.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво направих....

Историята ми е доста объркана.Сама не знам,как попаднах в тази ситуация Ходя с едно момче от дълго време,но все късаме(по мое желание) после пак се събираме.Лека полека,осъзнавам колко много го обичам,но явно не искам да му го призная.А той по всякакъв начин,ми е доказвал своята любов.Преди 2 дни ми се обади и почти не ми даде възможност да говоря.Каза ми толкова красиви неща,че за миг света изчезна.След това ме помоли да му кажа и аз нещо и аз изтърсих нещо от сорта-миииии няма какво.Божееее колко съм тъпааа!До сега не ми се е обаждал.Може би има някакъв проблем,знам ли...Пращах му смс-и,но нищо.Не ми отговаря.Има и друга причина-пиша си с един негов приател.А той ми е просто приател,нищо повече.И преди 2 дни когато си гожорехме той каза-Много пъти съм се питал,за какво точно си пишете...и аз-за нищо.Днес поисках скайпа на този приател,просто за да го имам а и е общ познат,ако нещо се случи,той би ми казал.И май в това е грешката ми.Незнам как гаджето ми ще го разтълкува Не знам защо не ми пише.Може би трябва да му се извиня по някакъв начин.Незнам просто Дайте идеи защото вече се побърквам...
    I love you so much...and then you broke me!

Град
    Dreamland Varna
    Еми наистина си тъпичка, не се обиждай
    Как може след като ти е говорел толкова хубави неща и ти да си изръсила такава простотия. Хаха леле, съмнявам се ако е свестен да те потърси повече...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Варна, България
    Да кажеш истината в очите на човек винаги помага. Ако наистина го обичаш го направи ...
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Права си.Но вместо да ме остави,той все повече се привързва.Колко пъти му казвах,че не съм за него.Преди време се опарих жестоко и от тогава,не давам воля на чувствата ми.А той много ме обича-сигурна съм в това.Но може би,по някакъв начин съм го наранила...и си нямам идея с какво!!!

Той много добре знае истината.Знае,че го обичам.Но тъпя страх да не сгреша с любовта си...ми прави за пореден път гаден номер

Когато гаджето ти ти се е обадило, не е трябвало да му казваш "мии нищо", а да му обясниш това, което чувстваш... Явно, щом той ти го е казал, иска да го чуе и от теб А колкото до неговия приятел - сигурно ревнува от него и се страхува, че ти може да го харесваш... Единственото, което трябва да направиш, е да поговориш с гаджето си, да му се извиниш и да му покажеш какво означава за теб

ako bqh na negovo mqsto i az shtqh da napravq taka.az shte ti padam v krakata shte ti svalqm zvezdi i ti sh mi kajish mmmm nishto i pri polojenie 4e si me zaebavala nqkolko pati predi tui oooo mila zabravi za pi4a
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от the_uNf0rgIv3n
    Да кажеш истината в очите на човек винаги помага. Ако наистина го обичаш го направи ...
    Точно така.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Еми наистина си тъпичка, не се обиждай
    Как може след като ти е говорел толкова хубави неща и ти да си изръсила такава простотия. Хаха леле, съмнявам се ако е свестен да те потърси повече...
    ами да ти кажа то нее е до това колко си умен,ами може да се е стъписала в такъв момент.Значи моят съвет е за да покажеш чувствата си -не да е със смс ,ами лично.кажи му и ти също толкова "красиви" думи.покажи му с малки жестове(картичка,нещо символично)любовта ти към него,защото едва ли може да чете мисли а относно неговия приятел-по добре кажи на гаджето си за какво си пишете,защото може и да ревнува.успех.обади му се ти,не чакай той да те потърси-това също говори че те е грижа за него.
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си