.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да копирам файлове от надраскан диск?

значи диска е мн надраскан и не иска да прочете това което е на него плс спешно някой да каже как да копирам файловете от диска

Нарушение на т. 7 от правилата на форума! (от Ruthless)

еми като не може да го прочете ми е много интересно как ще копираш файловете

Цитирай Първоначално написано от The Shadows Madame
    точно така, ако знаеш откъде са записвани тея файлове, виж там дали все още ги има(имам прдевид от кой компютър е записван диска)

не вижте той чете половината файлове но не вс а на мене ми трябват тези които не иска да прочете и не може да копира преди този диск с нз коя програма беше копиран и стана но сега нз как и с коя програма

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от The Shadows Madame
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    На изток от рая

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Чувал съм че драскотини се заличават с дъвка ....но чесно да ти кажа не съм пробвал, значи раздъвкваш дъвката и почваш да търкаш там дето е драскотината и след тва го пиеш с вода (само) на чешмата исъхва и го вкарваш, пробвай от 2-3 места съм чувал тая техника
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Град
    in the sky
    Има и друг начин.. С паста за зъби и памук. Значи взимаш малко памук, слагаш му малко паста ама малко, не прекалявай! Взимаш цд-то и започваш да търкаш в кръг по целия диск.. След 2-3 минути пастата ще засъхне, ще стане на прах и ще опада.. Това върши работа, но ако диска е замърсен, а не надраскан!

Пробвай с IsoBuster тя е програма с която може да се възстановят файлове от повредени дискове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си