.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Искам да правим секс, но се притеснявам от стриите си

Mng vi molya kajete mi kakvo da pravya.Zna4i az sam 17 godi6no stroino momi4e ,165 sm 50 kg, oba4e o6te ot dete imam mng strii.Kato kazvam mng imam predvid naistina MNOGO!Cqloto mi tqlo e v strii.Imam po korema,bedrata,gurdite i po zadnite 4asti.
    V 4etvurtak stavat 5 meseca ot kakto sme s priqtelya si (toi e na 23).I vse o6te ne sme go pravili.Ugovorihme se v 4etvartuka da go napravim.Az mnogo go obi4am i sum sigurna 4e iskam toi da mi e purviyat.No toi mn durji na perfektnoto tqlo i koja.Strah me e 4e ako mu pusna 6te me zareje.Az naistina mn go obi4am i nikoga ne sam bila tolkova vlubena.
    Vie kak mislite?Shte me ostavi li kato vidi tyaloto mi?Kakvo da pravya?

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на amatorium
    Hm ne mislq, che shte te napusne. Nqma da se pritesnqvash ot sebe si.
    A po vuprosa sus striite neznam dali mojesh da napavish neshto. Do kolkoto znam te sa 2 vida - cherveni i beli. Purvite sa na ranen etap i se lekuvat s kozmetichni produkti. Vtorite do kolkoto znam sa nelechimi i samo po hirurgichen put se mahat.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ако те зареже заради стриите значи не те обича, а се интересува само от секса. В такъв случай по-скоро ти трябва да го зарежеш.

Иначе конкретно за стриите - поинтересувай се какви кремове могат да помогнат поне за намаляването им. Отделно от това ако се изпечеш (солариум) ще се забелязват по-малко.

Мега фен
    Град
    SF
    Стига бе! Такива неща по4ти всеки има - стрии, целулит..
    Не пре4ат 4ак толкова.

Робинята на Quench

Ne se pritesnqvai Ako naistina te obi4a nqma da mu napravi vpe4atlenie kamoli da te zareje zaradi takava glupost.. A kolkoto do tva kak da gi mahne6 nqmam ideq Samo spoko \/ Nqma da se pla6i6 za takiva drebolii

ебати нещастника си бе Tazadar как може така да сеговориш на момичето

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мисля,че ако му беше за секса нямаше да издържи 5 месеца,така че не се притеснявай Може да го предупредиш,че се притесняваш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

правете го на изгасена лампа.. хем няма те е срам от тфа че ше те гледа хем и ще се отпуснеш по добре

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Еми... ако държи на перфектното тяло разбира се, че ще те заебе.... ако не му пуснеш, пак ше те заебе... Извод: Мри ма, тъпа патко
    ти си само за под ножа...ама карай..простено ти е щот си зле...
    та по темата..ем ако наистина държи на теб няма да те зареже заради това...а ако наистина държиш толкова да изглеждаш пефектно пробвай с кремове или потърси нещо за теб щуротийки
    УСПЕХ!
    :P

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

заобичай недостатъците си и те ще се превърнат в положителни черти..
    не всички хора са еднакви, аз примерно обичам момичета с по-малки гърди.. важен е начина по който се представяш пред него, току виж това може да се окаже нещото което го възбужда най-много у теб занапред.. кой знае.. бъди себе си.. хед ъп

Успех \/

Ако те зареже наистина ще е кофти,но все пак не чак толкова защото ще знаеш що за стока е за да те зареже заради някфи недостатъци,и то пък физически.Не се притеснявай от себе си!

еми аз съм малко по малка от тебе,ама и аз имам притеснения относно фигурата си,макар да осъзнавам че е безпричинно. притеснявах се да го направя със сегашния ми приятел(с който ми беше за сефте) от една страна зарадинесъвършенствата в тялото ми. но в любовната игра,преди да го направим,аз страшно мн се отпуснах и нааааааааййй-малкоооо ми пукаше за това! моят съвет е и ти да постъпиш така,започнете там..но ако ти до последно имаш терзания-спри! по добре,отколкото да го направиш!

Няма да се притесняваш [!]

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Ако те зареже заради стриите значи не те обича, а се интересува само от секса. В такъв случай по-скоро ти трябва да го зарежеш.

Иначе конкретно за стриите - поинтересувай се какви кремове могат да помогнат поне за намаляването им. Отделно от това ако се изпечеш (солариум) ще се забелязват по-малко.
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne moje i predi da se stigne do legloto da pogovorite za tvoite pritesnenia? Ako toi reagira normalno i kaje 4e striite ti ne sa ot tolkova goliamo zan4enie ti 6te se po4ysva6 po-spokoina i ima goliam 6ans purvia ti put da e prekrasen i da ima6 samo hybavi spomeni ot tova prejivivane.V protiven sly4ai riskyva6 toi da se stresne ot vida na tialoto ti,ti da se spe4e6 o6te pove4e i da stane mazalo...5 meseca ste zaedno bi triabvalo da si imate doverie i da moje da govorite za pritesneniata si.
    Osven tova SINDEL e prava 4e striite ne pre4at pri seks tui 4e niama da ima6 problem.

P.S.: Ne pravi gre6kata da otide6 na solariym kakto niakoi te posuvetva za6toto ako striite sa dulboki i beli 6te si li4at o6te pove4e na po4ernialoto ti tialo.

ne se pritesnqvai,pak i tolkova mn jeni imat takiva problemi i vse pak moje da probvate na tumno,taka shte se otpusnish po-burzo i shte zabravish za tova koeto te pritesnqva a ako te obicha tova ne bi mu prechelo \/

Тоз ако иска перфектно тяло никога няма да прави секс!

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Тоз ако иска перфектно тяло никога няма да прави секс!
    eeem tochno....

От какво са стриите ? Нали се получава при голямо качване или сваляне на килограми ? И аз имам стрии на бицепсите и на задника малко ама не ми пука , но пък съм и момче

lele elementarno be ... izpolzvai krem protiv celulit

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от n3v3r_aga!n
    lele elementarno be ... izpolzvai krem protiv celulit
    I krema protiv CELYLIT 6te i opravi STRIITE?

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от funk_nation
    От какво са стриите ? Нали се получава при голямо качване или сваляне на килограми ? И аз имам стрии на бицепсите и на задника малко ама не ми пука , но пък съм и момче
    na men mi se obrazuvaha po zadnata 4ast na tricepsite poneje svalih 19 kilograma, no po-kasno, v ramkite na 1 godina, ka4ih 6-7kg mus. masa i sega sa se zali4ili po4ti napalno.

izvod: napompi se xd

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз какво да кажа като имам белег от операция отпред от врата до корема? това не ми е попречило да правя секс, нито да се харесвам на приятеля си. Той също е опериран с дълбоки белези.........не ми е пукало от това. Да не говорим, че и цеулит и стрии имам от рязко отслабване(10-12 килограма за 2 месеца) преди доста години...........След като си интимна с него, след като имате връзка и се обичат, тези неща нямат значение..........Но трябва да го предупредиш и да следиш реакцията му. Ако той се отврати или стресне-разкарай го. Човекът, който е за тебе трябва да те обича с всичките ти недостатъци, пъпки, белези и стрии и да не ги забелязва.

Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    Цитирай Първоначално написано от funk_nation
    na men mi se obrazuvaha po zadnata 4ast na tricepsite poneje svalih 19 kilograma, no po-kasno, v ramkite na 1 godina, ka4ih 6-7kg mus. masa i sega sa se zali4ili po4ti napalno.

izvod: napompi se xd
    Аз попитах един приятел , който е запознат с тея неща и ми обясни , че мусколите понякога растат по бързо от кожата и тя се нацепва ( тоест появяват се стрии) . И при свалянето на килограми е нещо подобно . Но проблема е , че моите са се появили от това "напомпване" .

Повече от фен
    Ей спокойно, аз пък имам целулит, въпреки, че съм много слаба.Това не прав3и такова впечатление.Той иска теб, иска тялото ти, едва ли ще те напъсне заради тъпите стрии.Купи някакви кремове и отиди на масаж,или пък на солариум, той ще ги скрие.Но ще видиш когато вече се отпуснеш, и на двамата няма да ви пукая за стриите ти.А ако пък те зареже е голям кретен, но мисля, че няма да забележи. Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си