.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Някъде по широкия свят...
    Животът един тъп дар от едно тъпо нещо дадено на тъпи същества, за да мислят тъпотии за него
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

na mene mi e prosto interesno kakuv izvod 6te napravq..i zapo4vam da si mislq takiva ne6ta kogato mi se slu4i ne6to kofti.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Да доста често се питам откъде сме произлезли кога и как ще настъпи краят на света дали ще се оправи България и т.н! Правя такива разсъждения и "главоблъсканици" когато съм отегчен в училище или просто няма какво друго да правя вкъщи

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Хах ... аз не , но по едно време имах един съученик който постоянно развиваше теориите си за смисъла на живота... Беше много досадно да седиш до него...
    А иначе аз съм се чудила единствено кога ще е края на света.Щото в много вестници по едно време беше нашумяло да се пишат разни дати.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Олееее , еми над много такива теми съм се замисляла , ама на !Мислила съм , как човек е станал той самия , как света е свят и такива неща !Особено много мисля над това какво ще стане като умра ! Това рано или късно ще стане , таа как след като умра , никога повече няма да съм си аз ?Как така ? Според мен не е възможно да спра да съществувам , мисля , че ще се преродя и така !

при мен е различно повечето пати се натрапва чужда Воля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си