.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: 96

96

В едно списание прочетох за някаква поза 96...някой може ли да ми обесни как по дяволите ще изглежда това?

ili sa obarkali ili ti neshto ne si vidqla kakto trqbva 69
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от wEar4o
    ili sa obarkali ili ti neshto ne si vidqla kakto trqbva 69

ahhh ne znaete i veche se obajdate tochno si e vqrno i v cosmopolitun si e mnogo tochno obqsneno... v momenta ne moga da ti go obqsnq no e raznovidnost na 69 i e vse edno sa pravi toest muja :] :P

e ve4e znam
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

търсих в гоогле и всичко до което стигнах е баси гаврата някаква анално-орална любов ...

Мега фен Аватара на amatorium
    Az dokolkoto znam 96 e e 69, no horata sa oburkati s grub i se masturbirat vzaimno.
    Nqkoi neshta sa golemi izguzici. Ne vi trqbva da znaete kak se pravi Rocky Balboa v legloto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Hard Rock Cafe
    69 ffs

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Нещо си в грешка... --->69
    Брях,брях

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    позата е добра за спане, стига да не ви миришат крачката

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Az dokolkoto znam 96 e e 69, no horata sa oburkati s grub i se masturbirat vzaimno.
    Nqkoi neshta sa golemi izguzici. Ne vi trqbva da znaete kak se pravi Rocky Balboa v legloto.
    ам та как се прави тази поза?? :P

А за въпроса - позата е 69 и мога да ти дам едно клипче, в което да видиш г/д нещо: http://fun.doom.bg/humor/flash/01.html !

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    може и 69 докато той е прав и те даржи с главата надолу мн е диво

Ама чакайте малко..
    аз си представям примерно, че при 69 ченгелчето на 6цата е горната част от тялото, съответно кръгчето-долната и при 9ката е същото ама обърнато..по пътя на моята логика 96 единия гледа тавана а другия спи по лице..

Град
    Сф

...

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Ама чакайте малко..
    аз си представям примерно, че при 69 ченгелчето на 6цата е горната част от тялото, съответно кръгчето-долната и при 9ката е същото ама обърнато..по пътя на моята логика 96 единия гледа тавана а другия спи по лице..
    е ти сега вече ме ошантави.. как ще стане тоя номер.. просто физически е невъзможно да се осъществи полов акт по този начин, освен ако половите ни органи не са на гърба.. нещо друго трябва да е

Повече от фен
    zle ste .. ima poza 96 napalno e vazmojna i ne otgovarq na ideqta s tva 4e dvete cifri sa telata ... chetete kosmopolitan ama novogodishniq broi ako moete go namerite ;] ii sledva6tiq su6to ima interesni pozi ;]

Град
    Сф

..

e mn se razvam che vze otnoshenie, samo nqmashe da e zle da obqsnish kakvo predstavlqva

Еми аз точно от космополитан я видях, ама нищо не схванах от "обесненията" им....Може би затова пускам тема във форума

Град
    Sofia
    za 96 nz...znam samo 69 i tova e kogato dvamata partniori si pravqt oralna lubov edin na drug...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Za vseki sluchai ne e 69! Znachi pozata predstavlqva,citiram Cosmo:"Toi sqda s kraka,izpynati napred i se oblqga nazad na lakti za opora"-Dotuk vsichko bi trqbvalo da e qsno.
    "Ti(jenata) zastavash zad nego,prekrachvash go s ediniq krak i polqgash napred,taka che gornata chast na bedrata ti da obrazuva nojica pri ramenete mu,chiqto syedinitelna tochka(genitaliite ti) e pozicionirana na tepsiq pred ustnite mu."-T.e kakto toi e sednal,ti si izpravena na legloto i go prekrachvash prez ramenete i lqgash v/u tqloto mu,kato krakata ti sa raztvoreni tochno pred liceto mu,s ryce trqbva da se podpirash nazad i syshtevremenno da ti e udobno,za da mu pravish frenska,zashtoto tova se ochakva ot cqlata taq akrobatika.
    "Posle se snishavash oshte,dokato ne "kacnesh" izcqlo naobratno v/u tqloto mu,kato liceto ti se ozove v blizost do skuta mu.Ostava da polojish edna ryka v/u legloto za opora,a toi da vdigne drugiq si krak v/u ramoto ti,kato obrazuva nojica,obratna na tvoqta."
    "Sega ste v idealnata poziciq za vzaimni frenski laski."
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei

Daaaa be idealna Az pak ne shvanah ...Ne moje li da se nameri niakakva snimka ili kartinka na taia poza?

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice

Daaaa be idealna Az pak ne shvanah ...Ne moje li da se nameri niakakva snimka ili kartinka na taia poza?
    Heiii,kazah "citiram"! A za snimka,ne znam,ne sym tyrsila,namerih si spisanieto i go prepisah.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Heiii,kazah "citiram"! A za snimka,ne znam,ne sym tyrsila,namerih si spisanieto i go prepisah.
    Da de iasno e 4e citira6 az prosto iskah da kaja 4e ne mi se stryva idealna poziciata nezavisimo kakvo kazva COSMO Az yj tursih snimki ma ni6to ne namerih.Mersi vse pak 4e si otdelila vreme da se opita6 da obiasni6

Град
    In your dreams ;)

Da de iasno e 4e citira6 az prosto iskah da kaja 4e ne mi se stryva idealna poziciata nezavisimo kakvo kazva COSMO Az yj tursih snimki ma ni6to ne namerih.Mersi vse pak 4e si otdelila vreme da se opita6 da obiasni6
    Molq To principno i az q smqtam za izkliuchitelno neudobna,ama...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ОлеЕЕ това трябва нз колко да тренирам ,за да успея да го направя . . . и най-сетне след сума ти усилия може и да се начекна така ама и френска как ще правя вече незнам

Град
    Пловдив
    Идва момент, когато от 69 се преминава на 96 ... т.е. всеки се обръща на другата страна.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от Dragomir
    Идва момент, когато от 69 се преминава на 96 ... т.е. всеки се обръща на другата страна.
    q za tova ne se bqh setila no to broi li se?

za tova govorq!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си