Пф, вече като се замисля, няма да мине месец без дори и 1 депресивно състояние на моя милост, свързано с човека, с когото е. Дори и да си обещах да съм по-търпелива с новата година и дори и да съм успяла да си изпълнявам стриктно обещанието, пак попаднах в ситуация, която ме обърка и много бих искала съвет, защото сама не мога да си подредя мислите. Ето за какво става дума:
Тук намерих една анкета. Сметнах, че ще е забавно да си я направим с приятеля ми, а и той се съгласи - на него също му беше интересно. Започнахме вчера вечерта по скайп да си даваме отговорите. Имаше един въпрос "Коя е била първата ви връзка". За мен първата ми истинска връзка, поради което я приемам и за първата като цяло, ми е с него. Очаквах неговата да е с най-добрата ми приятелка, защото знам, че в началото на миналата година бяха заедно 2 седмици - така успяхме да се запознаем. Но каква беше изненадата ми, когато 6 месеца и половина след като сме тръгнали научих, че преди най-добрата ми приятелка е имал друго момиче. Това ме потресе. Знам, че е минало, но до оня ден той ми приказваше, че връзка с момиче не е искал да започва, освен ако не очаква да излезе нещо по-сериозно - точно както съм искала винаги и аз. От най-добрата си приятелка научих, че се е случило наскоро да си говорят с него за това как той би трябвало да се научи да показва повече чувствата си, а да не е студен като камък, и той да е признал, че е бил с "Другата" 2 години близо и "всичко се случвало просто ей така, без приказки". Аз... оттук нататък го оставих. Всичко ми се разбърка в главата, а той дори нямаше доблестта да ми спомене колко са били заедно, когато го попитах - каза само, че с нея са се виждали 2-3 пъти месечно, защото е от друг град...
Това ми развали доброто настроение, което бях трупала 3 седмици. Всичко в главата ми се разбърка, не ми се мисли как днес успях да си издъня най-важната оценка в училище на класно по математика и какво ми предстои.
Бих искала, ако някой може, да ми даде идеи как бих могла да превъзмогна това, защото ме човърка отвсякъде. Благодаря предварително.