.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Странно

Странно

Абе хора да ви питам имали ли сте такъв проблем ? Та значи , с гаджето ми правиме секс от месец и нещо вече , но като забързам и натисна повече почва да я боли Дали е нещо сериозно и трябва ли да отиде на лекар ?
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Xaxaxaxa mi ddz....Sig si mn nadaren.........

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

пробвай да я възбудиш повече (тук има много теми по тоя въпрос) ако пак не стане наи-добре специалист

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    пробвай да я възбудиш повече (тук има много теми по тоя въпрос) ако пак не стане наи-добре специалист
    Така е А и зависи в каква поза сте аз обичам бързо и грубо ,но някой път ме заболява /рядко се е случвало ,но е възможно/ при проникване твърде дълбоко

Град
    София най-голямото село в БГ
    emi da normalno e purvo 4e ne ste oshte mnogo opitni spokoino i az sym momi4e i na men mi se e slu4valo da me zaboli malko vyzbudi q pove4e dr pyt i syvet smenqite pozite

Град
    *in a pink dream*

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Така е А и зависи в каква поза сте аз обичам бързо и грубо ,но някой път ме заболява /рядко се е случвало ,но е възможно/ при проникване твърде дълбоко

i na men mi se sluchvalo ,mnogo rqdko , no moga da se razreva ot bolka , ako pronikne tvyrde dybloko i tryvde rqzko
    vnimavai poveche , za da ne q naranish
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Най-вероятно я блъсваш в шийката на матката, което доколкото знам е адски болезнено - предполагам, че се получава при пози, при поито има дълбоко проникване - тя да е с краката на раменете ти или подобна, задна прашка и други. Аз така не мога да правя секс с приятелката ми с краката й на рамената ми - още на първото вкарване изпищява, което си е доста гадно. Нищо й няма на момичето, ама давай по-леко в такива пози или просто ги избягвай като се въодушевиш.
    Друг вариант е тя да прави секс от скоро и просто да е още тесничка, да си е тесничка и плитичка по принцип, да не е достатъчно овлажнена в тоя момент. Много варианти има - питай я каква е болката, за да установите проблема - после е лесно да се реши

Цитирай Първоначално написано от miss california
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}

i na men mi se sluchvalo ,mnogo rqdko , no moga da se razreva ot bolka , ako pronikne tvyrde dybloko i tryvde rqzko
    vnimavai poveche , za da ne q naranish
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Re: Странно

[quote="BaTe_Martoo"]Та значи , с гаджето ми правиме секс от месец и нещо вече , но като забързам и натисна повече почва да я боли [quote]
    ами просто е.. вадиш кракът си от нея и почваш с онази си работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си