- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво предпочитате красиви или умни?
"Зубарът" не винаги е умен,учи си уроците колкото за високи оценки.А аз към коя група спадам трябва да определи този,който ме познава.Лично аз се възприемам като хубава,със средни оценки и хубаво гадже.
ми аз лично предпочитам външния вид.И се съмнявам,че готините искат да са като зубарите и да имат същите оценки като тях.Ама тва е по филмите само,тук не е така.Има умни,зубари,които не са с лоша външност,има слаби ученици,които нямат външен вид.
![]()
Не е задължително да си зубър, за да ти върви в даскало..
Eventful past is everclear.
УМ!
Като се има на предвид, че има разлика между умни ученици и зубъри.![]()
Зубърите не са чак толкова умни, а са зле.
![]()
![]()
![]()
az s1m ot ``gotinite ``
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Bez da iskam da zvucha neskromno az sychetavam i dvete i poznavam izkliuchitelno mnogo hora syshto kato men,koito hem sa mnogo veseli,otpusnati i gotini hora,a po belejnicite im e absurdno da poznaesh,che vsqka sedmica razbivat diskotekite.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
em spored mene moje da ima6 otli4ni ocenki i da si mn gotina/gotin. To ednoto moje da varvi i s drugoto, ne e zadaljitelno da si zubar, za da si krasiv. Ako si krasiv moje da si ima6 gajeta i vsi4ko ostanalo, no i da u4i6. V moito daskalo ima mn gotini hora s mn dobri ocenki. Ama krasotata e prehodna i 6te si izvestna i gotina do edno vreme posle nqma, ama 6te pase6 patkite![]()
нещо средно няма ли е![]()
Определено умен, не ми трябва "гъзар", който не може да сметне колко трябва да плати в магазинамакар че за тва не се изисква кой знае колко акъл
![]()
ami az sam ne6to sredno ..ama estesTveno 4e zybarite iksat da sa centar na vnimanie taka da se kaje no se pak te 6a yspeq ama ako si mn gotin a v akala hi4 ta nqma posle 6a vari6 paTkite da pase6 tai 4e ako si zybar se 6a yspee6 v jivota i posle taka da sa kaje ako ne si gotin i krasiv moje6 s edna dyma da si kypish krasotata 6toto moje da si napraish plasti4na operaciq amaa ima i malki izklu4eniq ot gotinite sas slabi ocenki za6toto nqkoi ot tqh kolkoto i da sa prosTi pak mogat da imat kasmet i da yspeqt no vonagi sa si me4tali za ocenkite na zybra4ite![]()
FeeL the HOUSE music
Умът според мен е по-важен(като "умен" не е същото като "зубър" ).Но въпреки това външността е сред първите неща,които забелязваме у хората,така че не е зле да има и от двете...В крайна сметка ако някой е грозен,няма да тръгнеш да се запознаваш с него,а ако не се запознаеш няма как да разбереш дали е умен или не.![]()