.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 145
    Супер фен
    Понякога се разбираме, ама понякога не можем да се търпим...

Град
    В АдА
    Абе с тате се разбирам повече и с него мога да говоря за всичко въпреки че съм момиче сигурно щот е на моя акъл С него винаги се базикаме и си прекарваме супер направо ми е като приятелка Е и Мама много си я обичам ама тя е малко по-строгичка

Град
    Neverland
    s mama se razbirame ama s tate ne
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Повече от фен
    абе понасяме се. на майка гледам много да не споделям, щото хич не е надеждна, при това си прави грешни изводи и радрънква навсякъде какво съм и казала...
    ние почти не се виждаме с нея така или иначе, като си говорим то са все битовизми и някви незначителни неща... преди бяхме в много по-добри отношения, ама после явно мен ме удари пубертета, нея критическата и се прецакаха нещата. не съжалявам за което. имам си приятели, с които мога да споделям.
    с майка ми стига да не се караме много много и това е. иначе и аз си я обичам, просто вече не ми се занимава със сближаване.. пак.

Както винаги.Сега я виждам доста по-рядко и от както когато бях...малка.Всеки път ме пита дали не съм се замислила поне за момент да живея с нея.Дали от загриженост,или по-скоро някакво чувство на дълг незнам.Вече няма никакво значение дали се разбирам с наще.Живота ми е друг,далече от тях.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

яхабибиб яхабиби
    най добре се разбирам с прителя си , а до майка ми , ми от време и ходя на гости да я видя , не може вечо да чакате родителите ви да гледат на вас като писани яйца , тъка гледаите да почвате сами да се оправяте
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Разбираме се и то много добре. Е имаме си и ние проблеми ,но знам ,че ако не е тя с нейното мнение аз до никаде няма да стигна.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ами, майка ми понякога си пада старомодна и консервативна; и по тази причина мненията и гледните ни точки доста се различават!
    Много често се караме, но това са дребни неща, на които не трябва да се обръща внимание. Все пак мисля, че тези временни разногласия, ще се отмият след няколко години.

Ммм,да разбира ме се,е понякога се караме,но само за дреболиики най-важното за един родител е да бъде приятел с детето си все пак.
    чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!

Всъщност да..само дет' е много досадна..ама айде..ше го преглътнем..за дрехите много се карахме..преди една година помня с къв зор я накарах да ми купи кубинки..бяха гооолеми истерии..лол..са тая година нямаше чак такива проблеми..ахаха ^^
    абе накратко..готина е жената, леко досадна..и се разбираме що-годе добре..слуша и тя метъл..та поне нямам проблеми с музиката.. ^^
    даже помня, че веднъж се изпусна на масата "тва има вкус на п*тка" .. хаха лол ..

Град
    Враца
    абсолютно , освен ако не стане въпрос за приятелката ми

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Много.

Град
    Бездомен
    (момче съм) и с майка ми се разбирам чудесно, за всичко ме подкрепя и ме защитава за някой глупости пред баща ми.Мога да споделя всичко и да говоря на всяка тема с нея.Абее радва ме на макс
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    зависи за кво

Не споделям много с нея.Темите ни са ограничени, но почти никога не се караме..

С моята майка сме като приятелки.Всичко й споделям.Много си я обичам
    offline forever!

Град
    при мама
    С майка ми много добре се разбирам,мога да говоря с нея за абсолютно всичко.Но за съжаление се виждаме мн рядко.От 6 години съм я видяла само 1 път,за което ми е мн гадно и тъжно,но за сметка на това се чуваме и почти всеки ден.
    ;]

Град
    Пред компа
    Кратко, точно ясно: не!

А съм такова добро дете - умно, добричко, СКРОМНО.

Не пуша и не пия... ама нъц... не става.

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Разбираме се , но само толкова, не ми е най-голямата приятелка. Просто не се караме, както се оплакват много мои приятелки. С нея говоря на много теми, но все пак не на всички. Не й псоделям някои неща, като дали харесвам някое момче или не, дали се чудя дали той ме харесва или не и т.н., тя не ме разпитва и не ми се меси в живота (не само за момчета, а за всяко мое действие), дала ми е пълна свобода (не смао тя и баща ми) Когато правя нещо съобщавам,че го правя, не искам разрешение и никой не ми се бърка. Заради тази свобода и доверието, което ми гласуват ги уважавам много =D> , но все пак понякога ми се иска с мама да бяхме по-близки.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз с нея мога да се разбера, ама тя с мен не може .. мн съм тъп и упорит
    The Spark

Град
    in my world!
    ne minava den bez karanici vse ima za kakvo dvete sme tolkova razli4ni,koeto e mn dobre izob6to neiskam da sam kato neq,rqdko sme v dobri otno6eniq tq ima nqkakav takav staromoden vazgled kam jivota vse vika edno vreme...i se po4va nemoje da razbere 4e tova ne e edno vreme,kakto i da e za nai malkoto sporim,no ima i momenti v koito se razbirame malko sa no gi ima
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

От години не сме се карали.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Фен
    Град
    Казанлък
    Понякога се сдърпваме, но общо-взето си се разбираме.

Определено се разбирам с майка си.Тя е прекрасен човек и съм й благодарна за всичко което прави за мен и за подкрепата й!Хора обичаите си родителите,защото за тези които не са го осъзнали..те са най-добрите ви приятели и ще направят всичко за вас!Дори и да ви се поскарват го правят за добро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си