.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Няма любов

zdraveitetuk iskam da spodelq mnenieto si otnosno lubovta i da 4uq va6eto po vaprosaPp dali naistina ima lubov? Ne! ne mislqkakvo to4no razbirate pod lubov?lubovta e 4uvstvo mejdu momi4e i mom4e,4uvstvo koeto prerastva v lubov sled dalgo sajitelstvo ili prosto poznanstvono dali?vseki 4ovek e sas svoqta"golqma lubov"za6toto ne6to go e vpe4atlilo v nego...no dali naistina tova e 4oveka za koito si roden?ne!az sam sklonna da smqtam 4e kogato haresa6 edno mom4e i toi ne otvarne na 4uvstvatata ti kakvoto i da pravi6,sled malko ili mn vreme,iska6 ili ne,ti go zabravq6!kogato si s edin 4ovek i kazva6 tova e 4oveka za men az go obi4am nqma drug kato nego i na sledva6tiq den vie se razdelite ti dali 6te stoi6 sam do kraq na dnite si i da go oplakva6?ne!6te nameri6 nqkoi drug s koito d aprekara6 jivota sifrazata "tova e 4oveka roden za men"e mn neqsna kakvo 6te re4e roden za men?za teb moje da roden i nqkoi prosqk koito nqma pari za drehi i e tolkova neobrazovan 4e ne moje d akaje 2 pravilni izr...ти дали би го забелязала по някакаф на4ин?дали наистина има любоф или вси4ко това са просто симпатии и интереси?

т.7
    krem4et0
    Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.

Град
    Атлантида
    Любов има,но преди да я срещне,човек винаги първо се запознава с разочерованието в лицето на някой,който не те оценява или не отвръща на чувствата ти.Именно тези случки оформят интимната ни нагласа.Така например е естественно за момиче,преживяло доста оскърбления от мъжка страна,да се държи хладно и агресивно с останалите.Но всяка крайна теза е субективна,и поради това, не е добре да се правят прибързани изводи!
    1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!

2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!

4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Мъка ми беше да прочета първите 3 реда на шльокавица и нататък го оставих.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

ima lubov lubovta ne e 4uvstvo a sastoqnie na duha primarzq me da pro4eta cqloto ti pisanie no qvno si ot4aqna spx ima lubov az q namerih i pri teb shte doide
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Re: nqma lubof

Цитирай Първоначално написано от Natenceto
    zdraveitetuk iskam da spodelq mnenieto si otnosno lubovta i da 4uq va6eto po vaprosaPp dali naistina ima lubov? Ne! ne mislqkakvo to4no razbirate pod lubov?lubovta e 4uvstvo mejdu momi4e i mom4e,4uvstvo koeto prerastva v lubov sled dalgo sajitelstvo ili prosto poznanstvono dali?vseki 4ovek e sas svoqta"golqma lubov"za6toto ne6to go e vpe4atlilo v nego...no dali naistina tova e 4oveka za koito si roden?ne!az sam sklonna da smqtam 4e kogato haresa6 edno mom4e i toi ne otvarne na 4uvstvatata ti kakvoto i da pravi6,sled malko ili mn vreme,iska6 ili ne,ti go zabravq6!kogato si s edin 4ovek i kazva6 tova e 4oveka za men az go obi4am nqma drug kato nego i na sledva6tiq den vie se razdelite ti dali 6te stoi6 sam do kraq na dnite si i da go oplakva6?ne!6te nameri6 nqkoi drug s koito d aprekara6 jivota sifrazata "tova e 4oveka roden za men"e mn neqsna kakvo 6te re4e roden za men?za teb moje da roden i nqkoi prosqk koito nqma pari za drehi i e tolkova neobrazovan 4e ne moje d akaje 2 pravilni izr...ти дали би го забелязала по някакаф на4ин?дали наистина има любоф или вси4ко това са просто симпатии и интереси?

по скоро искаш да кажеш, че няма вечна лубов ? Любовта наистина не треа много дълго време. Ако сме я опитали, тя си истава един сладък спомен за нас и нищо повече. Тя се крие в малките моменти с любимите ни хора. Няма вечна любов няма и да има. Просто силна привързаност са думите когато неможем без някого, когато сме свикнали да е част от живота ни или искаме да е . Немога да го обясня напълно но... вечна любов няма ... малките моменти там е истината ..............................
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

get a life

Мега фен
    Град
    София
    Ебати песимистичното иэкаэване.
    Естествено,че има любов.Но все пак нищо не е вечно.
    [size=7][b][u]fosse cos

dgfd

заради едно разочарование сте готови да отречете и живота в действителност.. "има ли живот или всичко е само в главите ни под формата на изкуствено вкарани спомени" или "не можете да докаже че нещо се е случило в действителност, защото щом не можем да разберем какво е време и пространство напълно, значи не можем и да докажем че спомените ни не са вкарани в последните 5 мин.. защото за нас един ден може да е от 24 часа, но някъде в вселената времето може да има други измерения".. това мъдруват философи, четох го някъде

та не знам дали хвана тънката мисъл, по Нешънъл Джиографик гледах как една откачалка се опитва да докаже че любов няма и всичко е химия.. дрън дрън. А как се обясняват интуицията, омразата, притеснениято и тн.. ? каква химия предизвиква омразата ? или пък фобиите. Живеем в материален свят, но не мислите ли че нещо управлява материята както софтуера-хардуера..
    Любов има, но има и хора които не си заслужават времето което сме им отделяли ако схващаш..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Има любов, но както казаха по-нагоре, не е вечна..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Варна, България
    Това, че си си мислела, че човека за теб е този с когото си в даден момент, не значи, че наистина е той. Това, че "на другия ден" се разделяте ти казва точно това - не е бил той човека.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

"Родени един за друг" - тази фраза винаги ми се е струвала странна. Как така майка ти ще те роди за някой друг? Няма такова нещо.. Просто се раждаш и живееш. А любовта е част от живота, колкото и да е хубава, не е самият живот. Иначе между любов, влюбване и харесване има разлика. За харесването - достатъчно е нечия външност да ти допада, характерът даже може да не се засегне. За влюбването - вече играе роля и той, започваш да харесваш и разни дреболии, дори недостатъци от човека, харесва ти целият. Любов вече е по - сложно понятие. Свързана е освен с влюбването с привързаност. Но докато не я изпиташ, сигурно няма да разбереш Едва ли някой тийнеджър я е изпитал толкова силна, колкото я има по филмите и при по - възрастните...

Роден за мен - означава, че това е човекът, когото чустваш като твоето второ Аз. Толкова близък.

Ще кажа и една поговорка за случая: "Преди да срещнеш истинския принц, трябва да целунеш много жаби".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си