш, ще ти намерим някой манаф да ти разреши любовните проблеми.

da razbrahte emi toi kat gledam i nqkvo dialekt4e ima mai..

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Разбирам проблема ти котаранчо - не те влекат жените. Даже и ника ти е доста гальовен, всичко е ясно. Няма се пуашиш, ще ти намерим някой манаф да ти разреши любовните проблеми.
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от faxy
    da razbrahte emi toi kat gledam i nqkvo dialekt4e ima mai..
    От любимите ми!

Ой, котьо, котьоооо, идвай да та зимам!

Мега фен Аватара на amatorium
    Mnogo kofti choveche. Az ako stigna do tam vsichki hubavi jeni da mi izglejdat kato parcali sigurno shte si teglq kurshuma
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    barcelona

nai jelaniq~

abe vie bawni li ste kade she rasberete kolko akyL imam ot 2 izre4eniq ta osven che sam mnogo hybaf i umen sym samo na 18 a karam kola za 200 xiL ;-{
    In love with myself..

Re: nai jelaniq~

Цитирай Първоначално написано от kotarak777
    abe vie bawni li ste kade she rasberete kolko akyL imam ot 2 izre4eniq ta osven che sam mnogo hybaf i umen sym samo na 18 a karam kola za 200 xiL ;-{

Ти си неграмотен. Точка. От този дребен за теб факт аз си направих достатъчно изводи.

И знаеш ли, позволи ми да ти кажа нещо, докато си "красив" и караш "кола за 200хил." повече от тъпа пут*а няма да си намериш. И всъщност дори не смятам, че си красив и караш такава кола.

Лек ден, писане.

Kofti pich. Vchera si govorih s priatelkata ti. Nali gi znaesh. V legloto se razdrunkvat. Kaza, che bila s tebe samo zaradi kolata ti. Inache dokato si hodil da se hvalish tq se potqla obilno pod istinski muje

Град
    barcelona

ee

kudli li si kvo si ako iska6 daj skype i 4e ti pratim pix na men i kolata mi da potarka6 jaboka malko ama nesi prawi iliuzii sled towa edwa li ima6 6ans s men ;-{
    In love with myself..

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

Ти си неграмотен. Точка. От този дребен за теб факт аз си направих достатъчно изводи.

И знаеш ли, позволи ми да ти кажа нещо, докато си "красив" и караш "кола за 200хил." повече от тъпа пут*а няма да си намериш. И всъщност дори не смятам, че си красив и караш такава кола.

Лек ден, писане.
    Браво _Cuddly_ =D> =D> =D> а за котаранааа......

Eto ti moq skype: ModelOfDisaster

Град
    barcelona

.

e kvo da ti prastam na tebe be narkoman mai ti she doides homo vandal4e ;-{
    In love with myself..

Re: .

e kvo da ti prastam na tebe be narkoman mai ti she doides homo vandal4e ;-{
    Еми ти нали точно това търсиш - някой ибрикчия

Re: ee

kudli li si kvo si ako iska6 daj skype i 4e ti pratim pix na men i kolata mi da potarka6 jaboka malko ama nesi prawi iliuzii sled towa edwa li ima6 6ans s men ;-{

Вярваш ли ми, че такива като теб дори не ги забелязвам?
    И какво ще се случи като ми дадеш скайп? Ще ми пратиш няколко снимки и аз ще получа множествен оргазъм?

Позволи ми да цитирам една хубава песен на Shania Twain:

Okay, so you're Brad Pitt
    That don't impress me much
    So you got the looks but have you got the touch
    Don't get me wrong, yeah I think you're alright
    But that won't keep me warm in the middle of the night
    That don't impress me much

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Kofti pich. Vchera si govorih s priatelkata ti. Nali gi znaesh. V legloto se razdrunkvat. Kaza, che bila s tebe samo zaradi kolata ti. Inache dokato si hodil da se hvalish tq se potqla obilno pod istinski muje
    hahaha bravo Viktor4o T'va me razbi 4estno
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    barcelona

gold

e ti verno se vze nesho na seriozno lesno e tyka da mi pishesh taka smelo no vsushnos kolko jalka i eftina si iti kato se zamislq pla6im se
    In love with myself..

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Мммм.... по написаното от тебе разбирам че си некаф самовлюбен познавам много такива момчета..., които не ги зимам на сериозно.. дори не ми се нравят щото си мислят че са много секси както ти си си писал темата ... но неможеш да имаш всяко момиче преживей го!
    =D>

Re: gold

e ti verno se vze nesho na seriozno lesno e tyka da mi pishesh taka smelo no vsushnos kolko jalka i eftina si iti kato se zamislq pla6im se

Не се взимам на сериозно, просто си ми забавен. Аз се аргументирах защо те смятам за глупав, сега би ли ми казал защо ме нарече "еВтина"?

Или се засегна и почна да злобееш?

Хайде стига, че ми стана кофти да ти говоря така, сериозно.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Re: gold

А ти пък спри да обиждаш всеки втори във форума Аз съм напълно съгласна с _Cuddly_ според мен егото ти е твъъърде голямо за да видиш всъшност какво наистина представляваш,а именно ти си един разглезен пубер които ся си няма работа и пълни готиния ни форум с простотии за това "колко бил красив"! По добре спри с обидите щото ще си имаш проблеми с нас
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Пловдив
    Ходи Съ разкарвай с ТРОшКАТА си ! не ни занимавай с "хубостта" си повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си