.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: срещи

Голям фен

срещи

pri vas kak e nemojete edin bez drug i vinagi vseki den ste zaedno ili minavat nqkolko dni predi da se vidite otnovo za da ostane trapkata i strasta da mu se radva6 poi4e

mi..sutrin stvam v 5 za da prekaram 2 4asa s nego redi da ida na u4ilishte v obednata mu po4ivka ot 12 do 13 sme zaedno i ve4er ot 5.30 do 11.30 sme zaedno.seki den a prez uikendite spq u tqh i ne se pribiram.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    somewhere over the rainbow
    И да можем,и да не можем,един без друг,се виждаме на 2-3 седмици.Ако имах възможност бих предпочела да си го виждам всеки ден,ама...no way

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    И да можем,и да не можем,един без друг,се виждаме на 2-3 седмици.Ако имах възможност бих предпочела да си го виждам всеки ден,ама...no way
    shto taka?
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    shto taka?
    Емм живее много далече от нас.Училищата ни са на двата края на София...събота и неделя по цял ден на работа...Мога да си мрънкам до утре.

От началото на месеца се виждам всеки ден с приателката ми за около 3-4 часа. Понякога за цял ден но скоро ще се виждаме края на всяка седмица (петък,събота и неделя). Което е добре и за двама ни тя ще има време за училището, аз ще си намера работа и ще уча в някой университет. LOVE MY SWEETY

въпреки че в момента нямам гадже бих предпочела през ден защото иначе става като с братята и сестрите - започваме да си "омръзваме" \/

Голям фен
    i az iskam prez nqkolko dni 6tot 6te zemem da si omraznem barzo i sig 6te stane sku4no pak ina4e nqkak kato ne sam go vijdala skoro i e po qko

Ние се виждаме през два или три месеца, поради факта, че той не учи в България. Много е трудно, обаче минат ли, щастието да го видя е неописуемо.

Супер фен
    Нямам гадже,но иначе
    обичаме ли се,за мене е най-добре да се виждаме всеки ден

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Нямам гадже,но иначе
    обичаме ли се,за мене е най-добре да се виждаме всеки ден
    И аз така мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си