.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

вярно ли ми е?

Здравейте
    Аз съм ученичка в седми клас,която утре ще прави контролно по английски език.В последната задача ще трябва да напишем текст на тема по избор,но в него да се случва нещо странно Аз написах нещо,не е нищо особено,но не съм сигурна дали ми е вярно и ако може да ми го проверите

Та ето го текста:
    The weather was sunny.I decided to go to the park.When I got there I saw ane girl.She was wearning with black dress and gaudy yellow socks.She asked me how much money is the ice-cream.I didn`t knew how much is the price.Then she started the cryed ang she ran awey.

тъпичко е но дотолкова можах да го направя. Ние имахме дадени началото на изреченията: The weather was........
    I decided to.......
    When i got.......
    were/was wearning.............
    asked me.................
    I answered........
    Then..............
    е ако някой има по-добра идея за сюжета може да я предложи ,ако не просто да каже дали ми е вярно

Мега фен
    Град
    София
    Имаш доста грешки.

The weather was sunny.I decided to go to the park.When I got there I saw оne girl.She was wearing(беэ with) black dress and gaudy yellow socks.She asked me how much money was the ice-cream.I didn`t knOw how much was the price.Then she started crying and she ran away.
    [size=7][b][u]fosse cos

благодаря ти страшно многооооооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си