- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я забравя
Надежда винаги има.. Но аз не съм човек който би могъл да се крепи само и единствено на това..Първоначално написано от Anarion
Красива, смела, самостоятелна.. Безброй са нещата който ме привличат в нея.. За любов на нашата непостоянна възраст трудно може да се говори, но това което чувстваме определено не е нещо което би могло да бъде игнорирано. И да фактът че не съм бил с нея в пълния смисъл на думата със сигурност е изиграл някаква роля.. Но все пак..
Прав/права си за всичко което е написано, но това не променя факта, че всичко това (дори аз) трябва да се промени.. Става ми все по трудно да намирам сили да се втурвам към нова връзка, когато знам , че човекът когото търся стой точно пред мен.. И се опасявам че скоро волята ми ще изчезне напълно и тогава нещата наистина няма да са розови..
Не казвам че съм изживял всичките тези години нещастно, или че не съм се наслаждавал на всичко което ми се е случвало, даже напротив, но ако някой е изживял нещо такова, той знае че това бавно го променя и аз не харесвам човека в който се превръщам. Мерси все пак за отговора, но надали ще намеря отговора си тук...
Едит:Извинявам се не си направих труда да прочета правилата..Първоначално написано от Abs0lute
Can love be forgotten?