- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- разбирате ли се с майките си?
Даааааа,много добре се разбираме!Тя е много готина и почти всичко и споделям! :P
Разбираме се като ми огажда на акъла.. (: иначе като се скараме е да не си в къщи (много съм препряна знам си моето не отстъпвам пък и малко гръмогласна.. )![]()
Абсолютно.Тя не ми е просто майка ,а приятелка с която мога да си говоря за абсолютно всичко.
еми да, в смисъл че и споделям всичко, е не чак всичко, но почти, караме се понякога, ама бързо си оправяме отношенията
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Вече от 3 години не живея с нея, а с баща ми и ми е по-добре. Майка ми не зачита мнението ми и не ме познава. Опитвала съм се много пъти да се сближа, но не се получава. Не се караме, но не ми е любимия събеседник...![]()
Brevior saltare cum deformibus viris est vita
+1Първоначално написано от halino0r
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
обичам я,направо я обожавам,ама тези различия във вкусовете предизвикат ужасни скандали.![]()
da be da. nikoga ne sum se razbirala. govorq si s lelq mi . vse edno tq mi e maika
През повечето време![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
вече не..
постоянно се караме.
Разбирам се е меко казано ...Пожелавам го на всеки ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
две жени никога не могат да се разберат напълно
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
изключително добре се разбирам с майка митя ми е най-добрата приятелка (въпреки,че имам такава) и така и трябва да бъде с всяка майка и дъщеря
за нас няма тема табу
ОБИЧАМ ТЕ,МАМООО!
![]()
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
мама (h) не се карам с нея ..и да разбираме се чудесно ..бих казала , че дори е най-добрата ми приятелка ..разбира всичко и в труден момент само с нея мога да споделя :P![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС!Първоначално написано от be_true
НЕ НЕ НЕ НЕ И НЕЕЕ!![]()
Всеки ден се караме!(м съм)!
Характерите ни са еднакви,никой не отстъпва от своето,ядоса ли ме не оставам по назад.Просто не мога да я понасям,ама наиситна не мога да я понасям![]()
![]()
Дори преди малко се скарахме за над 5-ти път днеска
opredeleno moga da kaja 4e se razbirame kato gledam nqkoi kakvi temi sa pusnali 4e hi4 ne sa razbirat sas tqhnete qvno az se razbiram sas mqika i pak ia mometi vav koito e karame ......
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Първоначално написано от Whisskas
Е тука евала ако наистина е така!По характери сме еднакви с мойта,но стане ли въпрос за интереси,инати и заяждане тогава няма време и място където може да не се изпокараме![]()
Значи,аз съм на 18 сега и от както се помня казвам всичко на Мама и говорим като приятелки!Разбираме се страхотноооо!Няма нещо,което да не мога да й кажа!!![]()
Абсолютно за нищо немога да се разбера с нея , чудя се баща ми как я търпи...
През макс. 5те минути на ден, които прекарваме заедно се разбираме направо идеално... Не стига, че въобще не и пука за мен, а на вс отгоре ми няма доверие и тя не знае защо...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
пфха да се разбирам? бахти и вицата ние ако не се караме просто не си говорим..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/