.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Не крии сълзите си...

В една песен наскоро се пееше "Не крии сълзите си ..."
    Просто незнам какво ми става ..имам най-страхотното момче ,а продължавам в някои моменти да мисля за бифшия си и да плача за него .Обичам го още и това го знае и сегашното момче .Гадно ми е и то много Мислех си ,че съм преодоляла този период на сдуханост,но явно съм в заблуда незнам какво да правя

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    може мом4ето до теб да е велико,сърцето не гледа това...то оби4а другия..защо се измъ4ваш въобще..по-добре сама отколкото не с любимият 4овек...моито мнение!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    В сЪрЦеТо На мОеТо мИлОо {}
    Миличка,знам какво е да обичаш някой с цялата си душа,но трябва да го преодолееш.Пък щом казваш,че момчето до теб е страхотно мисля,че ще успееш просто спри да мислиш за бившия,не поглеждай в миналото.Така ще е по - добре и за теб и за приятеля ти.Да,лесно е да се каже,но вярвам,че с малко усилия от твоя страна ще го забравиш

уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Всеки си има бивши и съответно някакви чувства към тях. Това значи ли, че не трябва да продължава напред ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    BG.Plovdiv
    oOo ..poznato,mila .. spx ..moq priqtel ,s kogoto skysahme predi nqkolko dni ..sega mi gi govori nqkakvi..no ve4e znam 4e ni6tu nemoje da e kakto predi ..kakto se pee6e v edna dr pesen:i dori d si prostim s teb,nemoje da byda pak kakto predi ..sylzi prevyrnali se v kup4eta led me karat da vqrvam 4e nemoje da e kakto predi .. prosto tova e: Love is a PAIN!!! edinstvenata ni uteha sega e..da si jaem 4e vremeto lekuva ..i da 4akame spomenite da izbledneqt..taka e ..ponqkoga prosto ne nqma6 sili ve4e da se bori6 ..znam kolko e trudno da ne misli6 za 4ovek kogoto obi4a6 i znae6 4e ve4e nemoje6 da si nego no vse pak vi4ko koeto e bilo ostava v minaloto ..sega trqbva da se stremim nastoq6teto da byde po-dobro uspehi ot men..
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

Град
    In The Clouds :)
    [img] :-k Truden v1pros :-k Ot 1 strana s1rceto si iska svoeto i ni6to drugo ne 6te go udovletvori.No kakvoto bilo,bilo-sega e vreme za nastoq6teto,vreme e da prod1lji6 napred.Ne znam dali ste 4uvali,no:"Dale4 ot o4ite ,dale4 ot s1rceto."Taka 4e edinstveniq na4in da ne te boli za biv6iq tolkova mn e da se opita6 da se abstrahira6 ot nego.
    BTW:Ako ne e taina ,za6to sk1sahte s nego?Tova s16to e ot zna4enie(dali toi te e naranil,ili ti nego?). [/img][img][/img]
    When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

Мега фен Аватара на koalka
    Не е до това, че си сдухана...Проблемът, според мен е доста сериозен, защото така измъчваш и човек, който няма никаква вина.Трябва да намериш решение на проблема.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Моят съвет : Живей в настоящето ... миналото си е минало а бъдещето така или иначе ще дойте ( но дали ще го дочакаш си е твоя работа ) .... Гледай си кефа сега .. остави бившия си нали ти е бивш се пак ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от comics
    Всеки си има бивши и съответно някакви чувства към тях. Това значи ли, че не трябва да продължава напред ?
    imenno.6tom ste se razdelili e imalo pre4ina koqto vi e popre4ila da ste zaedno,ne si mislete 4e ako se suberete pak ne6tata 6te se opravqt.produljete napred i tursete nai dobroto za vas a ne tova koeto ima nalice v momenta.a 4ystva vinagi 6te imate dri i minimalni kum pove4eto si biv6i.ta nali ste imali tolkova dulgo ne6to ob6to s tqh to tva nemoje da se izpari i da iz4ezne bezsledno???
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

За някой неща се иска повече време, за други и всичкото време не е достатъчно...Надявам се да го забравиш.Просто се отдай на сегашния си приятел...Успех,мила!

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от *_sLuNchEvOo`mOmiChe_*
    Миличка,знам какво е да обичаш някой с цялата си душа,но трябва да го преодолееш.Пък щом казваш,че момчето до теб е страхотно мисля,че ще успееш просто спри да мислиш за бившия,не поглеждай в миналото.Така ще е по - добре и за теб и за приятеля ти.Да,лесно е да се каже,но вярвам,че с малко усилия от твоя страна ще го забравиш
    Де да беше толкова лесно... То ей така става : щракам с пръст и хайдеее...вече не си мисля за бившия,нали?Не е така...просто..чакай.Времето лекува всичко..да знам че е изтъркано,но пък от личен опит знам,че е така...И аз бях разделена с любимия човек около 5 месеца,опитвах с други,но не ставаше...Всяко място,всяка песен дори ми носеше спомени за него и ми беше супер кофти..докато един ден не се събрахме отново и...разбрах,че той е просто една МАНИЯ за мен...И до сега е така..плача,страдам,но знам че той е просто прищявка или просто така съм си втълпила,но да тикажа така ми е по-добре..Пробвай и ти.Но ако нямаш чувства към сегапното момче,колкото и добър да е...не си заслужава,той не го заслужава...Ти не знаеш на него какво му е нали?Ти страдаш за бившия,а момчето кой знае как се измъчва,че ти не страдаш за него,а за другия...Не трябва да е така..Остави го да намери момиче,което ще заслужава добротата му и няма да се "подиграва с нея",като плаче за друг...Успех ти пожелавам!

Град
    V MoQtA StAq
    ohh i az sym v nqkvo takova polojenie, obache sega s nikoi ne hodq ... prosto ne moga da spra da mislq da bivshiq v momenti go mrazq, a sebe si mrazq oshte poveche... znam, che vremeto lekuva UJ ama kolko li lekuva i to... prosto napravi vsichko vyzmojno da ne mislish za nego a da se naslajdavash na vryzkata si sys segashnoto mom4e i uspeh
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

гадно положение..в никакъв случай не взимай прибързани решения..за сега остани с момчето,с което си..съвсем скоро ще разбереш какво имаш..нищо чудно дори да започнеш да споделяш чувствата му..по-добре остани с човека,който те обича и не би те наранил,отколкото с човека,който обичаш,но може да те разочарова..

oooo kifli4ke ... pravilno se pee v tazi pesen otnosno luboffta
    ne biva da krie6 sulzite si ako si 4uvstvitelna ne se pravi na mujkarana pla4i i da se nadqvame 4e skoro 6te ti mine

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Точно така!
    А дори и да се посветиш на един мъж, сърцето винаги принадлежи на друг!

незнам защо си се разделила с бившия но щом мислиш за него и го обичаш все още не е правилно момчето с което си сега да страда заради това най-добре се изясни с самата теб и тогава скачай ж нови връзки и любовни авантюри

Ако следваме чувствата си, не може да се предпазим от това да бъдем наранени и от това да нараним. Писна ми от вината която нося в себе си (относно бившия), както и на теб виждам, но това е живота. Аз за това и не почвам нищо с един човек, защото само отношението ми към него го наранява.. Стига ми това. Мислила си, че с другия, ще заличиш бившия от главата си? Не искам повече вина, за това и моето решение е да си стоя сама и сама да се направя център на забавата и всичкото му там. Ти си живота и болката в теб ... така, че ти решаваш как да го живееш. Това е твоя начин. Послушай сърцето си и постъпи така както мислиш, че е редно.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

spored men biw6/a nikoga ne se sabrawia no luibowta kum nego/q isduhwa se nekude w nekoia gunka na mosuka 6a go obi4a6 o6te.Znam ot li4en opit kolko e trudno . . . . . ne moje prosto da se kaje..ne mi puka sa nego..se pak mi e biw6 opitwai se malko da koponqswa6 s priateli s nowia.I ne slu6ai dramati4ni i tujni pesni towa puk na istina ne pomaga eide gore glawata (edno kli6e o6te). . . jiwota produljawa...nadiawam se

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    zn li koe e tapoto v slu4aq?? 4e v profila ti pi6e 4e go boi4a6 4 meseca ve4e.... a na nas kazva6 dr go???? taq dumi4ka za ebavka q zimate ve4e.... ebasi...draznq se.... obi4a6 ti.... s laji ni6ot ne se postiga. gorkoto mom4e, bih kazala az? tova e 4ovek a ne igra4ka??? ne si igrai s nego,za6toto moje bi toi 6te strada z ateb taka kasto ti za dr q!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми