- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- разбирате ли се с майките си?
здравейте на всички![]()
интересно ми дали се разбирате добре с майките си, защото аз с моята се разбирам много добре. мога да кажа даже, че я 4увствам много близка и мога да си говоря с нея за всикопожелавам го на всеки
![]()
be a good boy!!!
Да разбирасе въпреки, че се караме понякога си ми е голем фр![]()
С майка ми убийствено много си приличаме, което е съпоставка да се разбираме отлично, но също така да се караме и сърдим помежду си.
Майка ми е най-добрата ми приятелка.
Родителите са тези, които са винаги до нас, независимо от всичко...
Suglasna sum.I nie s maika mi mn si prili4ame i mn si spodeliame i poniakoga kogato govorim ne moje da se razbere az li sum deteto ili tiaПървоначално написано от be_true
Spored vsi4ki s mama imame karmi4na vruzka za6toto vinagi yse6tame kogato drygata ima niakakuv problem(dori i sega kogato jveem v razli4ni durjavi) i osven tova kogato neia ia boli ne6to vednaga me zaboliava i mene ili obratnoto.
Razbirame se 4ydesno prez pove4eto vreme a dori i da se sly4i da se skarame vinagi tia pravi purvata kra4ka da se sdobrim za6toto ne izdurja bez da si govori s men
![]()
НеПървоначално написано от slun4ice
Не всички родители са винаги до теб. С баща си не си говорим от вече почти 13 години... от тогава се видяхме точно 2 пъти, заради законови формалности. И от тук идва въпросът, този човек след като уж ми е родител как така никога не е до мен
А с майка ми сме в прекрасни отношения, на характер сме 1:1 и тя винаги може да ме разбере, както и аз нея.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами да,горе-долу![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хмм, ами и аз не мога да определя, какви точно са отношенията между мен и майка ми.Общо взето са на двете крайности,което в дадени моменти е много, много хубаво, но в други е ад под небето, като започнем със скандалите...
Въпреки всичко, страшно много я обичам и не мога да си предсатвя света без нея.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ami moga da kaja 4e imam dosta pekana maika i ma razbira vuv vsqko edno polojenie.govorim s neq na vsqkakvi temi vuv vsi4ki nasoki.celiq ni jivot e minal zaedno kato sme si pomagali edna na dryga i vsqka se postavq na mqstoto na drygata i znaim kvo iskame.mislq 4e e vajno da ima blizost mejdy maikata i du6terqta i ba6tata i sina.vseki pol moje da si govori sus su6tiq po svobodno.ako imam du6terq 6te durja da suzdam takava blizost kakvato imam sus maika si.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ами майка ми е супер готин човек,говоря за почти всичко с нея,но не мога да споделям като на приятелка,просто ми вдъхва прекалено много респект...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Може да се каже, че се разбираме. Е, вярно, не си споделям с нея особено много, а понякога се караме, но като цяло нямаме големи дразги.
PROUD MEMBER OF THE PACK
МНого съм и благодарна . Просто разбирам се страшно много с мама , няма да забравя какви неща е правила за мен естествено че сме се каралино много си обичам мам4ето
доста ми помогна с отношенията ми с баща ми защото на последък не вървяха на добре
но съм благодарна и на двамата обичам ги много
![]()
No martini .. no party..
Даааа...
мама е супер печена (=
за разлика от баща ми![]()
oxoxox s mamito se razbirame perfectno, no ponqkoga kato se skarame i.. stava adsko![]()
Последните няколко седмици майка ми разбра прекалено много неща![]()
И смело мота да кажа,че сега не я лъжа за почти нищо...наистина почти НИЩО...
Направо не ми се вярва...
И всъщност ме разбра повече отколкото очаквах.И въпреки тва определено не ми е най-добрата приятелка.Свикнала съм да ми е кофти и да ми е неудобно да говоря с нея за неща,които мен ме вълнуват.Просто не мога...майка ми е не ми е приятелка и точка...
Ако ме бяха питали преди 6-7 години щеше да кажа, че майка ми е невероятна и се разбирам с нея повече от всеки друг.
Но това беше тогава, сега нещата стоят различно. Майка ми е човек, на който не мога да разчитам, с който не говоря и с който не се виждам. Тя е последния човек, на който бих се обадила за каквото и да е. Проблемите ни са много, все решими, но никоя от нас не иска да ги реши. Просто не си заслужава, само нерви и при това би било безполезно. Отдавна е на светлинни години от мен, въпреки че живее близо до нас. В най-трудните ни моменти (за мен и брат ми) тя беше далеч от нас и не си правеше труда да звънне, за да види как е другата й така любима дъщеря (сестра ми).
За сметка на нея имам невероятен баща, прекрасна сестра и брат, които държат на мен и на които мога да се обадя в 3 сутринта за най-малкото. За сметка на нея майката на Сашо ме обича като дъщеря и е била до мен тогава когато майка са я интересували съвсем различни неща, далеч не свързани с мен.
Ами на моменти се разбираме..друг път се караме..![]()
Да,разбираме се.
Мога да твърдя,че можем спокойно да си говорим на всякакви теми,нечовешки добра е с мен.![]()
Ами да за сичко мога да говоря с нея:P
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
В последно време се разбираме повечкоИма ми повече доверие и това ме радва :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
С мама се разбирам повече от перфектно, най-интересното е, че сега я чувствам по-близка от всякога,когато съм ядосана или нещо не съм в настроение винаги се е интересувала какво се случва с мен и защо съм така и аз си казвам де дори и искам съвети,въпреки че някой неща пропускам да и казвам все пак трябва да има някаква граница :P
Everything happens for a reason..
Да,разбираме се.Караме се,от време на време, само за това какво да сготвим.
Мм да тя е супер смахната най-хубавото е че е на моя акълвсичко споделям с нея а бе готин човек тва е
![]()