- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- too sexy
ami kvo da vi kaza mnogo sam gotin dori prekaleno mai taka izliza ;-{ tea nadutite putki lesno gi har4im i sa twuyrde lesni i nesa mi interesni a pa nekvi eftini parcali nesa mi na nivoto i voobshte e taka nemozem da si namerim nekva kachestwena i stilna zhena ;-{ tea pa kade mi xaresat primerno im goworim nesho te e taka stoqt i nemogat da povqrwat mislqt si che im slagam ta6ak prosto ;-{
In love with myself..
Мммм....по написаното от тебе разбирам че си некаф самовлюбен
познавам много такива момчета..., които не ги зимам на сериозно.. дори не ми се нравят щото си мислят че са много секси както ти си си писал темата ... но неможеш да имаш всяко момиче преживей го!
![]()
Котаранчо, ако освен хубостта притежаваше и мъничко акъл, цена няма да имаш!![]()
Съвет: поработи усилено върху себе си.
Собственост на Canis_Dirus
Emi az s1m perfektna .....ama s1m zaeta...(v kr1ga na 6egata) Ami da mai naistina ako pritejava6 i v1tra6na krasota nqma da ima6 raven...![]()
Първоначално написано от faxy
Всъщност аз говорех за акъл, защото като го гледам колко е грамотен, свят ми се завива просто.
Разбирам проблема ти котаранчо - не те влекат жените. Даже и ника ти е доста гальовен, всичко е ясно. Няма се пуашиш, ще ти намерим някой манаф да ти разреши любовните проблеми.
da razbrahteemi toi kat gledam i nqkvo dialekt4e ima mai..
![]()
От любимите ми!Първоначално написано от faxy
Ой, котьо, котьоооо, идвай да та зимам!![]()
Mnogo kofti choveche. Az ako stigna do tam vsichki hubavi jeni da mi izglejdat kato parcali sigurno shte si teglq kurshuma![]()
Eating isn't cheating - Arnold
abe vie bawni li ste kade she rasberete kolko akyL imam ot 2 izre4eniq ta osven che sam mnogo hybaf i umen sym samo na 18 a karam kola za 200 xiL ;-{
In love with myself..
Първоначално написано от kotarak777
Ти си неграмотен. Точка. От този дребен за теб факт аз си направих достатъчно изводи.
И знаеш ли, позволи ми да ти кажа нещо, докато си "красив" и караш "кола за 200хил." повече от тъпа пут*а няма да си намериш. И всъщност дори не смятам, че си красив и караш такава кола.
Лек ден, писане.
Kofti pich. Vchera si govorih s priatelkata ti. Nali gi znaesh. V legloto se razdrunkvat. Kaza, che bila s tebe samo zaradi kolata ti. Inache dokato si hodil da se hvalish tq se potqla obilno pod istinski mujeПървоначално написано от kotarak777
![]()
kudli li si kvo si ako iska6 daj skype i 4e ti pratim pix na men i kolata mi da potarka6 jaboka malko ama nesi prawi iliuzii sled towa edwa li ima6 6ans s men ;-{
In love with myself..
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
Браво _Cuddly_ =D> =D> =D> а за котаранааа......
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto ti moq skype: ModelOfDisaster![]()
e kvo da ti prastam na tebe be narkoman mai ti she doides homo vandal4e ;-{
In love with myself..
Еми ти нали точно това търсиш - някой ибрикчияПървоначално написано от kotarak777
![]()
Вярваш ли ми, че такива като теб дори не ги забелязвам?
И какво ще се случи като ми дадеш скайп? Ще ми пратиш няколко снимки и аз ще получа множествен оргазъм?
Позволи ми да цитирам една хубава песен на Shania Twain:
Okay, so you're Brad Pitt
That don't impress me much
So you got the looks but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night
That don't impress me much
hahaha bravo Viktor4oПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
T'va me razbi 4estno
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
e ti verno se vze nesho na seriozno lesno e tyka da mi pishesh taka smelo no vsushnos kolko jalka i eftina si iti kato se zamislq pla6im se
In love with myself..
Първоначално написано от MrS.bEpS
=D>
Не се взимам на сериозно, просто си ми забавен. Аз се аргументирах защо те смятам за глупав, сега би ли ми казал защо ме нарече "еВтина"?
Или се засегна и почна да злобееш?
Хайде стига, че ми стана кофти да ти говоря така, сериозно.
А ти пък спри да обиждаш всеки втори във форумаПървоначално написано от kotarak777
Аз съм напълно съгласна с _Cuddly_ според мен егото ти е твъъърде голямо за да видиш всъшност какво наистина представляваш,а именно ти си един разглезен пубер които ся си няма работа и пълни готиния ни форум с простотии за това "колко бил красив"! По добре спри с обидите щото ще си имаш проблеми с нас
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ходи Съ разкарвай с ТРОшКАТА си ! не ни занимавай с "хубостта" си повече![]()