Здравейте !Сигурно много от вас имат същия проблем, но нека и аз да го споделя и ако може заедно да намерим неговото решение
Вече 2ра година съм с нов клас, с който така и не се научих да се разбирам.Причините, поради които съм отблъскван са следните:
- Аз съм метаъ.Останалата част са комплексари, fasions и чалгари (говоря за съучениците, а не за всички почитатели на тези стилове музика).И естествено аз съм гаден металюга, който няма право на щастие и живот...
- Имам кожен проблем - кожата на челото понякога става суха и се рони като пърхут, какъвто също имам.Пробвал съм най-различни шампоани и мехлеми, но без резултат (това ще го обсъждаме в друга тема).И естествено тъпаците от моя клас си мислят, че не се къпя и почнаха да ми викат "нечистоплътен", да ме отбягват и ако някой се докосне до мен започва умишлено да се търка, все едно се е изцапал с нещо.
- Било то, заради това че съм метъл, било това, че семейството ми не е от най-заможните, не нося последна мода маркови дрешки, а sweatchers/дънки и такива работи.
Постоянно се заяждат с мен и ако нещо им отговоря, скачат на бой.Мога да пребия един, максимум двама, но останалите ?
И започнаха да пускат какви ли не слухове за мен и из другите класове, сякаш ги е страх да си не намеря приятел и да бъда щастлив.Другите ученици също почнаха да се подиграват с мен и да ме отбягват...
В някои моменти ми е идело да подам молба за преместване в друг клас/училище, но нали съм в гимназия и сме с 1 година назад по разказвателните предмети и се оказвам като в затвор...