.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на amatorium

Повторно тръгване ...

Mislite li, che ako skusate s nqkoi i posle ako trugnete neshtata shte potrugnat? Subirali li ste se povtorno? Kakvo vi e mnenieto za povtornite vruzki?

т.1
    krem4et0
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Пловдив
    зависи от самите хора...според мен ще е малко трудно..но нз...аз от 2г се занимавам с един човек..който смея да кажа че обичам...преди не сме ходили..имало е само зарибявки и такива..били сме на ръба 3 пъти да тръгнем не стана ( е на 4я се получи) и пред тея 2г толкова сме се карали..сдобрявали..че нз вече...но със сиг ако и двамата се обичат и са променили държанието,опитват се да не правят старите грешки ще се получи...дори по добре от преди

ok

Ами мисля че нищо яма да излезе..."спукано гърне трудно дори невъзможно се лепи"
    Russian Aerospace Agency

Мега фен
    Град
    SF
    Хмм..
    Септември моя ме заряза и бяхме разделени за 2 месеца някъде. После пак се събрахме, но нещата тръгнаха на лошо. Сега отново сме разделени, тоя път аз го поисках.
    Не знам, вси4ко е много относително. Първо, зависи си защо сте се разделили, защо сте се събрали след това, колко време сте били заедно, дали се оби4ате..

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Ох имах една такава повторна връзка като се сетя и ми става мн гадно щото аз ходех с едно момче и си ми беше мн хубаво и си бях щастлива,но в един хубав ден разбрах че той ми е изневерил,и то не как ами е преспал с една моя приятелка Един месец не му говорих изобщо,но тъй като наистина мн го харесвах реших да му дам втори шанс след като той ме уверяваше че мн съжелявал и нямало да се повтори Но уви повтори се Още същия ден като разбрах отидох при него и му ударих най-жестокия шамар който съм удряла досега После си отидох и повече не съм го чувала и виждала от тогава Според мен не са мн уместно нещо повторните връзки,поне при мен беше така,но не се знае,някой може и да има по-голям късмет от мен
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Хмм..
    Септември моя ме заряза и бяхме разделени за 2 месеца някъде. После пак се събрахме, но нещата тръгнаха на лошо. Сега отново сме разделени, тоя път аз го поисках.
    Не знам, вси4ко е много относително. Първо, зависи си защо сте се разделили, защо сте се събрали след това, колко време сте били заедно, дали се оби4ате..
    ako ste se skarali za nqkoq glupust ot roda na "kae da izlezem dnes- disko ili fkashti" estestfeno che fsichku bi potragnalu nurmalno!

ами според мен не

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си