.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Hybrid View

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Малки Секс Тайни ;)

Здрасти на всички Пускам тази тема с цел тези които водят полов живот да споделят своите Малки тайни в секса Примерно какво правят за да възбудят най-добре своя партньор или пък да ни разяснят какви грешки са правели по време на секс за да могат и другите да ги разберат,да се поучат от тях и да не ги повтарят :P Така всеки ще споделя своите трикове и грешки като помага на по неопитните и по необразованите младежи в сферата на секса Дано темичката да се хареса и да има желаещи да пишат в нея,защото смятам че все ще помогне по някакъв начин Мерси предварително
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ами обичам много когато си изкарва пениса от мен и задържа така извесно време и ме кара да чакам в нетърпение,после пак го поставя и започва по-грубо,по-бързо и по-надълбоко..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на amatorium
    Hm. Interesna tema. Ami ot ptichi pogled. Da zapochnem ot samoto nachalo. Purvo vunshen vid i higiena - trqbva vinagi da sa bezuprechni. Navsqkude! Edno losho vpechatlenie i si ostava zapomnqshto se.

Celuvkite - nqkoi hora si mislqt, che prekaleno grubo i naporisto vurtene na ezika stavat neshtata. Greshka. Bavno nejno i strastno. Posle ako ste vuzbudeni moje i mnogo divi i strastni celuvki, no otnovo - tehnichni!

Vruta - galete, lijete i hapete. Smuchete bez da celite da ostavqte smuchki.

Ushemceto - nikakvi zvuchni celuvki tam. Edna dobra s eziche i s ustni.

Gurdite - nejni dokosvaniq, galene po konturite lizane i leko poshtipvane.

Nikakvo stiskane kato che li sa ot testo.

Za po-nadolu shte si go spestq za sega ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Hm. Interesna tema. Ami ot ptichi pogled. Da zapochnem ot samoto nachalo. Purvo vunshen vid i higiena - trqbva vinagi da sa bezuprechni. Navsqkude! Edno losho vpechatlenie i si ostava zapomnqshto se.

Celuvkite - nqkoi hora si mislqt, che prekaleno grubo i naporisto vurtene na ezika stavat neshtata. Greshka. Bavno nejno i strastno. Posle ako ste vuzbudeni moje i mnogo divi i strastni celuvki, no otnovo - tehnichni!

Браво,браво точно такива мнения целях да получа (ама се надявам да си продължиш мнението малко по нататък )

Аматориум - ти па от кога имаш цици, че ги коментираш?

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

много ми е важно приятелката ми да се движи в такт с мене, просто усещай движението на партниора си, сякаш танцувате (музика помага за целта), и другото което е понякога тя ме кара да съм мн бавен само за да се притисне рязко в мене, полудявайки от удоволствие,
    брейн атак му е майката

EEeeeeeeeeeeeeee amatorium ..........stra6en si!!!Dobre go kaza evala..... !!!

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Imam az. Hubavi mujki cici. Uff. Tva kolko pedalski prozvucha ne e istina

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Imam az. Hubavi mujki cici. Uff. Tva kolko pedalski prozvucha ne e istina
    Хахахахаха според мен щеше да прозвучи педалски ако беше казал "Имам аз. Хубави женствени цици" Хахаха Базикам се само Пък твойто си прозвуча нормално

Мега фен
    Град
    SF
    Оффтопик: Аматориум, браво бе 4овек, цял харем си си завъдил гледам Много те харесват форумните девойки

Робинята на Quench

4oveka prosto e zapoznat s umenieto da si S jena ......za tva kontrolira ....predpolagam

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Ами обичам много когато си изкарва пениса от мен и задържа така извесно време и ме кара да чакам в нетърпение,после пак го поставя и започва по-грубо,по-бързо и по-надълбоко..
    Така е . . . това и мен ме побърква.
    И един съвет към момчетата/мъжете - повече френска любов за нас . . . мисля ,че го заслужаваме /ако разбира се и момичето връща услугата де / . . . ние си мечтаем за това.И според мен някой много залагат на игра с гърдите а-у . . . но повярвайте през това време всяко момиче на ум си казва - "СЛЕЗ ,ВЕЧЕ ПО-НАДОЛУ!!!"
    И също се побърквам ако момчето ме гали по гръбчето първо с пръсти и след това с езиче

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Оффтопик: Аматориум, браво бе 4овек, цял харем си си завъдил гледам Много те харесват форумните девойки
    Ааааа мацета,Аматориум аз съм си го заплюла и не го давам хихихихих

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ааааа мацета,Аматориум аз съм си го заплюла и не го давам хихихихих

Спокойно, мацка, само твой е.
    Към него аз мераци нямам

Робинята на Quench

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Така е . . . това и мен ме побърква.
    И един съвет към момчетата/мъжете - повече френска любов за нас . . . мисля ,че го заслужаваме /ако разбира се и момичето връща услугата де / . . . ние си мечтаем за това.И според мен някой много залагат на игра с гърдите а-у . . . но повярвайте през това време всяко момиче на ум си казва - "СЛЕЗ ,ВЕЧЕ ПО-НАДОЛУ!!!"
    И също се побърквам ако момчето ме гали по гръбчето първо с пръсти и след това с езиче
    +1 =D>

Град
    София най-голямото село в БГ

+1 mnogo dobre si go kazal evalata

Hm haide shte dobavq oshte neshto po sluchaq. Mnogo e vajna pozata, v koqto pravite vsqko neshto. V momenta, v koito deistviqta vi ne sa veche za erotichen kadur a stanat smeshni, chisto tehnicheski i nedodqlani togava nai-veroqtno shte izgubite momenta. Ako usetite, che se sluchva ne blokiraite. Mojete da doistavqte udivilsvie i s usta i s ruce i s tela. Kogato zapochnete da deistvate i usetite zaduhvaneto na edna jena i rucete i (ili dumite i) i nai-veche ochite i, koito vi podkanqt za brutalnoto chu*kane nqma kakvo da umuvate. Ne pazete sili, a davaite. Momenta e doshul. A i nezabravqite zadnata. Onzi moment, v koito vi se iska da q hvanete za zadnika i da shlqpnete. I tq go iska. Samo ne prekalqvaite. Nejno i hubavo. I da ne zabravq. Kluchut kum dobriq mnojestven orgazum e v toplinata na jenata. Neka vasheto tqlo da e vurhu neinoto. Zapazete i goreshtiq mig.

Град
    *in a pink dream*
    nikoga nqma da zabravq pyrivq pyr sys segashniq
    lejahne toi po gryb , a az se bqh gushana v nego , nastrani i okolo chas si svijeshe vyrha na prysta otrstrani po gyrba mi - kato ne stigashe do duppeto ... zapechatalo mi se e v syznnieto ...
    ta kakvo iskam da kaja - ne pravete sex , kogato nqmate vreme ili byrzate za nqkyde ...
    momcheta - v nachaloto baaaaaaaaaaaaavno , neka da usetim , che shte ni dadete cqloto vreme na sveta
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Варна...
    Hm haide shte dobavq oshte neshto po sluchaq. Mnogo e vajna pozata, v koqto pravite vsqko neshto. V momenta, v koito deistviqta vi ne sa veche za erotichen kadur a stanat smeshni, chisto tehnicheski i nedodqlani togava nai-veroqtno shte izgubite momenta. Ako usetite, che se sluchva ne blokiraite. Mojete da doistavqte udivilsvie i s usta i s ruce i s tela. Kogato zapochnete da deistvate i usetite zaduhvaneto na edna jena i rucete i (ili dumite i) i nai-veche ochite i, koito vi podkanqt za brutalnoto chu*kane nqma kakvo da umuvate. Ne pazete sili, a davaite. Momenta e doshul. A i nezabravqite zadnata. Onzi moment, v koito vi se iska da q hvanete za zadnika i da shlqpnete. I tq go iska. Samo ne prekalqvaite. Nejno i hubavo. I da ne zabravq. Kluchut kum dobriq mnojestven orgazum e v toplinata na jenata. Neka vasheto tqlo da e vurhu neinoto. Zapazete i goreshtiq mig.
    Браво,отново едно перфектно мнение от теб

инетереснооо!!

Nqkolko oshte malko taini za atmosferata. Suzdaite takava, koqto setivata da zapomnqt i da useshtat. Reduvaite sexa s neq. Naprimer napravete aromatno loje sus sveshti i i zavurjete ochite s shalche vednuj i q galete msajiraite i q obladaite nejno i bavno. Sledvashtiq put q zakaraite na nqkoe grubo zrelishte (naprimer nqkolkoi boen turnir) posle q zavedete nqkude nasame i q obadaite purvichno.

Nqkolko oshte malko taini za atmosferata. Suzdaite takava, koqto setivata da zapomnqt i da useshtat. Reduvaite sexa s neq. Naprimer napravete aromatno loje sus sveshti i i zavurjete ochite s shalche vednuj i q galete msajiraite i q obladaite nejno i bavno. Sledvashtiq put q zakaraite na nqkoe grubo zrelishte (naprimer nqkolkoi boen turnir) posle q zavedete nqkude nasame i q obadaite purvichno.
    si4kite ti mneniq do tuka sa super izkushavashti... pazi se ot jenskite v foruma da ne te iznsilqt
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Пффф човек ти си просто УНИКАЛЕН . Ух като ти чета постовете и потрепервам само акто си помисля за нещата които обясняваш ... Пффф приятелката ти ( ако имаш такава) е истинска късметлийка че си има такъв като теб , нйа - почтенно й завиждам.

Голям фен Аватара на go71n
    охо :] преди да почнете да се е*бете не трябва да я метнем на леглото ами да я гушнем дигнем и поставим нежно това ги предразполага за еротика използваите ( тоест рацете и езика ) докато се целувате може да и прошепнете нежно в ухото. Друг трик е докато се е*ете да го извадите ряско целия да застанете малко ( ще си помсилят сега пак какво стана ) и пак да и го вкарате тофа ще я побарка и НЕ бадете груби [!]

Голям фен Аватара на go71n
    и ако момичето е срамежливо или дефствено бадете парвия пат по нежни полека , ако тя не е сигорна че го иска НЕ я притискаите тоест ако я убичате засичко си има време направето обстановката по интимна защото сяко момиче иска да запомни парвия път. и помнете от мен правете безопасен секс - ако сте сигорни в партниора/ка може и да не сте толкова предпазливи обаче ако не сте слагаите презерватив задалжително. една вметка ако сте сигорни в партниора си , но не искате да ставате мама или тате помолете момичето да си изпие противозачатачните за всеки случеи. При френската любов не натискаите главата на момичето/момчето това не е никак приятно и в двата случея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си