- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки Секс Тайни ;)
Здрасти на всичкиПускам тази тема с цел тези които водят полов живот да споделят своите Малки тайни в секса
Примерно какво правят за да възбудят най-добре своя партньор или пък да ни разяснят какви грешки са правели по време на секс за да могат и другите да ги разберат,да се поучат от тях и да не ги повтарят
:P
Така всеки ще споделя своите трикове и грешки като помага на по неопитните и по необразованите младежи в сферата на секса
Дано темичката да се хареса и да има желаещи да пишат в нея,защото смятам че все ще помогне по някакъв начин
Мерси предварително
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ами обичам много когато си изкарва пениса от мен и задържа така извесно време и ме кара да чакам в нетърпение,после пак го поставя и започва по-грубо,по-бързо и по-надълбоко..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Hm. Interesna tema. Ami ot ptichi pogled. Da zapochnem ot samoto nachalo. Purvo vunshen vid i higiena - trqbva vinagi da sa bezuprechni. Navsqkude! Edno losho vpechatlenie i si ostava zapomnqshto se.
Celuvkite - nqkoi hora si mislqt, che prekaleno grubo i naporisto vurtene na ezika stavat neshtata. Greshka. Bavno nejno i strastno. Posle ako ste vuzbudeni moje i mnogo divi i strastni celuvki, no otnovo - tehnichni!
Vruta - galete, lijete i hapete. Smuchete bez da celite da ostavqte smuchki.
Ushemceto - nikakvi zvuchni celuvki tam. Edna dobra s eziche i s ustni.
Gurdite - nejni dokosvaniq, galene po konturite lizane i leko poshtipvane.
Nikakvo stiskane kato che li sa ot testo.
Za po-nadolu shte si go spestq za sega ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Браво,браво точно такива мнения целях да получаПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
(ама се надявам да си продължиш мнението малко по нататък
![]()
)
Аматориум - ти па от кога имаш цици, че ги коментираш?
много ми е важно приятелката ми да се движи в такт с мене, просто усещай движението на партниора си, сякаш танцувате (музика помага за целта), и другото което е понякога тя ме кара да съм мн бавен само за да се притисне рязко в мене, полудявайки от удоволствие,
брейн атак му е майката![]()
EEeeeeeeeeeeeeee amatorium ..........stra6en si!!!Dobre go kaza evala.....!!!
Imam az. Hubavi mujki cici. Uff. Tva kolko pedalski prozvucha ne e istinaПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Хахахахаха според мен щеше да прозвучи педалски ако беше казал "Имам аз. Хубави женствени цици" Хахаха Базикам се самоПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
Пък твойто си прозвуча нормално
![]()
![]()
Оффтопик: Аматориум, браво бе 4овек, цял харем си си завъдил гледамМного те харесват форумните девойки
![]()
![]()
Робинята на Quench
4oveka prosto e zapoznat s umenieto da si S jena ......za tva kontrolira ....predpolagam![]()
Така е . . . това и мен ме побърква.Първоначално написано от RAWRRR
И един съвет към момчетата/мъжете - повече френска любов за нас . . . мисля ,че го заслужаваме /ако разбира се и момичето връща услугата де/ . . . ние си мечтаем за това.И според мен някой много залагат на игра с гърдите а-у . . . но повярвайте през това време всяко момиче на ум си казва - "СЛЕЗ ,ВЕЧЕ ПО-НАДОЛУ!!!"
![]()
И също се побърквам ако момчето ме гали по гръбчето първо с пръсти и след това с езиче![]()
Ааааа мацета,Аматориум аз съм си го заплюла и не го давам хихихихихПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от stefity
Спокойно, мацка, само твой е.
Към него аз мераци нямам![]()
![]()
Робинята на Quench
+1 =D>Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
+1 mnogo dobre si go kazal evalataПървоначално написано от amatorium
![]()
Hm haide shte dobavq oshte neshto po sluchaq. Mnogo e vajna pozata, v koqto pravite vsqko neshto. V momenta, v koito deistviqta vi ne sa veche za erotichen kadur a stanat smeshni, chisto tehnicheski i nedodqlani togava nai-veroqtno shte izgubite momenta. Ako usetite, che se sluchva ne blokiraite. Mojete da doistavqte udivilsvie i s usta i s ruce i s tela. Kogato zapochnete da deistvate i usetite zaduhvaneto na edna jena i rucete i (ili dumite i) i nai-veche ochite i, koito vi podkanqt za brutalnoto chu*kane nqma kakvo da umuvate. Ne pazete sili, a davaite. Momenta e doshul. A i nezabravqite zadnata. Onzi moment, v koito vi se iska da q hvanete za zadnika i da shlqpnete. I tq go iska. Samo ne prekalqvaite. Nejno i hubavo. I da ne zabravq. Kluchut kum dobriq mnojestven orgazum e v toplinata na jenata. Neka vasheto tqlo da e vurhu neinoto. Zapazete i goreshtiq mig.![]()
nikoga nqma da zabravq pyrivq pyr sys segashniq![]()
lejahne toi po gryb , a az se bqh gushana v nego , nastrani i okolo chas si svijeshe vyrha na prysta otrstrani po gyrba mi - kato ne stigashe do duppeto ... zapechatalo mi se e v syznnieto ...
ta kakvo iskam da kaja - ne pravete sex , kogato nqmate vreme ili byrzate za nqkyde ...
momcheta - v nachaloto baaaaaaaaaaaaavno , neka da usetim , che shte ni dadete cqloto vreme na sveta![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Браво,отново едно перфектно мнение от тебПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqkolko oshte malko taini za atmosferata. Suzdaite takava, koqto setivata da zapomnqt i da useshtat. Reduvaite sexa s neq. Naprimer napravete aromatno loje sus sveshti i i zavurjete ochite s shalche vednuj i q galete msajiraite i q obladaite nejno i bavno. Sledvashtiq put q zakaraite na nqkoe grubo zrelishte (naprimer nqkolkoi boen turnir) posle q zavedete nqkude nasame i q obadaite purvichno.![]()
![]()
si4kite ti mneniq do tuka sa super izkushavashti... pazi se ot jenskite v foruma da ne te iznsilqtПървоначално написано от amatorium
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Пффф човек ти си просто УНИКАЛЕН . Ух като ти чета постовете и потрепервам само акто си помисля за нещата които обясняваш ... Пффф приятелката ти ( ако имаш такава) е истинска късметлийка че си има такъв като теб , нйа - почтенно й завиждам.Първоначално написано от amatorium
охо :] преди да почнете да се е*бете не трябва да я метнем на леглото ами да я гушнем дигнем и поставим нежно това ги предразполага за еротикаизползваите
( тоест рацете и езика ) докато се целувате може да и прошепнете нежно в ухото. Друг трик е докато се е*ете да го извадите ряско целия да застанете малко ( ще си помсилят сега пак какво стана ) и пак да и го вкарате тофа ще я побарка и НЕ бадете груби [!]
и ако момичето е срамежливо или дефствено бадете парвия пат по нежни полека , ако тя не е сигорна че го иска НЕ я притискаите тоест ако я убичате засичко си има временаправето обстановката по интимна защото сяко момиче иска да запомни парвия път. и помнете от мен правете безопасен секс - ако сте сигорни в партниора/ка може и да не сте толкова предпазливи обаче ако не сте слагаите презерватив задалжително. една вметка ако сте сигорни в партниора си , но не искате да ставате мама или тате
помолете момичето да си изпие противозачатачните за всеки случеи. При френската любов не натискаите главата на момичето/момчето това не е никак приятно и в двата случея