.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Доста се отпуснах наполедък

Преди 2 години нямах компютър, което ще рече че бях отличеник и излизах повече Проблема е че IQ-to ми беше малко над над 140 (реално) ! ,а сега е доста отдолу предполагам откакто имам компютър не съм чел ни учебник ни нещо странично.. сам се забелязвам че мисля по-бавно, и преди малко ми направи впечатление че 2 мача от Еврофутбола не мога да запомня. Проблема също идва от там че многото време прекарано пред компютъра идва от необходимост на 1во място (което значи че не мога да престана). Колкото и глупава да се стори темата на някои .. направо се "втрисам" напоследък.. Все едно чак сега осъзнавам че съм загубил много. Дали е възможно да се взема в ръце за кратко време.. то това от мен зависи но нещо което съм градил с години едва ли ще може да си го върна толкова бързо ????

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Аз решавам този проблем като използвам компютъра за градивни неща. Търся си материали свързани с учението, чета в интернет неща, които са ми интересни. Ако не го бях направил, отдавна да съм се провалил - зависимостта е непреодолима.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Аз решавам този проблем като използвам компютъра за градивни неща. Търся си материали свързани с учението, чета в интернет неща, които са ми интересни. Ако не го бях направил, отдавна да съм се провалил - зависимостта е непреодолима.
    Преодолима е, не се притеснявай. На мен например в чужбина само в събота и понякога в неделя ми са занимава да използвам компютър, докато в България съм постоянно на компютъра. А иначе едно време бях пристрастен към чата, но с много усилия и най-вече благодарение на това, че разбрах, че това не е правилният за мен път успях да преодолея тази своя зависимост. Между другото пристрастеноста към компютри, скайпове и чатове е безкрайно опасна.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    същия съм..

и сега вместо да преписвам една тетрадка се ровя във форума

ама я да видим кво ше стане като си изкарам захранващия кабел и го скатая някъде..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

_SL_, ако имаш достатъчно воля сам да скриеш захранващия кабел,значи не би трябвало да имаш проблеми с компютъра..

Мега фен Аватара на machoka
    Така се получава, защото не използваш компютъра и нета за нещо ползотворно, а си губиш времето с игрички и други простотии, най-вероятно.
    Компютърът може да бъде както най-голямата загуба на време, така и най-добрия помощник.

Град
    Варна
    хехе, така е..

абе изключвам си монитора и тва е..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    хехе, така е..

абе изключвам си монитора и тва е..

Недей, просто го използвай по предназначение тоя комп Като за начало можеш да си затвориш Скайп, Ай Си Кю и подобни

Град
    Варна
    е, няма как да го използвам да ми препише тетрадката :Р

иначе в момента явно на никого не съм притрябвал в скайп така че не ми пречи..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

мда, и аз така.. вместо да спя вече, (3ти час имам писмено изпитване по геометрия) пиша простотии в пуберски форум

иначе аз не уча, не заради компютъра, а просто защото ме мързи

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен
    Град
    Своге
    off i az sum taka,sa re6ih da ne si pla6tam neta 1 mesec (za mene samo tva e spasenieto)
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    ама я да видим кво ше стане като си изкарам захранващия кабел и го скатая някъде..
    Ама като имаш батерия на компа не помага

Saatana vittu perkele hate crew!

vcx

хаха абе лоша работа. Истината е че рядко кисна по форуми и го използвам за градивни неща.. но тия градивни неща са далече от ученето и тн. Мамка му какъв човек бях ..

Е, ученето не е единственото градивно нещо. Въпросът е да не ставаш зависим от разни чатове, игри и т.н.
    Представи си какво би правил, ако изключиш компютъра. А ако не го използваш 1 седмица?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе не мога да разбера какво толкова против имате зависимостта от компютър (и интернет). в смисъл - има бая полезни неща, които можеш да свършиш пред компа. Аз например почти цялата работа за универса си я пиша на компютър, доста често направо пращам написаното на преподавателите по имейла и т.н. Преподаватели ни пращат материали по имейл пак, вместо да преснимаме и преписваме като луди. И това всичко се случва докато си пиша из тийн форуми и си приказвам с хора по скайпове и кюта.

Хората са зависими и от тока. Я пробвай да живееш една седмица без ток,
    щото, видиш ли, ти си зависим и си ползваш тока само за да ти работи телевизора, примерно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Абе не мога да разбера какво толкова против имате зависимостта от компютър (и интернет). в смисъл - има бая полезни неща, които можеш да свършиш пред компа. Аз например почти цялата работа за универса си я пиша на компютър, доста често направо пращам написаното на преподавателите по имейла и т.н. Преподаватели ни пращат материали по имейл пак, вместо да преснимаме и преписваме като луди. И това всичко се случва докато си пиша из тийн форуми и си приказвам с хора по скайпове и кюта.

Хората са зависими и от тока. Я пробвай да живееш една седмица без ток,
    щото, видиш ли, ти си зависим и си ползваш тока само за да ти работи телевизора, примерно.
    Не е баш така (=
    Аз съм ходила 3 дни с лената през очите и доста неща видях и невидях (= Рязала съм си и нета собственоръчно/което признавам вече беше върхът на тъпотията/, но си има яко прелести в мръсотията и смрадта на овладяното от чума средновековие. Сори, мила, но днес велик художник, като Микеланджело или Рембранд, няма. И защто? Защото сега е друго време, по-добро, под властта на дигиталните русинчици, модернизма, електрониката. Ти как мислиш, човека ти говори за +совете на нета или за минусите??? (=

Град
    Варна
    при нас е същото..

обаче на мен проблема ми е, че 70% от времето отделям за форуми, скайп, тъпотии, а останалите 30 за даскало..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    "Мила" не е обръщение, което държа да чувам от непознати девойки

Велики художници няма не за друго, ами защото вече всичко е правено. Общо взето няма какво ново да измисли, а да си велик като копираш някого не се получва. Сега си има гениите на дигиталните русунки и модернизма. Но времето ни не е такова, че да възхвалява и прославя хора, които се занимават с нещо подобно (или с произволен вид стойностно изкуство).
    Не съм и казала, че сега е по-добре от Средновековието, щото си имаме интернет, примерно. (Те са си имали рицари ). Просто в момента, при наличието на нещо, което ти улеснява живота е безмислено да го плюеш и да се лишаваш от него. Цаката е да намериш баланса между полезното и приятно и то да е баланс, който ще ти носи най-много бенефити.

Голям фен
    "Мила" не е обръщение, което държа да чувам от непознати девойки
    Съжалявам
    ('=

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    при нас е същото..

обаче на мен проблема ми е, че 70% от времето отделям за форуми, скайп, тъпотии, а останалите 30 за даскало..
    Е ти доста отделяш за даскало. Какво се оплакваш.

Град
    Варна
    абе пак преувеличих малко ..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове