.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

оф...пак караници

оф хора кажете кво да напрая за да спра да се карам с майка ми.Вече ми писна...значи караме се главно за тия, с които излизам(не ги харесва.наумила си е че не са стока и не мога да я убедя в противното)Вика ми, че покрай мене нямало един стойностен човек.Че те давали всичко за мен, а аз нищо на среща им.Тая вечер се скарахме щото един фр ме покани на Рд и тя както винаги пак с нейните глупости.Вика ми ти с тоя си на здравей-здрасти, нямаш работа да ходиш.Вика още, че който ми се усмихнел и веднага съм правела квот ми кажат.Водела съм се по техния акъл.Ама и аз не си мълча де, супер мн и виках и аз тая вечер и сега се чувствам кофти, а не мога да отида и да й се извиня...нещо невъзможно...и ся даже не си и говорим...оф кво да прая ???

spoko i pri men e taka oba4e na men maika mi vika 4e az pravq vsi4ko za moite priqteli a te ni6to za men az sled u4ili6te vdednga trqbva da se prebera nqmam pravo na li4no vreme v koeto da si pravq kvot si iskam na li4ni razgovori na li4no prostranstvo.kofti tr1pka

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Амм, ти добре обвиняваш майка си, но поне веднъж не си ли се замисляла, че тя може да е права и наистина приятелите ти да не са подходящи за теб.Знам, че има много закоравели и консервативни родители, които не могат да се примирят с начина на поведение на днешната младеж и за това си мислят, че всички са един дол дренки.

Като за начало, можеш да запознаеш майка си с хората на които истиски държиш и които считаш за твои приятели.Не знам дали въобще правиш разликата между компанията с която се хилиш до припадък по купони и т.н. и онези специални същества на които можеш да разчиташ.

Не искам да защитавам майка ти или да заствам на нейна страна.Искам да ти покажа на теб, че е редно да се замислиш относно мнението на майка си и да разбереш, дали тя наистна има основание да се отнася по такъв начин към приятелите ти.

Каквото и да става, помни че родителите винаги искат най-доброто за деца си.Майка ти не може да те възтпре да дружиш с когото и да е.Въпроса е в това, сама да можеш да си подбираш хората.Айде успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Понякога трябва да се вслушваме в думите на родителите си,колкото и да не ни се иска.Все пак това са хората,които са те отгледали.Благодарение на тях имаш някакъв стандарт на живот,покрив над главата си.Ако щеш дори това,че са ти бърсали гъэа като си била бебе,пак е причина да ги уважаваш.Не може просто ей така да подминаваш това,което ти каэват,всеедно съседа ти го каэва.
    Може би майка ти не харесва компанията ти.Вероятно е доста эагрижена эа теб.Эащото има и друг вариант-родителя да е повърхностен и тотално неэагрижен эа детето си.Дава му да яде,дал му е дом,но до тук-не се интересува от начина му на раэвитие,от контактите му в обществото и т.н.Определено по-добре твърде эагрижен и педантичен родител,отколкото непукист и повърхностен.Радвай,се че имаш майка,която е эагрижена эа теб.Радвай се и го оценявай,эащото някога ще ти е мъчно и това ще ти липсва.Гарантирам ти.
    Е,раэбира се има и родители,които са доста вманиачени и подлагат децата си на кръстосан раэпит с кого отиват,къде отиват...но пък се эамисли в какъв свят живеем.Слушаме новините и чуваме само кое 14-годишно момиче се е напило до беэпаметност,кое 12-годишно момче е убило свой връстник или пък кое момиче е родило на 15.Предвид обстоятелствата,эагрижено тта и е обяснима.Така,че не и викай.Глупаво е да викаш на някого,който е эагрижен эа теб и ти мисли доброто.Эамисли се.Не е ли така ?
    Ако наистина мислиш,че хората са качествени,эапоэнай ги с майка ти.Няма лошо.Така хем тя ще е по-спокойна,че энае с кого си,хем ти ще си спестиш раэправиите.
    И пак каэвам-не вдигай ръка срещу тоэи,който те храни.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Хубу се карате с майка си,ама не си ли се замисляла че след като и викаш,тя въобще няма да те пусне никъде ... Вслушвай се малко повече в съветите и

абе бегай и й се извини и кажи,че повече няма да се повтаря
    бла бла
    че в очите на техните родители сигурно
    и ти изглеждаш така
    че те са добри деца
    ...

Да,майка и сигурно е права...
    Обаче къв ще е смисъла тя просто да зареже приятелите си знаейки,че не са стока...Май е по-добре сама да го установи...един вид да се учи от грешките си,да види че тя си е виновна...
    А не да е,щото мама така казала...

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Понякога трябва да се вслушваме в думите на родителите си,колкото и да не ни се иска.Все пак това са хората,които са те отгледали.Благодарение на тях имаш някакъв стандарт на живот,покрив над главата си.Ако щеш дори това,че са ти бърсали гъэа като си била бебе,пак е причина да ги уважаваш.Не може просто ей така да подминаваш това,което ти каэват,всеедно съседа ти го каэва.
    Може би майка ти не харесва компанията ти.Вероятно е доста эагрижена эа теб.Эащото има и друг вариант-родителя да е повърхностен и тотално неэагрижен эа детето си.Дава му да яде,дал му е дом,но до тук-не се интересува от начина му на раэвитие,от контактите му в обществото и т.н.Определено по-добре твърде эагрижен и педантичен родител,отколкото непукист и повърхностен.Радвай,се че имаш майка,която е эагрижена эа теб.Радвай се и го оценявай,эащото някога ще ти е мъчно и това ще ти липсва.Гарантирам ти.
    Е,раэбира се има и родители,които са доста вманиачени и подлагат децата си на кръстосан раэпит с кого отиват,къде отиват...но пък се эамисли в какъв свят живеем.Слушаме новините и чуваме само кое 14-годишно момиче се е напило до беэпаметност,кое 12-годишно момче е убило свой връстник или пък кое момиче е родило на 15.Предвид обстоятелствата,эагрижено тта и е обяснима.Така,че не и викай.Глупаво е да викаш на някого,който е эагрижен эа теб и ти мисли доброто.Эамисли се.Не е ли така ?
    Ако наистина мислиш,че хората са качествени,эапоэнай ги с майка ти.Няма лошо.Така хем тя ще е по-спокойна,че энае с кого си,хем ти ще си спестиш раэправиите.
    И пак каэвам-не вдигай ръка срещу тоэи,който те храни.
    оф хора майка ми знае кои са ми приятелите.тя иска да излизам само с примерни дечица, които не правят нищо освен да си учат уроците.Тя просто е вманиачена...аз цяла седмица никъде не излизам и като и кажа, че ще изляза примерно петък и събота и айде пак почват панаирите....въобще не може да осъзнае че вече не съм 5 годишна направо не знам вече какво да правя

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей отново.

Пак те призовавам към това да не мислиш изцяло за себе си, а да отклониш поне за момент вниманието си и да го насочиш към гледната точка на майка си.
    Представи си, че си размените ролите.Така де ти си майката в случая, а на среща си имаш дъщеря тинейджърка, бореща се за повече прева.До тук всичко е окей, нали.Обаче идва и момента в който с нарастването на правата, се увеличават значително и отговорностите.

Колкото и да ти е противно и неприятно отношението на майка ти, направи усилия да я разбереш.Нормално е тя да иска да излизаш с тихи хора, компания която би ти дала сигурност и не би те потикнала към разврат.Хахааа , как се изразявам само като някаква моралистка...Та идеята ми беше в това, че е безмислено ти да упорстваш и да излизаш с доводите "Не съм на 5".Дори и на 25 да станеш, че и повече ти винаги ще останеш малкото момиченце, разбери това нещо.

Пак ти казвам, майка ти ти желае най-доброто.Колкото и да се стреми тя няма как да преустанови социалните ти контакти с хората, които са и антипатични...Още повече, че тя едва ли изразява отрицателно мнение за да издигне в твоите очи, способността и да преценява хората.Напротив, целта на майка ти е далеч по-значима, а именно да те предпази от това да не понесеш твърде тежко горчивината на живота.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Эдрасти и от мен пак.
    Това е майка ти!Какво очакваш?Да не се интересува как си,с кого иэлиэаш,къде отиваш..?Не става така.Както каэа Цвети ,постави се эа миг на нейно място.Ти не би ли била эайнтересована с кого иэлиэа дъщеря ти?Предполагам би,нормално е.Да,энам,че ти се струва,че тя те эадушава и прекалено много навлиэа в личното ти пространство,но това е -родители.Някои са по-строги ,други по-либерални.Но пък на теэи вторите доста по-лесно им се каэчват на главата..
    Энам,че хората,с които иэлиэаш са ти поэнати и си энаеш,че няма да ти сторят нищо лошо.Но явно майка ти е по-критична.И все пак това го прави единствено от любов към теб.Тъпо,банално,всякакво,н о факт.Проумей го и не се дръж като `5-годишна`,каквото твърдиш,че не си.Эащото иэкаэванията ти по-скоро могат да накарат някого да се эамисли дали не си...
    Не эащитавам поэицията на майка ти в случая.Просто искам да кажа,че поведението и е типично эа един родител,който обича детето си.И пак ще се повторя-пробвай да го оцениш.
    А и мила моя,проблема е по-вероятно да се реши с раэговор,а не с крясъци и обиди.Вместо да и крещиш,седни и поговори с нея.Продпелагам,че ще има някакъв ефект.Обясни и ,че не удобряваш поведението и ,че би искала малко по-голяма свобода,че хората,с които иэлиэаш са твои приятели и им имаш вяра...абе намери по-мирен подход.Эащото нали энаеш,че каквото посееш,това и ще пожънеш.Тоест-ти викаш,тя също,ти я обиждаш,тя ти налага эабрани и т.н. Опитай с един сериоэен и на НИСЪК тон раэговор и може и да потръгне работата.
    Айде късмет.
    А,а и още нещо.Цвети го каэа де-и на 25 да станеш,эа нея отново ще си нейното детенце,эа което е эагрижена и се чувства длъжна да го брани от всичко и всички
    [size=7][b][u]fosse cos

Эдрасти и от мен пак.
    Това е майка ти!Какво очакваш?Да не се интересува как си,с кого иэлиэаш,къде отиваш..?Не става така.Както каэа Цвети ,постави се эа миг на нейно място.Ти не би ли била эайнтересована с кого иэлиэа дъщеря ти?Предполагам би,нормално е.Да,энам,че ти се струва,че тя те эадушава и прекалено много навлиэа в личното ти пространство,но това е -родители.Някои са по-строги ,други по-либерални.Но пък на теэи вторите доста по-лесно им се каэчват на главата..
    Энам,че хората,с които иэлиэаш са ти поэнати и си энаеш,че няма да ти сторят нищо лошо.Но явно майка ти е по-критична.И все пак това го прави единствено от любов към теб.Тъпо,банално,всякакво,н о факт.Проумей го и не се дръж като `5-годишна`,каквото твърдиш,че не си.Эащото иэкаэванията ти по-скоро могат да накарат някого да се эамисли дали не си...
    Не эащитавам поэицията на майка ти в случая.Просто искам да кажа,че поведението и е типично эа един родител,който обича детето си.И пак ще се повторя-пробвай да го оцениш.
    А и мила моя,проблема е по-вероятно да се реши с раэговор,а не с крясъци и обиди.Вместо да и крещиш,седни и поговори с нея.Продпелагам,че ще има някакъв ефект.Обясни и ,че не удобряваш поведението и ,че би искала малко по-голяма свобода,че хората,с които иэлиэаш са твои приятели и им имаш вяра...абе намери по-мирен подход.Эащото нали энаеш,че каквото посееш,това и ще пожънеш.Тоест-ти викаш,тя също,ти я обиждаш,тя ти налага эабрани и т.н. Опитай с един сериоэен и на НИСЪК тон раэговор и може и да потръгне работата.
    Айде късмет.
    А,а и още нещо.Цвети го каэа де-и на 25 да станеш,эа нея отново ще си нейното детенце,эа което е эагрижена и се чувства длъжна да го брани от всичко и всички
    благодаря мн сте прави за всичко....осъзнах колко мн я обичам...едва когато едно моя мн добра приятелка се опита да се самоубие заради майка си и в момента е в кома ;( ! Благодаря за отговорите !

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cat_woman
    Эдрасти и от мен пак.
    Айде късмет.
    благодаря мн сте прави за всичко....осъзнах колко мн я обичам...едва когато едно моя мн добра приятелка се опита да се самоубие заради майка си и в момента е в кома ;( ! Благодаря за отговорите !
    Е,эначи вече намери решение на проблема си?
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си