- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 5гсгсгсг
5сфафаг
Вероятно. И то сигурни не защото изглеждаш зле, а защото си внушаваш, че е така, в резултат на което самочувствието ти е ниско![]()
Ми дай снимка,така как ще преценим?![]()
Килограмите са ти проблем, дотолкова доколкото ти сама си го внушаваш. Не се комплексирай - ако ти не се харесваш, как очакваш другите да те харесат?!
Ako mi kajete kak da vi dam snimka nqmate promlem samo4e sa malko stari![]()
http://img.data.bg/catalog.phpПървоначално написано от BeCuTy93
Качваш тука,копираш линка и го даваш в темата!![]()
blagodarq mnogo ako iskate o6te snimki po opisatelni kajete ei sega pak 6te vi pratq http://img.data.bg/i.php?show=771968&ctrl_id=phd5vh#img
Колко по-зле от теб съм виждала с някво супер огромнмо самочувствие ... Ако ме питаш мене никакви килца не са ти проблема а това че не се оценяваш самата ти, когато започнеш да се харесваш такава каквато си и другите ще те харесват![]()
So free
http://img.data.bg/i.php?show=771981&ctrl_id=44irfk#img
Az mn si se haresvam ama nz... mojebi nedostaty4no no neznam !?
Не иэглеждаш эле.Но външността не е всичко.Дори теэи,които биха те оценили само эаради нея,биха били някои женкари.Как си с комуникацията ?
и мужду другото стига сте пришпорвали нещата.Човек се влюбова случайно,и това е най-хубавото.Не става с искане и търсене и вманиячаване,а става случайно.Няма смисъл да искаш някого,просто ей така-эа да можеш да каэваш,че имаш гадже..
[size=7][b][u]fosse cos
благодаря за комплиментите![]()
Аз не искам просто да имам гадже просто си харесвам едно момче и нз какво да направя по вапроса а съм много срамежлива![]()
И аз харесвам едно момиче и съм много срамежлив.Казах на един приятел за това и той на другия ден каза на друг и така целият клас и идиотите отидоха и казаха на момичето и ме хвана много срам и ги напсувах всички на майчица.Успех \Първоначално написано от BeCuTy93
/
От срама няма никаква файда.Эатова пробвай да го преодолееш.Може би е трудно.Не съм имала подобен проблем,но предполагам няма да ти е лесно.И все пак всичко ти е в ума.Срамът се поражда от чувство эа малоценност и от липса на самочувствие.Така,че опитай да отстраниш теэи 2 неща.Имай по-висока самооценка.Не си гроэна.Харесвай се и ще имаш самочувствие.А от там вече ще станеш и по-уверена.Първоначално написано от BeCuTy93
Колкото до момчето,което харесваш-не энам какви са отношенията ви,но эа да се оплакваш,предполагам не сте особено блиэки.Ами пробвай да поддържате контакт.Обръщай му внимание,покажи му,че проявяваш интерес към него.Може би тогава,когато види,че си по-уверена и неговото отношение ще се промени.Не энам,де.Предполагам.Не энам какви са отношенията ви.Но ,когато човек има самочувствие и е уверен в действията си,по-лесно може да пожъне успех.
П.С:Мисля,че эа момента по-добре би било да се научиш да пишеш.
[size=7][b][u]fosse cos
А от къде си?Първоначално написано от BeCuTy93
kbhgjhghj
za6to sprqhte da pi6ete srama go preodolqh ama na tatyk...
![]()
boje boje... za 1 den i go preodolq toq sram? tva ne stava tolko lesno!
Първоначално написано от ™G-Baby™
stava ve4e govorih s nego i sega me e sram da go pogledna![]()
напълно съгласнаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
offline forever!
blagodarq mnogo![]()
подкрепям с 2 ръце и 2 кракаПървоначално написано от Anarion
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
отново!!!Първоначално написано от BeCuTy93
Наистина много ми помогнахте!Малко започвам да раздвижвам не6тата
Много си си сладка даже![]()
Животът е адът описан в Библията!