.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на sasha_90
    "Зубарът" не винаги е умен,учи си уроците колкото за високи оценки.А аз към коя група спадам трябва да определи този,който ме познава.Лично аз се възприемам като хубава,със средни оценки и хубаво гадже .

ми аз лично предпочитам външния вид. И се съмнявам,че готините искат да са като зубарите и да имат същите оценки като тях.Ама тва е по филмите само,тук не е така.Има умни,зубари,които не са с лоша външност,има слаби ученици,които нямат външен вид.

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Не е задължително да си зубър, за да ти върви в даскало..
    Eventful past is everclear.

Град
    Ямбол
    УМ!

Като се има на предвид, че има разлика между умни ученици и зубъри.
    Зубърите не са чак толкова умни, а са зле.

Май сменяте темата.. разбрахте какво иска да каже, нали...

Аз лично, предпочитам определено красиво гадже, но нека има поне малко мозък в главата.. :P

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    az s1m ot ``gotinite ``
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Bez da iskam da zvucha neskromno az sychetavam i dvete i poznavam izkliuchitelno mnogo hora syshto kato men,koito hem sa mnogo veseli,otpusnati i gotini hora,a po belejnicite im e absurdno da poznaesh,che vsqka sedmica razbivat diskotekite.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Повече от фен
    em spored mene moje da ima6 otli4ni ocenki i da si mn gotina/gotin. To ednoto moje da varvi i s drugoto, ne e zadaljitelno da si zubar, za da si krasiv. Ako si krasiv moje da si ima6 gajeta i vsi4ko ostanalo, no i da u4i6. V moito daskalo ima mn gotini hora s mn dobri ocenki. Ama krasotata e prehodna i 6te si izvestna i gotina do edno vreme posle nqma, ama 6te pase6 patkite

Град
    Враца
    нещо средно няма ли е

Определено умен, не ми трябва "гъзар", който не може да сметне колко трябва да плати в магазина макар че за тва не се изисква кой знае колко акъл

Град
    Ст.Загора ;)
    ami az sam ne6to sredno ..ama estesTveno 4e zybarite iksat da sa centar na vnimanie taka da se kaje no se pak te 6a yspeq ama ako si mn gotin a v akala hi4 ta nqma posle 6a vari6 paTkite da pase6 tai 4e ako si zybar se 6a yspee6 v jivota i posle taka da sa kaje ako ne si gotin i krasiv moje6 s edna dyma da si kypish krasotata 6toto moje da si napraish plasti4na operaciq amaa ima i malki izklu4eniq ot gotinite sas slabi ocenki za6toto nqkoi ot tqh kolkoto i da sa prosTi pak mogat da imat kasmet i da yspeqt no vonagi sa si me4tali za ocenkite na zybra4ite
    FeeL the HOUSE music

Умът според мен е по-важен(като "умен" не е същото като "зубър" ).Но въпреки това външността е сред първите неща,които забелязваме у хората,така че не е зле да има и от двете...В крайна сметка ако някой е грозен,няма да тръгнеш да се запознаваш с него,а ако не се запознаеш няма как да разбереш дали е умен или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си