- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Интересно ми е
Животът един тъп дар от едно тъпо нещо дадено на тъпи същества, за да мислят тъпотии за него![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
na mene mi e prosto interesno kakuv izvod 6te napravq..i zapo4vam da si mislq takiva ne6ta kogato mi se slu4i ne6to kofti.
Да доста често се питам откъде сме произлезли кога и как ще настъпи краят на света дали ще се оправи България и т.н! Правя такива разсъждения и "главоблъсканици" когато съм отегчен в училище или просто няма какво друго да правя вкъщи
Хах ... аз не , но по едно време имах един съученик който постоянно развиваше теориите си за смисъла на живота... Беше много досадно да седиш до него...
А иначе аз съм се чудила единствено кога ще е края на света.Щото в много вестници по едно време беше нашумяло да се пишат разни дати.![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Олееее , еми над много такива теми съм се замисляла , ама на !Мислила съм , как човек е станал той самия , как света е свят и такива неща !Особено много мисля над това какво ще стане като умра ! Това рано или късно ще стане , таа как след като умра , никога повече няма да съм си аз ?Как така ? Според мен не е възможно да спра да съществувам , мисля , че ще се преродя и така !![]()