Цитирай Първоначално написано от Boot
Абе не мога да разбера какво толкова против имате зависимостта от компютър (и интернет). в смисъл - има бая полезни неща, които можеш да свършиш пред компа. Аз например почти цялата работа за универса си я пиша на компютър, доста често направо пращам написаното на преподавателите по имейла и т.н. Преподаватели ни пращат материали по имейл пак, вместо да преснимаме и преписваме като луди. И това всичко се случва докато си пиша из тийн форуми и си приказвам с хора по скайпове и кюта.

Хората са зависими и от тока. Я пробвай да живееш една седмица без ток,
щото, видиш ли, ти си зависим и си ползваш тока само за да ти работи телевизора, примерно.
Не е баш така (=
Аз съм ходила 3 дни с лената през очите и доста неща видях и невидях (= Рязала съм си и нета собственоръчно/което признавам вече беше върхът на тъпотията/, но си има яко прелести в мръсотията и смрадта на овладяното от чума средновековие. Сори, мила, но днес велик художник, като Микеланджело или Рембранд, няма. И защто? Защото сега е друго време, по-добро, под властта на дигиталните русинчици, модернизма, електрониката. Ти как мислиш, човека ти говори за +совете на нета или за минусите??? (=