- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- разбирате ли се с майките си?
Не. В 80% от времето не си говорим, а през другото не се засичаме вкъщи. Общо взето винаги се караме за нещо и понеже и двете сме инати никоя не отстъпва.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Зависи,на моменти сме![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от mihichkaaa
![]()
Когато се караме , се караме все за някакви глупости.После все едно нищо не е станало..Иначе се разбирамее многоо
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
И при мен е така, разбирам се много добре с майка си. Всичко й казвамПървоначално написано от just_a_girl_z
![]()
На периоди понякога може да сме като приятелки понякога да неможем да се гледаме...![]()
Everything sucks when you are gone!
понякога да,понякога изобщо...имало е моменти,в които всичко ебило прекрасно,но отдавна не се е случвало-нито с нея,нито с баща ми...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Разбираме се много добре.Като се прибера от училище почвам да й дрънкам за всичко.
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Дам![]()
!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
дам с майка се разбирам доста добре![]()
... no comment ...
аз с мойта редовно съм в конфликт но има и дни в които не съм :PПървоначално написано от just_a_girl_z
S maikami se razbiram 1 na sedmice , a ostanalite 6 dni se karemae .A pa s bashtami po4ti ne si govorim ;D , but sad![]()
много даже...
няма да навлизам в подробности...
Ами да разбираме се, стига да не ни прещрака щото тогава става лошо - и двете сме инати и не отстъпваме, ама това е доста рядко![]()
С майка ми сме в добри отношения така ,че няма какво повече да си кажем освен това как добре се разбираме
дааа.. и то много добре... винаги мога да разчитам на нея за кфото и да било.. тя ми е нещо като... най-добра приятелка![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Често се караме =]
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~